én nem bővítek még
bár lehet kéne
félek, hogy short bővítésemmel ártanék a piacnak :))
főleg, ha a mi indexünk csinálná:)
bár lehet, mi a síugrásra gyúrunk :))
reggel 6330-on dobtam a dax longot,és semennyire nincs bennem longos érzés most,talán tényleg most kéne hatit meg daxlit shortolni.Na aszt hiszem daxli short most.
Itt a lehetőség shortot nyitnod. Ha már zuhannánk, nem tudnád megtenni...
Nem, a felét lezártam (de hogy minek), azt nyitottam ma újra. És most tartom is egy darabig, mert én már lefelé várok most mindent. 24K-n elgondolkozom majd a zárásán, bár addig még tán bővítek is, nem tudom:)
közben Görögök már -4,92 % on állnak ...de mi még tartjuk mindig magunkat....kicsit nevetséges azért.
Megkérdezném, hogy a progid most mit mutat? tegnap mondtad, hogy 600 fölé nehogy, sztem belefért. Tartod még a tegnapiakat? Azt a 20k-t ha jól emlékszem
Jogos :o)
Éves realizált shortegyenlegem már "csak" -220e körüli, nem akarok eszetlenül pakolni rá. Azért vannak jobb napok is, az utolsó esésben sokat ledolgoztam. És az Oti mentett meg, szeretem, de már eshetne 2k-t :o)
OTI-ban leírtam, én ezeket a shortokat most kitartom, kivéve, ha ma 500 pont nyerőben tudom zárni, bár asszem, erre most kicsi az esély:)
Bővíteni mindegyik nap remekül lehet :D
Én sem érzem magam biztonságban a shortok miatt,pár alkalommal eljátszották már hambiék az erős minuszból erős plusszba lendülést,mit nekik fél eu csődben...
Gondolom nem igazán van vevő most, az eladók meg még nem akarnak mindenáron megszabadulni. Majd eljön az az időszak is...
Szeretnék már bővíteni, de a mai nap nem a legalkalmasabb erre
USA GYJk tartják a piacokban a lelket! Most jött ki a Fordé, nem rossz!
kényes szitu, de az IMF-el együtt gondolom megsegítik. Az más kérdés, hogy erre van kb 2 hét ami ezt a huzavonát látva nem sok idő, és a görögök mennyire tudják tartani magukat a megszorításokhoz, valószínű nagy balhék tiltakozások lesznek következő időszakban.
Tőzsde szempontjából az a jó, hogy soha nem tudhatod éppen mikor jön egy hír tőlük, ami azonnal megfordíthatja addigi hangulatot. :D