gondolom certid sincs már....
Ma nagyon csúnyán beborítanak minket sztem. Ha nem, akkor lehet baromságot csinálok shortban. Mi kell még?
Én mit mondjak!!! :))))
Sokat várok a megerősítésre,és emiatt lekésem a tuti belépőt, ezért elbizonytalanodok és rosszul döntök a legtöbbször! Most ennek a hibám leküzdésében próbálok úrrá lenni! Kerikoma pálesze remélem segíteni fog rajta :))
Röviden ennyi!
Forint!!!! 262----> 267 ma!! Euroman katarzis!!! :)
De szépen leírtad egy sorban :o)
Ott még nem tartok a tanulásban :oD
Szerk: azt hiszem Egon is írt ilyet, de Tőle függetlenül
Sokszor nem értem miért csinálod az inverzét annak amit leírsz. De ha már szóba hoztad.. ;o)
Ráadásul be is jönne a legtöbb esetben. A chartjaid, elemzéseid nagyon jók, de általában nem játszod meg. Ezt nem értem igazán
küld el sanyinak is :D
magyarán a fejvállra spekizel :)
Persze :o))
25.600 körül gondoltam az alacsonyabb tetőt, az be is jött. Onnan lefordulunk, azt nem tudom megmondani, hogy meddig, BUX-ban mintha 23k körül emlékeznék egy megállóra.
A 22.700 való short TA alapon is hiba volt, viszont az volt az első tudatos pozi(építés), így tanulni, megismerni a határaimat jó volt (TA-t tanulom, múltkor Herceg meg is szólt MACD miatt :o))
Szóval ez azért kicsit megfontoltabb pozíció, ami ma már akár pluszban is lehet. Viszont ráadni még nem adok teljes pakkot, 24.200-24.400 az egy keményebb támasz volt, alatta lehet érdekes.
Összességében W-ben hinnék nagyon
bárhol, totál hati short a terv, egyedül mtel manipula longra látok még esélyt :)
az biztos :D már reméltük múlt héten hogy 24000 alá megy..ráadtunk 24300, 24400 on..aztán tessék.
AZ a gondom, hogy az én elgondolásaimat is 100% követi a BUX index! Viszont a kezem/cselekedeteim nem igazán! :)
Úgy látszik telepatikusan kéne kereskednem, nem pedig a bill. nyomogatva!
Majd gumiban shortolok és egyedül,zárt ajtók mögött akkor teljes a biztonság :D
:))25e alatt is megszivat, itt nem lehetsz biztonságban. :) No meg forgalom megint semmilyen.