Hibazt nem látom, de kérdezném; tegnap óta változott valamit a véleményed short ügyben?
Nem irónikusan, tényleg érdekel. És az is, hogy miért
Most ebéd, addig lehet válasz is jön
Hibazt nem látom, de kérdezném; tegnap óta változott valamit a véleményed short ügyben?
Nem irónikusan, tényleg érdekel. És az is, hogy miért
Most ebéd, addig lehet válasz is jön
Igen, de még nem sok. Bár ma is bővítettem, a célomhoz kellene azért 80-100 konti. Most van stop nullán, viszont ha elmegy addig akkor ott nem áll meg, felszúrni meg nem szúrhat addig innen.
Fölötte újra adom. A taktikához tartozik még, hogy jövőre szeretném brokidíjat csökkenteni, ezért kötögetek sokat napon belül akár nullába is a hosszútávú pakk mellett
hi
pont ezért érdemes belegondolni, hogy akkor ki a vevő ebben a brutál forgalomban 15% hozamnál. úgy longolom a piacot, hogy nincs shortom (0pozi)
:) úgy legyen.
az lenne az ideális, ha görögöktől függetlenül tudna esni a piac, nem csak ilyen hirtelen bedobott leminősítésekre, meg pletykákra. Amilyen magasságban van nem érzem úgy, hogy csak egy görög államcsőd veszély miatt kell esni. Átbillenne a hangulat szép lefelé menet lehetne szerintem.
Ha jól tippelem short pozid van :D
Hati szípen csorog lefelé,remélem délután sumák Mollyval leborítják támaszra....
megígértem az én Drágámnak, hogy ha a görögök is úgy akarják, a jövő hónapban összekereskedem az esküvőnk árát. Legrosszabb esetben nem oda megyünk nászútra :o)
A meghívók ára már megvan :o)
Hiába mentik ha bóvli kategóriába tették...alapok nem is vehetik akármi van!
én is eltettem volna. :D
az a bajom, hogy bennem van a para idei kereskedést elnézve, hogy mikor veszik meg ezt az esést is. Ráadni 1 hónapig rá sem nézni azt kellene, de az nem megy. :D
igen egyik indoka a kiszállásnak ez volt, hogy fel minősítették és nagyon fogták a kezét, mondjuk akkor még 20 K felett volt Molly amikor visszavettem hatit:)
volt 10 k-m tegnap 170 körülről, amit ma sikerült lezárni majdnem napi maxon 830-on pfff. aztán visszanyitni 760-on, és lezárni 716-on. :D most nincs semmim.
nem tudom rászánni magam egy komolyabb short nyitásra és beleülni pedig amennyit jöttünk fel , ha tényleg jönne csak egy közepes korrekció nagyot lehetne keresni. Figyelem azért.
Amúgy törvényszerű hogy Görögöket megmentsék,úgyhogy ATH-t se temessük :D
kis mohó:) MOL még else kezdett szakadni
Köszi, lefelé nincs ezer csak 892:) Lehet igazad lesz és korán szálltam ki, de inkább most elraktam a biztosat... Nagyon megvolt már csappanva a számlám rá fért ez a pár nap... Még így is bőven minuszos vagyok:(
Görögök megmentésében nem bízok annyira, inkább rés betöltést várnék és ott ismét ráadni:)
nekem sincs sokkal több, mai ráadással együtt:S
10 kontikkal játszok csak.
Nem adtam még komolyan, azt várom végre vmi komolyabb zakó indul, vagy csak szokásos. Mondjuk 25600 körüli beszállóban jó lett volna követlek. :D