Fordultam shortba. Remélem, most kivételesen bejön.
Közel haccász a kt,közel -3% ban buxi,gondolod tovább le?
adtam még rá
Na gratula, kezdődik a mutyi. Habár amikor kicsit leminősítették, akkor meg felfelé ment...
Igen lehet adni, mert ma már osztalék nélkül forog.
De kérdés hogy érdemes e eladni, mert vsz 730-720 vagy lentebb fog nyitni.
Sztem érdemesebb lenne megvárni egy meghúzást.
De van saját topikja.
Bocs, tudom, hogy nem ide való téma, de ma már el lehet adni a Telekom részvényt? Az osztalék a tegnapi tulajdonosé marad, ha már ma eladja?
Nos ez érdekes.
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?feed=1&k=2&i=132284&is=1
Nehezen tudok elképzelni egy 26 K-s mol mellett otp-ben 4200-at és 19K-s hatit....
azt a klímaxos szakaszban várom, addig csak a jól megszokott bankos, gyáros, alapos csődök, semmi kül.
-600-800ra tippelek nyitóba:)ááhhhh nemvoltam ma 3k van összesen short..lófing....ilyet
azért ezzel még nincs vége...majd ha valóban becsődöl min. 2-3 állam, akkor tudom elképzelni a nagy tőzsdei korrekciót, addig ezek csak pár napos leütések :)
" rövid kétnapos korrekcióból úgy néz ki sikerült egy csökkenő tetőt kialakítani. A piac napi adatok alapján már mutatja a lokális tetőt, de az órás adatok érdekes módon több esetben is kecsegtethetnek vételi lehetőségekkel. Technikailag kis időre az MTELEKOM az osztalék miatt elemezhetetlenné válik, a RICHTER sem kereskedhető jelenleg valami könnyen."
chartcenter.... :)
Én a piacra bízom a short zárást decemberben :D
okés, csak sorban haladok, m. most értem géphez :)
600-650-nel egyetértek. De 500on fogok csak elgondolkozni a rövidtávú short zárásaimon :)
És hatit megfogja a 25e :D
No tényleg jóéjt!