Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Magyarabb Királyi Kancellárt a Sándor Palotába!

#236720 Őfelsége

Őfelsége elvárásai az excellenciás Dr. Sólyom László Urat váltó királyi kancellár vonatkozásában:

- legyen Magyarabb!

- legyen lojálisabb!

- pontosabban, precízebben, professzionálisabban teljesítse Őfelsége parancsait!

Re: Letartóztatták a HM EI Zrt. vezetőjét

#236630 Sumér harcos Előzmény: #236583

itt valaki,aki kimaradt a buliból,az indithatta el ezt az egész HM beszerzéssel kapcsolatos lavinát.......

mert a HM ellátó részleg 50 éve igy működik...

és,ha jönnek következők,akkor is igy fog,max eleinte óvatosabbak lesznek....

Re: Letartóztatták a HM EI Zrt. vezetőjét

#236614 Sumér harcos Előzmény: #236583

hát igen...ez mondjuk mindig igy volt...az ellátó század régen is hülyére kereste magát ehhez képest kicsiben....de még a sorállomány is akkoriban(üzemanyag raktáros,élelmiszer raktáros,ruha raktáros stb...).

Nekem volt olyan örnagyom,aki egy duplapótos ifát megtömött sertéssel az akkori laktanya sertéstelepén....persze ő adta el...

akkoriban talán nem voltak olyan mohók vagy nem tudom,de ilyen szinten soha nem bukott senki......

pl.kiirtak reggelire teába a katonáknak 1000kg cukrot....közben nem kellett annyi csak kb.100kg....leszoltak a konyhára a parancsnokiból,hogy többet ne is használjanak....

nem sok idő elteltével tonna szám állt az élelmiszer raktárban a cukor...meg minden egyéb,amely már papiron ott sem volt....

és rövid időn belül jött is egy multinak a kamionja és ment az áru kifelé....

ez mindig igy volt........hozzánk is érkezett anno a romlott savanyúság....egyik örnagy üzeme volt a gyártó....szinte piacra nem is dolgozott,mert annyit hozott a laktanyába....az volt ám az üzlet,piacon sem kellett agyalni.....

Re: Ügynöklista

#236578 zeeh_ Előzmény: #236070

Ez nem a teljes szvsz, ráadásul a piros BM-es linkek nem is működnek.

Kötve hiszem, hogy nyilvánosságra hozzák a teljes listát.

Re: Sólyom végveszélyben?

#236558 Ibiza Előzmény: #235849

"Ma korán reggel egy titokzatos úrral találkoztam, aki azt mondta,.."

így kezdődnek a mesék.. odapenderült elé egy titokzatos ember a füléhez hajolt és súgott egy valóságosat..

kivetülnek a félelmei..taktikázás..próbálják a fideszt egy csatornába szorítani..mint az mszp.. várják a fideszes reakciókat..igéreteket akarnak kicsikarni...

Re: Mekkora Stumpf része az RTL-ben?

#236514 Kissherceg Előzmény: #236511

hétvégén találkozom a fiával, majd rákérdezek, bár nem hiszem válaszol :))

Mekkora Stumpf része az RTL-ben?

#236511 Zabás

Mekkora Stumpf része az RTL-ben?

http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=26514

A választások második fordulójára időzített tulajdonosváltás jelentősen megváltoztathatja a papíron korábban több tulajdonos birtokában lévő Infocenter és cégeinek tulajdonosi szerkezetét, ami a médiatörvény összeférhetetlenségi szabályaival konfliktust okozhat. Mi lesz az RTL Klubbal, a Class FM-mel, a Lánchíd Rádióval és a Heti Válasszal? Biztosat nem lehet tudni.

Mint azt hétfőn megírtuk, a választások második fordulója utánra időzített adásvétellel Dr. Nyerges Zsolt ügyvéd került annak a cégcsoportnak az élére, amely a Class FM országos kereskedelmi rádióadót működtető Advenio, a Lánchíd Rádió, a Heti Válasz és kisebb részben az RTL Klubot működtető Magyar RTL Televízió tulajdonosa.

A lépés feltehetőleg az Infocenter korábbi tulajdonosa Fellegi Tamás miniszteri kinevezését készíti elő: a folyamat része, hogy Fellegi megválik üzleti érdekeltségeitől, így az Infocenterben meglévő tulajdonrészétől.

