Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#237533 banyaiz Előzmény: #237531

:) sokat nem láttam belőle de engem sem fogott meg.

profi boxot szeretem még, de csak amikor komoly erők vannak, német gálákat ahol nagy "bajnoknak" hoznak vmi töltelék bokszolót azt nem bírom.

#237532 Scipio Előzmény: #237531

Egzotikus sportoknál maradva, én elhatároztam, hogy pénteken belenézek eurosport2-n a krikett vb-be, ilyet még úgysem láttam :))

#237531 Kissherceg Előzmény: #237530

detto, egyedül a curling akaszt ki... akkora marhaságot sportnak nevezni... Fagyott tescos parkolóban egy karton ásványvízzel játszhatták először :))

#237530 banyaiz Előzmény: #237529

van hozzá hangulatom bármeddig el tudom nézni, főleg mikor biztonsági játék megy fél óráig szenzációs szerintem. Kötélidegek kellenek játékosoknak , de dartshoz is. :D

Teniszt is szeretem Federer játékát az egy zseni.

Golfot nagyon keveset láttam annak is van hangulata szerintem.

Kézilabdát és vizilabdát nem szeretek pedig pont ezekben vagyunk nagyon jók.

#237529 Joello Előzmény: #237528

Snookerben is lehet valami, mert igazából baromi unalmasnak tűnik, de ha egyszer elkezded nézni, akkor ottragadsz a tv előtt, míg vége nem lesz. Bár én minden sportban megtalálom a szépséget. Néha teniszt is nézek :D

Mondjuk golfot még egyszer se ültem le nézni. Viszont a darts a másik nagy királyság :D

#237528 banyaiz Előzmény: #237527

jól mondod. :D

grat Internek így levédekezni ezt a Barcát idegenben 10 emberrel nem semmi. Igaz ezt a játékot nem tartom igazi focinak.

Ronnie kikapott snooker vb-n, kár pedig ő játékát szeretem nézni.

na ha valaki azt mondja …

#237527 Joello

na ha valaki azt mondja nekem szezon közben, hogy ez a két csapat játssza a döntőt, körberöhögöm. Sőt, óriási összegbe fogadtam volna vele, hogy nem jön be. De hát ezért szép sport a foci (szokták mondani). Szerintem meg az lett volna szép, ha a Manchester elveri a döntőben a Barcát...

néééddd-a micsoda abajgá…

#237526 Sumér harcos

néééddd-a micsoda abajgás volt már itt:))))))))

a sport rovatba,itt van az élet:)))

hát pont a másik döntőnek örültem volna,azaz Lyon -Barca....

de igy is jó.....

Bayern nyeri:))

hát még mindig a képerny…

#237522 Koffein

hát még mindig a képernyőt nézem, ez tök csalódás...

az inter ezért fogja megnyerni a döntőt, mert mindenki a vesztüket akarja, ez is olyan mint a tőzsde, az fog nyerni, akinek a győzelme jobban fáj a többség számára, és az nem más mint az inter...

Amúgy ezt az Alves gyere…

#237518 KJanek

Amúgy ezt az Alves gyereket már igazán megtaníthatnák beadni, mind a 2 meccsen katasztrófa volt, és Ő akarja kiszorítani Maicon-t a Brazil kezdőből. :)

#237514 Euroman Előzmény: #237511

hajrá bayern, hajrá robben és ribery....amúgy eredményre megy, nem szépségre....murinho:guardiola: 2:0.....bravo, bravissimo....baromarcú guardiola:((((

#237512 kelvin Előzmény: #237510

Dettó, undorító 11 védő a pályán, gusztustalan olasz foci, csesszék meg.