Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: greek situation

#238285 Euroman Előzmény: #238259

ez igaz, meg a sok nyavalygás után egy kis megkönnyebbülés...csak hát hozni nem hozott szinte semmit....265 alatti vásárlásokra nem jutott már pénz, ez még mind tavalyról volt....elég nagy türelem és szerencse is kellett hozzá, hogy a közel null szaldó kijöjjön....ha ezt tudom, dec elején 276-ért kiszórtam volna mindent, és akkor a januárban 262-263-ért tele vettem volna magam...az már febr elején elment volna..... a meglévő készlet februárban is annyiért ment volna el, mint most....tehát 2 idei körről lemaradtam (jan vesz-febr elad., márc vesz-ápr elad.)....sok idegeskedés, nulla haszon...most egy alapban rohad a lé egy része, de hát szinte semmit nem hoz...1-2 ezer huf naponta, bakfitty....

Re: greek situation

#238284 Euroman Előzmény: #238259

hát igen....sajna 20 % megmaradt..ma reggel még vaciláltam, de nem gondoltam, hogy megint csak egy napig esik...jobb lett volna inkább tegnap délután még elnyomni, de bíztam abban, hogy a héten kitart az esés...biciklit vittem a szervízbe, ehelyett inkább még fel kellett volna markolni a maradékot, oszt eladni....ezek szerint 2009 április vége után 2010 április vége is bejött...igaz akkor 299-ért szórtam...a régi szép idők....volt olyan, hogy egy héten belül 9 huf-ot fogtam rajta....sőt napon belül 2 huf-fal többért eladtam....ez csak kicsi pénz volt, de annál nagyobb öröm, mert egy jó megérzés hamar nyerőre fordult....most aztán spekázhatok, hogy mikor vegyem vissza....kis mennyiséggel addig is jó lenne 1-1 hónapon belül 5-7 huf vola...az is termelne valamicskét

más. vityának még hány helyettes kell...még ki sem nevezték, máris egy halom agyonfizetett faxi....burjánzik a bürokrácia....ő mégis mit fog csinálni???? dakotázik? ja, a nép meg hahotázik.....

Re: nincs cím

#237135 Roller Előzmény: #237113

Most ezt mondják,de ha 250 lesz akkor mindenki neki ered,persze lehet nem a görög tengerpart lesz a nyerő választás. Ha csak nem akcióznak,hogy talpon tudjanak maradni. ;-)

#237113 Euroman Előzmény: #237070

állítólag senki sem megy külföldre, akkor meg mindegy....én egyébként biztosan, mert annyi szépség van a világban, és annyira jó a tenger, hogy én igyekszem legalább 2 hétre függetleníteni magamat ettől az országtól, és a gondjaimtól....egyébként az otthonom annyira megfelel nekem, hogy ha nem lehetne külföldre menni, akkor sehová nem mennék...44 év alatt minden láttam, ami érdekel, akkor már jobb otthon....de szerencsére lehet utazni, már csak valami jó ajánlatot kell találni.

short nyitás 270.4 zárás…

#237025 Suby66

short nyitás 270.4 zárás 269.7 megint volt 70e :)

#236983 Euroman Előzmény: #236979

hát igen...bár hétfőn még nem így nézett ki...és a választási eredményekre is káromkodtam...bár teljesen bizots vagyok benn, hogy a fityesz mindent el fog kúrni, de attól még lehet jó a sajtója, és akkor csak az számít....júliusra 240-et kérek....aztán októberre 260-at...az szép lenne:)

Üdv! Régen jártam erre! …

#236979 Roller

Üdv! Régen jártam erre! A türelem nagy erény! Azért csak feldöcögött 270fölé.De azt nem gondoltam,hogy választás után és ilyen hírekre.A jóslat egyik része kipipálva. Most jöhet a 250 júliusra. :)

#236944 Euroman Előzmény: #236936

én még ahogy mondtam péntekig kitárazok...de lehet, hogy már holnap végzek...talán lesz még egy gyengülés péntekig

ma reggel volt még egy E…

#236936 Suby66

ma reggel volt még egy EURHUF longom 270.4 nyitás....271,4 zárás

most már shortban vagyok.... várom a 270 alatti visszatesztet

Re: mi lesz ma?

#236928 Benjoe Előzmény: #236882

Látom, legalább neked színesedik a világ. Én még ücsöröghetek a shortmban, úgy látom.

Re: mi lesz ma?

#236882 Euroman Előzmény: #236728

nah 80 % kitárazva....tegnap eladott ma jobban elment volna, de mikor elpasszoltam 16 óra után, akkor usa éppen még kicsit emelkedett, és bernanke-től nem vártam beszólást...ma 3 huf-fal többért elment volna, de féltem, hogy visszaesik....a különbség végülis pp alapból 2 hét alatt visszajön, de akkor is bánt....az a lényeg, hogy jött még alkalom a 250 előtt, mert nyáron úgyis benyomják....lehet péntekig teljesen kitárazok, mert aztán hétfőn megjön a mentőcsomag, és minden felpattan....

mi lesz ma?

#236669 Euroman

Vajon keményebben 270 fölé megyünk, vagy itt elakad a gyengülés?