Közös ló

Az ugyanakkor nem világos, hogy a leendő miniszter a cégben meglévő 52 százalékos tulajdonrészét milyen arányban szerezte meg a két új tulajdonos, Dr. Nyerges Zsolt ügyvéd és Stumpf István, aki 1998 és 2002 között az Orbán-kormány kancelláriaminisztere volt.

Polyák Gábor médiajogász szerint az, hogy az Infocenter tulajdonosa, illetve műsorszolgáltatója a Lánchíd Rádiónak, nem fér össze az RTL-ben szerzett 31 százalékos tulajdonrésszel. A Médiatörvény ugyanis a következőképpen fogalmaz: „A szakosított műsorszolgáltató kivételével az országos műsorszolgáltatásra jogosult és az abban befolyásoló részesedéssel rendelkező nem szerezhet befolyásoló részesedést más műsorszolgáltatást, vagy műsorelosztást végző vállalkozásban.”

Nyerges Zsolt az Infocenteren keresztül szintén a Lánchíd Rádió közvetett tulajdonosa lenne, de azt nem tudjuk, hogy Fellegi Tamástól megszerzett tulajdonrészen tényleg 50-50 százalékban osztoznak-e Stumpf Istvánnal. Ha 50 százalékos tulajdonosa lett a Fellegi-féle 52 százaléknak, akkor az 26 százalékot jelent az Infocenterben, és egyúttal (közvetett) befolyásoló részesedést a Lánchíd Rádióban. „Ez a Class FM esetében is probléma, hiszen Nyerges Zsoltnak az Advenio-n kívül nem lehet más műsorszolgáltatóban befolyásoló részesedése” - vélekedett kérdésünkre Polyák Gábor.

A törvény a továbbiakban úgy fogalmaz: "Aki országos terjesztésű hetilapban - a műsorközlő hetilap kivételével - befolyásoló részesedéssel, kiadói, illetve alapítói joggal rendelkezik, országos - hálózatba kapcsolódás nélküli - műsorszórással terjesztett műsorszolgáltatóban nem szerezhet többségi tulajdont, és viszont.” Ez esetben ha Nyerges Zsolt valóban 26 százalékos tulajdonosa a Heti Válasznak (ez akkor igaz, ha 50 százalékot szerzett Fellegi Tamás tulajdonrészéből), akkor ez összeférhetetlen az Advenio-beli többségi tulajdonával.

Mi az a befolyásoló részesedés

A médiajogász azt is hozzátette, hogy fontos részlet, hogy az adásvételi szerződések ismerete nélkül nem lehet bizonyossággal eldönteni, hogy mi számít befolyásoló részesedésnek, ugyanis a döntési körök nem feltétlenül állnak arányban a tulajdoni hányaddal. A médiatörvény szerint a befolyásoló részesedés „az olyan közvetlen és közvetett tulajdon egy vállalkozásban, amely összességében a vagyoni vagy a szavazati jogok huszonöt százalékát meghaladó mértékű befolyást biztosít”, illetve „az olyan helyzet, amely a vállalkozásban szerződés, alapító okirat, vagy elsőbbségi részvény alapján, a döntéshozó, vagy a felügyelő szervek tagjai kinevezése (elmozdítása) útján, vagy egyéb módon jelentős befolyást tesz lehetővé."

Az ügyben természetesen megkerestük az Infocentert, ahonnan mindeddig nem válaszoltak a tulajdoni hányadokat és a befolyásoló részesedést firtató kérdéseinkre. Stumpf István pedig arra hivatkozva hárította el a kérdéseinkre vonatkozó válaszadást, hogy éppen szabadságát tölti.

Az infocenter cégcsoport felépítése (Kattintson a nagyobb ábráért!)

Mennyi is?

Ha tehát azt feltételezzük, hogy Fellegi Tamás tulajdonrészét Nyerges és Stumpf fele-fele arányban vásárolták meg, akkor előbbinek jelentősen megnőtt a tulajdonrésze a Class FM-et működtető Advenio-ban. Az ügyvédnek már a frekvenciapályázat benyújtásakor is 74 százalék tulajdonrésze volt az Advenio-ban, a maradék 26 százalékot a Lánchíd Kereskedőház Kft.-n keresztül a pályázó Lánchíd Rádió birtokolta. Amikor vitatott körülmények között elnyerték a korábban a Danubius által használt frekvenciát, a Lánchíd Rádió eladta Nyergesnek a Lánchíd Kereskedőházban meglévő tulajdonának felét.

