Ok, az lehet, 120 is volt talán, ez most nem fontos
Azt kérdezem - mert nem tudom - hogy onnan 3x visszajött, annak a szintnek nem kellene elesnie, hogy adhass rá nyugodt szívvel?
Ok, az lehet, 120 is volt talán, ez most nem fontos
Azt kérdezem - mert nem tudom - hogy onnan 3x visszajött, annak a szintnek nem kellene elesnie, hogy adhass rá nyugodt szívvel?
Hát ha ott zár akkor tankönyvi tömés volt egész nap! :)
szerk...szép forgalommal...
24200 az kb 24150 a rjzon
24.300?
Az, hogy a 24.200-ról visszapattant eddig kb. 3x az nem számít?
Köszi,azzal kiegészíteném hogy kereskedés kizárólag réssel történik és Rg mongyon le...
Jó lenne ha 24600 körül zárnánk,akkor nyugodtabb szívvel vinném át holnapra a shortokat.
tettem fel TA-t
Hati 60percesen közeledik a leszorítóhoz,gondolom a 350kontis vevő segíti majd át a nehéz pillanatokban....
Szeretnék már abban az évben lenni amikor a shortosoknak is igaza lesz.
most épp eldobnám az összes shortom, épp nullában lennék ezzel a pakkal
veszik azt bőszen, tripla csúcs van már benne, de összeveted múlthéten hol volt otp ilyen dax mellett, akkor ismételten állíthatjuk, hogy bőszen jól áll... USAról nem beszélve...
Hát a hati egyenlőre nem hisz az emelkedésben. Rosszat sejtek!!!!!
lehet tud vmit...van vmi karbantató vevők 2hete nemnagyon veszik,otit
Érdekes hogy Oti még mindig lenn,délen....
De hogy miért nem zártam a shortot 600 körül,olyan longban lennék már amivel sosem lehet bukni,miért születtem én shortosnak,miért nem lettem inkább pék,sütném a jó melegbe a finom kenyereket és tojnék bele holni világátbaszásba!
ricsi se volt még ilyen olcsó, soha sem...
ezaz ,cac is estt mint a billi....800pont nekünk is kijárt volna
Úgy néz ki ez is egynapos esés volt,most két hónap up jön....bakker shortos szopacs többször van lassan egy héten mint tejbegríz a menzán :D