Jó körítés van hozzá,no de Sc lesz-e ma?
Jó körítés van hozzá,no de Sc lesz-e ma?
Ma várható makroadatok
HU 09:00 KSH munkanélküliségi ráta, március, előző: 11,4%, várt: -
SE 09:30 Munkanélküliségi ráta, március, előző: 9,3%, várt: 9,4%
EZ 10:30 Axel Weber Bundesbank elnök beszédet tart
PL 12:30 Lengyel kamatdöntés bejelentése, április, előző és várt: 3,50%
EZ 15:30 után előzetes német inflációs adatokat közölnek, április, hó/hó, előző: 0,5%, várt: 0,1%
US 16:30 EIA múlt heti nyersolaj tartalékok, előző: +1,9 millió hordó, várt: +0,9 millió hordó
US 20:15 Fed kamatdöntés, előző és várt: 0,00-0,25%
NZ 23:00 Új-zélandi kamatdöntés (RBNZ), előző és várt: 2,50%
BR 23:00 Brazil kamatdöntés, előző: 8,75%, várt: 9,25%
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
Görög saláta portóival, MNB-módra.
Tegnap mindenki belekóstolhatott az új világba, amit görög hősünk megígért. Valószínűleg senki nem ilyen szépre várt, kivéve az euró longban ülők. Hirtelen mindenki egy időben futott be a kettes vágányra. Egyszerre hozták a fetát, szinte abban a pillanatban érkezett meg a portói, valamint szinte percre pontosan akkor hirdették meg a nyitott kapuk napjait az MNB-ben. Csak az a probléma hogy a látogatók a telefon, és a csengő helyett a buzogányt használták köszönésképpen. Nem mostanában volt ennyi az euró és a dollár sem, a svájci frank hitelesek pedig már elindultak keresni Petőfit, hátha egy bernáthegyi segítségével megtalálják Tell Vilmos sírja mellett. Nekik különösen ajánlott a friss hegyi levegő.
De az is igaz amikor tocsog a vér, márpedig a devizapiacon most tocsog, akkor érdemes belelépni. Tehát óvatos duhajoknak 270-ről, illetve 204-205 körül érdemes lehet forintot venni az euró, és a dollárral szemben. Persze ha azt várják, hogy Bruce Willis, Will Smith, Denzel Washington vagy valamelyik akcióhős a héten is megmenti a világot. Ellenkező esetben a héten érdemes lehet befizetni a Hellén-Land ingatlaniroda görög szigeteki körutazására, ahol meg lehet tekinteni az eladásra váró szigeteket. De lehet, hogy hegesztik már valahol, a hajókról repülőkről jól látható méretű MADEIRA: KIADÓ-ELADÓ táblákat is.
A részvényekkel csak csínján, most a készpénz az úr.
Euró alapú kötvények közül továbbra is venném az OTP eurós kötvényeit. Erős kötélidegzettel rendelkezők kis csomagban akár belevehetnek a görög kötvényekbe. Olyan pókeresen.(All-in) Hiszen ha hőseink megmentik a világot, nem is rossz 10 % feletti euró-zóna tag állampapír hozam. Persze ha vissza is kapjuk.
Az izomláz legyen Önökkel.
ÓVATOS, és sikeres kereskedést.
Ziegler Mátyás (Győr)
BUX
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0428.jpg
A 25000-es ellenállással tegnap sem bírt tartósan elbánni az index. A 24750-es támasz letörése után következhet a rés betöltése legalább 24600-ig, majd a 24300-as támasz állíthatja meg a csökkenést ma. Emelkedés esetén, ha a 25000-es ellenállást sikerül átvinnie, akkor következhet először a 25100-as, majd a 25300-as ellenállás, de a csökkenésre nagyobb esély mutatkozik.
BUX1012
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0428.jpg
A rés betöltés tegnap megtörtént. Az esetleges emelkedést a 25430-as, majd a 25620-as szint nehezítheti. Csökkenés esetén 25000-nél, majd 24800-nál pihenhet meg az index. A világpiaci hangulatot figyelembe véve, extrém esetben a 24600-as szint elérése sem kizárható.
Meg akkor szólnék Sanyinak, hogy mindenképpen szabaduljon meg a longjaitól! :))
Én a letét igény 1/3-át állom ha longolni akarsz. Csak szólj előre...
Erre gondoltam, köszi
A múltkor 24600-on zárt a stop, onnan le 200-ig ment, majd vissza. Mit gondolsz, minek kell törnie egy nagyobb korrekcióhoz? Amit írsz az egy 6000-es sáv. Nem túl nagy?
Az én pozimnak megfelelő lenne a longod,szval ne tétovázz! :D
Olyan érzésem van, hogy longolni kellene...Ez klasszikusan nagy eséseket szokott előre jelezni.
De vajon így van-e ha mégsem veszek semmit?
NAh futikat helyükre rakták,meg mindjárt bennünket is...
most értem haza 24692 tettem be záróm egy részér 8h kor....elugrok boltba és jövök én is:)
Ez tényleg nem normális, ott vannak ahol a hétfői záró. Minden más meg - ban.
Szerk: Bocs, elnéztem a topicot, a molba akart menni.
Nem értenek hozzá:D
Mol tényleg idegesít pedig nem is vagyok poziba... Nem fog az beszakadni ma szvsz...
Csak azt tudom mondani,mint 3 hete.......Bux 24500 sávhatár(+/- 3000 pont)
Nézd meg,hogy már 3-adjára nyilik itt,ebben a zónában rés,illetve sziget !!!!
érdekes, hogy a fórumokat olvasva legtöbb shortos pozit zárt és várja 25k fölé a határidőt...
Ez az egész esésünk egy lófütty!
Ennyit esett tegnap Amerika. Érdesek, hogy esésben miért nem teljesítjük felül???
Szánalmas komolyan. Nagyon remélem eljön még az igazi shortos nap is.
Mollyka drága miért ellenkezik annyira. Hagyná magát elöbb szabadulna. Nem hiszem el, hogy nem direkt volt ez a felminősítés...
telekom kereskedést fel kellett függeszteni, mekkora hatásvadász:D
Futik le,nagy gyogyós meg fel....tényleg szánalom hogy mit összetrükköznek hogy ne jöjjön össze egy épkézláb esés,Index főoldalon hozza a tőzsde zakót :D