Erre azért volt szükségük, mert a médiatörvény azt is tiltja, hogy befolyásoló, vagyis 25 százaléknál nagyobb részesedéssel álljon fenn tulajdonosi összefonódás országos és ennél kisebb vételkörzetű kereskedelmi rádiót működtető cégek között.

Azok után viszont, hogy Nyerges tulajdonossá vált az Infocenterben, amelynek Fellegi után ő lett a vezérigazgatója is, tovább nőtt eddigi tulajdonrésze az Advenioban, ami most 90,38 százalék (Nyerges feltételezett 26 százalékos tulajdonrészével számolva az Infocenterben).

Csere bere

Az országos frekvenciákra kiírt pályázatokon vesztes korábbi rádiók, a Sláger és a Danubius tulajdonosai éppen a pályázatban érintett cégek tulajdonrészének csereberéje miatt fordultak bírósághoz. Szerintük az Advenio tulajdonosi szerkezete a pályázat benyújtásakor nem felelt meg a médiatörvény előírásainak, a cégben ugyanis befolyásoló részesedése volt a Lánchíd Rádiónak.

A bíróság a Danubius kontra ORTT per első fokú ítéletének kihirdetésekor kimondta, hogy az ORTT pályázat eredményhirdetése, az Advenio pályázatának alaki érvénytelensége miatt jogsértő volt.

A Magyar RTL-ben történt tulajdonosváltás bejelentésekor az Infocenter közleményében úgy fogalmaztak, hogy a lépést még a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia, a hivataltól ugyanakkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy hozzájuk még nem érkezett be ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos megkeresés, és ugyanezt a választ kaptuk az általunk feltett kérdésekre az Országos Rádió és Televízió Testülettől is.

Csuday Gábor

A szerző cikke

Re: nincs cím

#236174 Wall street Előzmény: #236150

Nyílt levél a Heti Hetesnek !

Tisztelt Heti Hetes!

Régen sokat néztem a műsorukat de azóta kocka lettem meg vettem egy jó bringát úgyhogy önök kiestek az időmből. Jelenleg külföldön dolgozom és mivel nincsen magyar nyelvű televíziócsatorna a közelemben így az interneten olvasom a híreket, ez szerintem azért is jó mert ugyanazt a hírt több forrásból is el tudom olvasni, hallgatni vagy nézni és el tudom dönteni, hogy melyik a hiteles és melyik nem.

Letöltöttem az önök műsorát valahol a választások körül és azt tapasztaltam, hogy az első jó néhány perc arra ment el, hogy szapulták a Jobbikot. Nem védeni akarom őket majd az idő eldönti milyen emberek is valójában, de valami nagyon bánt. Önök engem rasszistának, hülyének, antiszemitának tartanak mert a jobbikra szavaztam, pedig nem vagyok az, csak néhány dolognak ismerem a részleteit, olyan részleteket amik az önök adásában és a híradójukban soha nem jelenik meg.Arra kérném meg önöket, hogy egy pár dolgot a műsor elején beszéljenek meg.

Azért tartanak rasszistának mert tudom hogy Izrael a palesztin lakosságot kiírtja, emberi pajzsként használ ártatlan civileket, urán bombát használnak a lakosság ellen (kicsi és sugároz, ugyan az mint az atombomba), abortusz hatékony könnygázt fejlesztenek ki, ők kapják a legtöbb elmarasztalást az ENSZ-ben több mint 500-at amit rendre nem tart be. Ezért lennék rasszista mert a tetteikért elítélem őket.

Miért pont Izrael? Azért mert a bejrúti magyar nagykövetség segíti a Moszad kémtevékenységét, a mindenkori magyar kormány beleegyezésével, vagyis mi magyar választópolgárok is felelősek vagyunk például Mahmúd al-Mabhúh Hamász-politikus meggyilkolásáért amit az egész világ elítél.

Kérem ezt beszéljék meg.

Vagy hogy a cigányság naponta terrorizálja és gyilkolja a magyarokat. Vegyünk példának egy hétköznapot, bármilyen nap lehet de most a hasamra ütök és legyen például 2009.06.12. (De önök is mondhatnak egyet és azt a napot is leírom.)

- NAGYBÖRZSÖNY - BUDAPEST Előzetesbe került F. Richárd, aki azért gyilkolt, mert nem kapta meg szomszédja bögréjét.

