Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#235890 Waszeitung Előzmény: #235887

20e shortnyerőtől ne akarj többet,ki a kicsit nem becsüli :D

Hati rés betöltve,buxi remélem mindjárt...szívatott már meg ez a szint így 25e alatt érezném biztonságosnak a bővítést.

OFF Meghosszabbítottuk …

#235884 Alex74

OFF

Meghosszabbítottuk a tőzsde nyitva tartását! - Kereskedés hazai papírokkal este 10 óráig

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Erste Befektetési Zrt.-nél lehetősége nyílik a tőzsdén kívüli, ún. OTC piacon való kereskedésre is.

Ez azt jelenti, hogy Ön a Budapesti Értéktőzsde hivatalos kereskedési ideje után, délután 16:45 és este 22 óra között is adhat megbízásokat az összes hazai részvényre és certifikátra.

A kereskedés részletei és az ajánlatok típusai:

* Kereskedési idő a certifikátokra adott napon 16:45-től 17:30-ig tart. Az árjegyzést az Erste Brókerek bonyolítják.

* Kereskedési idő a részvényekre adott napon 16:45-től 22:00-ig tart. 22:00-kor minden nyitott ajánlat törlésre kerül.

* Kizárólag limitáras, adott szakaszra (aznapra) szóló rész ajánlatok kerülhetnek rögzítésre.

* A minimális megbízási nagyság certifikátokra 1.000 db, részvényekre 200 db.

* A megadott vételi/eladási ár nem térhet el 5%-nál nagyobb mértékben az adott instrumentum tőzsdei záró árához képest.

* A megbízások elszámolása a T+4 napon történik meg.

* Adózás a tőzsdei ügyletekkel azonos, 20%-os adókulccsal történik.

* Day-trade short ügyletet is lehet kezdeményezni, azonban - a nyitó ügylet teljesülése esetén - a záró ügyletet a következő kereskedési napon (T+1 napon) legkésőbb 16 óráig kell megkötni a tőzsdén.

ON

#235883 Kissherceg Előzmény: #235876

egyelőre még nem adok rá, megvárom a holnapot:) ellenben ez gyorsan változhat, ha megyünk tovább lefele.

#235877 Kissherceg Előzmény: #235860

kísértetiesen jó példa vagy a piacok mostani viselkedésére kint. A piac megadja az esélyt, hogy kiszálljanak a lehmann csőd előtt pozíciót nyitó befektetők, mert azon szintekig mennek fel, de emberek nem fognak, mert hisznek a további száguldásban. Azonban a piac beint és rotty...

Kinti szintek meghatározására egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet és milyen igaza van, mert ebből a szempontból nem vizsgáltam a piacokat. Ez a rally kint egy bazi nagy visszateszt csak, bux perszemás, hiszen neki a letörése 19k körül volt, de a piacnak ATH-t kell visszatesztelni... :))

#235874 Hathor Előzmény: #235868

Tegnap végre nulla közelébe kerültem, de tartottam.. jó lenne, ha már valamit kitalálnának a megmentésekkel kapcsolatosan, holnap valamit röfögniük kell..

#235870 Ricsi Előzmény: #235860

nem is foglalkozol vele? mondjuk most lezárni a felét, és 300 ponttal lejjebb visszavenni?

#235868 kerikoma Előzmény: #235860

Még egyszer nem bírnám így tartani, minta a múlt héten, nem tudom, hogy bírod idegileg, habár ha a célod megvalósul, le a kalappal előtted:D

#235860 Hathor Előzmény: #235851

Én meg továbbra is tartom a régi long pakkokat, nem bővítek, nem adom egyelőre, ha mindenféle vulkán, 24250et, 26180at, görög válságot túléltem vele :))

#235855 fikus Előzmény: #235839

lezártam a shortom, de minek. gondolom megint most jön majd a kemény esés