a határidőre való tekintettel beálltam egy egy kis tétellel 118, 116ra...
a határidőre való tekintettel beálltam egy egy kis tétellel 118, 116ra...
arra lennék kíváncsi, milyen módon tudják majd ellenőrizni, hogy valóban annyit fizetett amennyi ideig a Fesztiválon volt?
Rally szagot érzek holnapra.
Május 3. is itt van a kertek alatt és még semmi tájékoztatás a Caféról...
Hehe mekkora arc ez a Peti gyerek :)))
A cikkre visszatérve ezt az új szolgáltatást nagyon jó ötletnek tartom:
"Pénteken a Sziget nulladik napjáról, és egyéb „innovatív megoldásokról lesz szó.” Úgy tudjuk, a Sziget és a Vodafone itt jelenti be, hogy külön jegyet vezetnek be, amit a parkolási díjhoz hasonlóan mobiltelefonnal lehetne fizetni, ráadásul nem napra vagy a teljes rendezvényre szólna, hanem percalapon számláznának. Vagyis a fesztiválozó csak annyit fizetne, amennyi időt a rendezvény területén eltölt. Információink szerint a szolgáltatást nemcsak Vodafone-előfizetők érhetnék el, bármely szolgáltató telefonjáról lehetne ilyen jegyet vásárolni."
Amúgy az utolsó mondat mintha egymásnak ellent mondana, akkor most csak voda hálózatból, vagy bármely hálózatból elérhető? mert nem mindegy :)
abszolut nem vészes...eddig...
mondjuk nincs belőle....
de már többször nézegettem....
de itt még nem veszek,118-on,eshetne 1-et a macskaxaron...:)
Ahhoz képest nem olyan vészes.
Azt hittem, mostanra 118 alatt lesz 2-3 Ft-tal, de tartja a 117-118.
Bika pépőr! :))
nagyobb esést gondoltam már nyitóban ide.....
A hatik miatt tuti nem engedik le a béka feneke és 100 alá. Majd utána lesz érdekes, ha zárják őket. Zárni viszont logikusan úgy kellene, hogy a 12x Ft-os árhoz képest jóval magasabban van az árfolyam, mert szükségük lenne minden Ft-ra a Sziget és a Neo miatt.
Nagy franc ez a papír néha megrántják az árfolyamot, de 136 forint felett jön az öntés. Egyébként pedig mérsékelt forgalomban csöpög lefelé, amíg meg nem közelíti a 115 forintos ellenállási szintjét, mert az alá azért nemigen engedik. Szóval az eddigi forgatókönyvek alapján jöhet a emelkedés ma is, miután tegnap 5 százalék felett emelkedett, de azért 136 forint környékét elérve már óvatosabbá válnék. Előtte azért még ellenállás mutatkozik 128 forintnál is.
okok csinálok velük egy interjút:))
valamelyik nap jártam a Hauszmann Alajos utcában, tetszetős épületben van az econet főhadiszállása, mondhatni nem 123hufos árfolyamot tükröz a megjelenése... ergo kötelezően GOGOGO 300ig :))))
biztató?
eeeh kb 3év, sok munka, nyereségkimutatás éstb... talán így eléri a kívánt árfolyamot ;) de addig is sok víz le fog folyni a dunán :S
Azért a titkárnő econál írhatna még valami kamu hírt, hogy holnap menjen még felfelé. :)
Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. :)
0 forgalom, hullaszag --> tömés..