- Kutyákat uszítottak az intézkedő rendőrökre Olaszliszkán kedden. Egy helyi férfi, megszerezve egy szolgálati fegyvert, a rendőrökre fogta. Az esetről Martossy György nyilatkozott, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője (Mindez Szögi Lajos meggyilkolása után)

- Megvert egy gyereket majd feltört egy autót egy mezőtúri család három tagja Szolnokon. A rendőrök pár órával később megtalálták, de el is engedték őket. Ezután megvertek egy motorost és megloptak egy vasutast is. Másodjára már elfogták őket a rendőrök.

- Réztartalmú légkábeleket lopott (volna) három elkövető, amikor tetten érték őket Veszprémvarsány térségében; a Vas és Győr-Moson-Sopron megyei bűnözők 1 millió 150 ezer forintos kárt okoztak a MÁV-nak - közölte Töreki Sándor alezredes, pápai rendőrkapitány csütörtökön sajtótájékoztatón Veszprémvarsányban

- Rátámadt gyermeke tanítónőjére egy nő Jászapátiban, a dühöngő anyát a tanárok fékezték meg, a rendőrök pedig őrizetbe vették - értesült a HavariaPress.

- Zalakomár - A zalakomári körzeti megbízottak igazoltatni akartak egy férfit, ám az nem nagyon "akarta". Olyannyira nem, hogy kis híján elgázolta az egyik rendőrt.

- A kecskeméti Rendőrkapitányság , ismeretlen tettes ellen zsarolás bűntett miatt elrendelt nyomozás kapcsán, őrizetbe vett egy 19 éves és egy 17 éves kecskeméti fiút, akik azzal gyanúsíthatóak, hogy 2009. februártól arra kényszerítettek egy gyermekkorú iskolás fiút, hogy nekik szendvicset vásároljon, és a zsebpénzét is adja át. A sértett több esetben is fizetett, és összesen 15 ezer forintot adott át a két gyanúsítottnak. Egy alkalommal sor került arra is, hogy a sértett fiút haza kísérték, majd a szülei lakásából ruhákat, 20 ezer forint készpénzt, arany ékszereket loptak el. A bűncselekménnyel okozott kár összesen 214 ezer forint.

- Magyarkeszi. Hat számjegyű telefonszámlát kapott egy ház tulajdonosa. A hívásokat a szomszédok kezdeményezték, akik megfenyegették a nő élettársát, hogy engedje őket telefonálni. Magánlaksértéssel gyanúsítják őket.

Önök Budapesten ezt minek nevezik?? Belga bűnözésnek, vagy németnek? Én ezt cigánybűnözésnek.

Kérem önöket, hogy erről a napról mondjanak egy olyan hírt, amit romák ellen követtek el a magyarok.

Hogy mit szeretnék?

Azt hogy hasonló jogaim legyenek mint a finneknek, belgáknak, franciáknak, vagy angoloknak ha valaki lopni, ölni jön be a házamba azt bármilyen eszközzel megállíthassam és a rendőrség ne engem állítson elő. Vagy az utcán megvédhessem magam és a szeretteimet. (Erre is tudnék példát hozni, de nem fogok.)

Hol itt az egyenlőség az unión belül kérdezem én?

Itt jegyezném meg hogy az önök televíziócsatornája akkor is hazudott mikor a 2008 júliusban Kesznyéten történt lopást (amit ugyancsak cigányok követtek el) úgy tudósított, hogy Egy 68 éves idős úr Kesznyéten áramot vezetett a kerítésbe. EZ HAZUGSÁG.

Az idős úr úgy próbálta megakadályozni a rendszeres lopást, hogy áramot vezetett a paradicsom vagy uborka köré már nem tudom pontosan. A KERÍTÉSEN BELÜL!!! Nem tudom hogy Budapesten mi a kerítés de Szabolcsban nem az amit a vetemény köré húznak hanem az amit a telek köré ami azon belül van az nálunk nem kerítés. (De mondjuk a hajdúságban is a kiskaput kisajtónak hívják szóval lehet, hogy Budapesten minden kerítés aminek van eleje meg vége) Szeretném ha a csatorna nyilvánosan is bocsánatot kérne az érintettektől, hogy valótlant állítottak.

Hogy miért történt mindez?

