Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#236178 kerikoma Előzmény: #236170

Uff, most hogy mondod, ez volt ilyen furcsa:) bocsi, de én örültem a tépésnek nagyon, az egész múlt heti ideg kicsit fellazult, nem tudom ám követni néha, hogy milyen poziba vagy pedig mindig beírod, de meló mellett nem mindig figyelek annyira. Most is igazából a 600-ra figyeltem, hogy ha eléri dobjam a longot. Igaz előtte dobtam kicsit, mert sose szabad vadászni a tetejét és az alját, azt már megtanuultam:)

#236177 Zabás Előzmény: #236167

Most már dereng valami!

Tegnap tiszta ideg voltam, hogy 700-on pénteken nem mertem kockáztatni, pedig 20 db long ki volt töltve! De beszari féreg voltam!

Na, milyen hurrá hangula…

#236171 Joello

Na, milyen hurrá hangulat lett itt hipp-hopp.

Tegnap Portfolio-s előadáson mondta valamelyik tudor, hogy addig nem lesz itt nagy esés, amíg valami hangulati változás nem következik be, vagy valami szokatlan dolog nem történik, mert aki már hónapok óta longban van, nem fog megijedni holmi 3-4% esésektől. És ebben szerintem igaza van.

Amíg valakik folyamatosan megtámasztják a néhány %-os eséseket, addig nem lesz jó soruk a shortosoknak...

Ez az időszak csak arra jó, hogy lemorzsolja a shortra félretett pénzeket. Engem is eléggé megtépázott. Ma végre volt egy kis nyerőm a tegnapi shortokból, és rögtön le is zártam egy részét. Ilyen az én formám :S

#236170 Ricsi Előzmény: #236167

beírtad, és akkor értettem meg...

én egész hétvégén shortban voltam, te meg itt áradoztál nekem, hogy mennyire szépen megtéptek mindent...

szerintem kedvesen és bájosan fogadtam, nem? :))

#236169 fikus Előzmény: #236160

látom megint sikerült a legjobbkor zárnom a shortom. de legalább nincs longom. annyi xanax a világon nincs, amivel túlélném a holnapot 10X árazott hulladékokkal a számlán.

#236167 kerikoma Előzmény: #236160

Persze még tegnap (999 pötty a zsebbe) és amikor 600 felettről elkezdett vissza csorogni beleadtam 525-ön. Ma majdnem visszavettem, de szerencsére nem:)) Legalábbis eddig szerencsére:D:D

szerk.: meg is írtam tegnap, hogy zártam:))

én is remélem mindenki j…

#236163 lyonell

én is remélem mindenki jól jár ezzel,végre lehet hogy most megjön a nagyobb lefelé :)

hát nagy szerencse az tu…

#236162 lyonell

hát nagy szerencse az tuti 6286 dax-ot shortolok,ez is esni fog most biztos sokáig hál isten :)

#236158 kerikoma Előzmény: #236153

Visszaértem, nem bírtam ki, bekapcsoltam... Ez a pálinka szerencsét hozott remélem mindenkinek, még nekem is :DD

Tessék inni belőle este!!! :D:D:D

#236156 kelvin Előzmény: #236153

Bazz ha erre az usára nem leszünk képesek esni egy 2-3%-ot , akkor nem tom mi kell majd hozzá.

Ricsi sztem tegyél még be pénzt és ha úgy látod add a hatit tovább. :-D

#236147 kelvin Előzmény: #236136

Nem csak rosszkor nyitottam shortot és még rosszabbkor zártam, sőt fele megmaradt, arra nyitottam ma rá. Későn vettem fedezetet. Kb ennyi.

24k-s hati a héten orvosolná minden gondom.

#236145 Ricsi Előzmény: #236115

de nekem komoly esés kellene ahhoz, hogy reggel ne kelljen brókerhez mennem...

ma kegyelemből megnyitotta a pozijaimat, és megígértette velem, hogy délelőtt bemegyek...

csak akkor nem kell, ha komoly nyerőt teszek zsebre, és lezárom őket.