rés tetjén a stop, vagyis 110körül. Marad nyerő is, de esélyt adsz a szakadásnak... Nem tudom hol nyit, csak azt adok rá :))
rés tetjén a stop, vagyis 110körül. Marad nyerő is, de esélyt adsz a szakadásnak... Nem tudom hol nyit, csak azt adok rá :))
Ezen az örült piacon!
És most nem apró-cseprő dolgokról van szó! Simán beindulhat egy öngerjesztő folyamat!!!
Nem tudom... Én tuti realizálni fogok, ha szép nyitó lesz... már megtanultam, hogy lesz még beszálló....
Vagy ha kockáztatni lesz kedvem akkor védő stoppot rakok be aztán mehet a kútba:)
24 300-on zárnám a shortom egyelőre, aztán meglátjuk, merre tovább...
lehet ez 1-2 napos kori, vagy egy komolyabb esés előszele.
HA éjszaka is tovább ütnek mindent! 24600 alatt nyitunk! Ezen USA szinteken pár napja 24300 körül volt a hati!
ahogy most áll kb. 24808 -on nyitunk ki holnap....
de remélem onnan tovább öntik.
ti mire tippeltek ?
hazaértem. Szép. Reggel nyitáskor orvosnál leszek, így nem tudom bővíti hol kell majd. Bár szerintem reggel már pluszos lesz 24.993-as átlagú shortom, így mindegy igazából.
Hathort nem látom itt, ha nem tud róla nem kellene szólni neki? Hogy reggelt látva tudjon cselekedni?
usa topikot olvasd, ne hatit és megtudod :)
mivel saleseseket hallgattál, persze, hogy tudnak értelmesen beszélni. Céljük oda add a pénzed nekik...:))
Valami top traderek lehettek, mert tök értelmesen tudtak beszélni. Nem éreztem ezt a tipikus rábeszélős stílust. Valszeg ők is unhatják már estére :)
most értem haza ,ej ha ,megjött amire vártunk,netán jön a korri?:)
Az az érdekes, hogy mindenhol lefele áll napcégi chart csak nálunk nem:
Alapkezelőknél egyébként érdekes, hogy hogy mennek a dolgok. Főleg azoknál, akiknél le van szabályozva, hogy mit tarthatnak a portfolióban.
És tény, hogy manipulatív, amit mondanak, mert poziból beszélnek. Szóval akarva, akaratlanul is...
Amúgy a Portfolió-s előadáson traderek mondták el a véleményüket, és sok jó dolgot is mondtak.
Mi történt 17h-kor? Akkora függőlegeseket látok lefele, hogy falat lehetne húzni a segítségével. Valamelyik nagyfejű végre beismert valamit? Vagy Os(b)ama akciózott?
off..
b@sz ki átfogó apeh vizsgálatot kaptam 2005-2008... holnapig nem kevés pótlásom van...
on...
legalább a jenki görbék adnak egy kis örömöt.. :)