A drága kormány a lopás mértékét 20000 Ft-ra emelte. Vagyis ha valaki 5000 vagy 10000 Ft értékben lop az szabadon távozhat, a kiérkező rendőr nem tud mit tenni. Javaslat. Védje meg magát, de ha megvédi akkor börtönbe kerül. Azt is nagyon jól tudom, hogy önök ezt magasról le ejtik mert önök közvetlen környezetében ilyen nincs, ergó, ami nálam nincs az nem is létezik. Hála istennek nálunk sincs ahol lakom, de rengeteg helyen van sajnos. Beszélhetnék most a Gárdáról is, hogy mit csináltak (vért adtak, felújítottak teljesen ingyen Szabolcsban rengeteg viharvert házat, valahogy ezeket sem láttam az önök híradójukban elég furcsa nem?) és mit nem, de akkor nagyon hosszú lenne a levél és már zazie vár az ágyban ;).

Farkasházy Tivadar szavaival zárnám a levelem "ELUTASÍTOM AZ ERŐSZAKOT" (2010.03.28)

Üdvözlettel:

Egy kivándorolt magyar

U.I.:

Sajnos nagyon jól tudom, hogy ezt a levelet soha nem fogják felolvasni a Heti7-esben, mert a tények zsarnokok és nem tűrnek ellentmondást.

Levelem olyan médiumoknak is elküldöm amik korrekten fogják tájékoztatni a magyar embereket.

barikad.hu

Jobbikos a legfiatalabb,…

#236150 Wall street

Jobbikos a legfiatalabb, fideszes a legidősebb képviselő !

Néhány érdekesség a parlamenti választások 2010. április 25-i második fordulóját követően felálló új Országgyűlésről a nem végleges eredmények alapján:

Az Országgyűlés legidősebb képviselője a Fidesz–KDNP színeiben mandátumot szerzett Horváth János (1921). Rajta kívül az MSZP soraiban helyet foglaló Vitányi Iván (1925) töltötte már be 80. életévét. A legidősebb országgyűlési képviselők közé tartozik még Iván László (Fidesz–KDNP) és Rozgonyi Ernő (Jobbik), mindketten 1933-as születésűek, valamint Turi-Kovács Béla (Fidesz, 1935). Az új összetételű parlament legfiatalabb tagjai a Jobbik padsoraiban ülnek majd Dúró Dóra (1987), Farkas Gergely (1986) és Samu Tamás Gergő (1986) személyében. Életkor alapján a legfiatalabbak közt van még Bana Tibor (Jobbik, 1985), Dorosz Dávid (LMP, 1985) és Németh Zsolt (Jobbik, 1984). Mihalovics Péter (Fidesz) és Staudt Gábor (Jobbik) egyaránt 1983-as születésű, őket követi Ágh Péter (Fidesz, 1982) és Csizi Péter (Fidesz, 1982).

A 386 képviselő közül kilenc áll budapesti kerületi önkormányzat élén, 43 városi polgármester, 15 pedig egyben megyei közgyűlési elnök is. A szavazáson két európai parlamenti képviselőt – a Fidesz képviseletében Schmitt Pált, az EP jelenlegi alelnökét, illetve a Jobbik részéről Balczó Zoltánt – választottak országgyűlési képviselőnek.

Az új Országgyűlés 386 tagjából – az előzetes eredmények szerint – a nők száma 35. Közülük a legtöbben, 22-en a Fidesz–KDNP frakciójában ülnek majd. Az MSZP és a Lehet Más a Politika (LMP) színeiben egyaránt 5-5 nő szerzett mandátumot, míg a Jobbik padsoraiban három női képviselőt találunk. Az összes női képviselő közül húsz – a parlamentbe frissen bekerült LMP és a Jobbik női képviselői mellett a Fidesz 13 hölgytagja – először lett országgyűlési képviselő, akik közt van megyei közgyűlési elnök (Magyar Anna – Csongrád megye), illetve városi polgármester (Székyné Sztrémi Melinda – Salgótarján) is.

1990 óta hét képviselő most hatodik alkalommal került be a parlamentbe. Közülük hatan a Fidesz–KDNP jelöltjeként jutottak mandátumhoz (Balsai István, Kósa Lajos, Kövér László, Németh Zsolt, Orbán Viktor és Salamon László), míg az MSZP soraiban Vitányi Iván az egyedüli, aki az ún. rendszerváltás óta megszakítás nélkül képviselő.

A 2010. április 11-én és 25-én megválasztott Országgyűlésben 176 fő még soha nem volt parlamenti képviselő, ugyanakkor a parlamentbe most bekerült két új párt tagjai közül az LMP padsoraiban ülő Mile Lajos a rendszerváltáskor már bekerült a parlamentbe (az MDF frakciójában ült 1990–1994 között), míg a jobbikos Balczó Zoltán, Rozgonyi Ernő és Zakó László 1998–2002 között a MIÉP képviselőjeként tevékenykedett. A parlament alakuló ülésén a függetlenek közt várhatóan egy képviselő, Molnár Oszkár edelényi polgármester foglal majd helyet.

