Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#236522 rbbj11 Előzmény: #236416

nagyon rossz vége lesz szvsz, ha nem lépsz ki következtesen egy végső határnál...

Re: hl

#236520 Waszeitung Előzmény: #236513

Jó éjt a Stock teamnek,holnap reggel 9kor asszem lesz csípatörölgetés mkinek,abból kiindulva hogy múlt héten -400pontos nyitó megvolt kisebb amcsi minusszal,így holnap reggeli tipp -500 pont felett.

#236519 banyaiz Előzmény: #236515

24800-as támasz? szvsz, ha nem jön reggelig vmi görög megmentés hír kb 2,5-3% mínusz nyitóban.

#236518 Kissherceg Előzmény: #236515

este 6kor írtam, kicsit feljebb voltunk 1%al...:)) sztm 600-650 között lesz a nyitó, felette örülök, alatta szitkozódom :))

#236512 Waszeitung Előzmény: #236497

Remélem őket is megtömi majd vki...komolyan nem értem ezt a hazai féle egymás pipáztatását,volt felfelé több mint 15e pont,lefelé ha reálisan nézzük több is lesz,ezek meg kisbüfiket okítják csúcsközelben aztán lesz -500 pont nyitó,bravo....

Nem én vagyok egy Pacquiao,de ilyenkor azért ringre vágyom egykét gombnyomkodóval...

Na, tényleg megyek szuny…

#236505 Ricsi

Na, tényleg megyek szunyálni, mert reggel nem lesz inditek.

Jó éjt mindenkinek:)

#236501 Kissherceg Előzmény: #236497

valóban, csak pozíció nyitásom lehetett volna bátrabb, csak már nincs miből bukni...:S Egyébkétn a forgalom tegnap volt magas otpben és nem is értem mire... ki vette. betegek.

#236497 Ricsi Előzmény: #236495

Szerintem ma MOL-ban és OTP-ben, ezzel együtt hatiban is, tankönyvbe illő tömést láttunk...

hl

#236495 Waszeitung

Az árgyélusát,most értem haza,usára kivi voltam,Oti meghúzás miatt felfelére tippeltem,de olyan jóféle shortokat nyitottam tegnap és ma hogy a múlt heti szívás után nem volt kedvem zárni,úgy látom most nem is kell,de eszem nem fér hozzá hogy bennünket miért nem lehet ker.időben adni,miért kell több száz pontos résekkel nyitni,amikor jó pár alkalommal úgy rángattak fel s le bennünket,megelőlegezve a jó irányú hambi zárót hogy csak ámultam másnap.Bár biztos vagyok benne hogy ilyen amcsi zárót azért tudtak a tűzhöz közel lévők és Uncle Benre sem a rizsreceptje miatt voltak kíváncsiak....

Hathor kívánom hogy jól gyere ki ebből a szituból,ne csak a pozidig láss!

#236463 Hathor Előzmény: #236452

kár, hogy nem tudok reggel lenni.. majd nyitóra megpróbálok valahonnan felkapcsolódni..

Ha van valami pozitív hír, akkor Zabás kolléga dobj egy smst.

köszi

#236457 Hathor Előzmény: #236442

Most erre ironikusan válaszolok :)

talán ezért nem esett ma úgy a piacunk..

most megnéztem a futikat, van bennük -4%is.. szép lesz, ha így marad és 9.00ig nem jön megmentő hír..