A 2010–2014-es ciklusban az Országgyűlésben négy cigány származású képviselő lesz. A Fidesz színeiben három: Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, Varga József, a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány korábbi elnöke, valamint Berényi László, a Lungo Drom alelnöke, a Somogy megyei Közgyűlés tagja. Az LMP fővárosi listáján Osztolykán Ágnes kapott mandátumot, aki korábban minisztériumi roma referensként dolgozott, illetve a Roma Integráció Évtizede Program magyarországi titkárságvezetője volt.

(MTI)

Re: nincs cím

#236068 Sumér harcos Előzmény: #236003

ezekhez a kérdésekhez nem nyulnak hozzá soha.....olajügyeket egyszer probálta talán egy kisgazda békés megyei piszkálni jó 10 éve,de keményen beletört a bicskája....

ügynöklista meg?....ugyan már,olyan Mo-n nem is volt.....;)

#236063 Ibiza Előzmény: #236049

a világ minden repülőterén ott vannak.. testüregeikben a gyémántokkal közlekednek.. ők személyesen üzletelnek.. működik a havala...

#236051 zeeh_ Előzmény: #236049

A tv-ben is mutatták, amint Jákob rabbi tanácstalanul állt Ferihegyen pár nagyszakállú társával.

#236049 Sumér harcos Előzmény: #236036

Kéthete Keleti Pályaudvar (Vasárnapi nap volt).....

20-assával rohangásztak az Ortodox zsidók a fekete göncükben,fekete bőröndökkel le s föl....

vulkánpor miatt no repülő.....

Taxisok poénkodtak rajtuk:"na megjöttek a tesók"

ezeknek ki a adott Magyar állampolgárságot?

árulja már el valaki?

mire fel?

de egyébként még egy érdekes kérdésem lenne ezzel kapcsolatban...

ezek a furcsa kinézetű emberkék hová mennek?

mit csinálnak itt?

hová gurigáznak a bőrönddel?

üzletet kötni?

de azt hogyan?

huszan?

összekapaszkodnak,hogy hajrá?

mert ha én idegen országban akarnék befektetni,bizony valszeg egyedül mennék...vagy néhányan...nem 20-an,30-an....érdekes kultura.....

de nőt sem látok velük soha szinte...ferihegyen sem....

nekik van állampolgárság,magyarnak nincs és kussss....

#236036 Sumér harcos Előzmény: #235841

na ezért "fejbebaxarintanám" ezt a 3 jómadzagot,akik ezt aláirták.....

mi az,hogy egy magyar nem kap magyar állampolgárságot....

#236022 Ibiza Előzmény: #236002

tudod az mszp az mszmp utódpártja..kommunista diktatúrát működtettek.. a megszállók érdekeit képviselték állampolgáraikkal szemben (kivégzés,munkatábor..)..hazaárulók.. az elmúlt időszakban is hazaárulók nemzetrontók voltak.. a közvagyont és az adópénzeket ellopták... továbbra is idegen érdekeket képviselnek..

van némi különbség

#236013 Wall street Előzmény: #236002

Még talán annyit hogy : az MSZP egy rakás szar és ahogy ők maguk is mondták, hogy nem csináltak semmit és az ország most miért szavazna egy olyan pártra , amelyik nem csinált semmit ? Egyszerű lenne a megoldás, hogy nem szavazok rájuk ennyi ! De sokan túl buták ehhez ! !

Hiába szavazta meg a nép a Fideszt, ugyanúgy csalódni fognak, ( Én biztos nem, mivel nem szavaztam rájuk ) mivel úgy sem fogja betartani az ígéreteit, csak a hatalom érdekli !

Elemzők: a piac nem szereti, ha a jegybankot támadják

#236012 Zabás

Elemzők: a piac nem szereti, ha a jegybankot támadják

http://hvg.hu/gazdasag/20100427_elemzok_Orban_tamadas_jegybank#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

A piac nem szereti, ha a független jegybankot, vagy annak elnökét támadják, Simor Andrásnak ki kell töltenie 2013-ig szóló mandátumát – reagáltak elemzők Orbán Viktor és Pokorni Zoltán az MNB elnökét támadó, illetve lemondásra felszólító kijelentéseire.

Szerintem is Simor jó szakember!!