Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#235608 BudFox Előzmény: #235604

még szerencse hogy egyértelmű a magyar piac...ezek miatt tényleg nem lehet lassan már pénzt keresni a BÉT -en..mert teljesen kiszámíthatatlan .

régen ilyenkor ,már szépen esne egész nap-

#235606 BudFox Előzmény: #235600

dehogynem.....

én nem sokat értek a TA elemzésekhez...amit elolvasok csak az van..

stratégiám az van..csak nem mindig jön be...

3. szor viszonylag eltaláltam a csúcsokat...és össze tudtam szedni 700 pont nyerőket...de a BUX mindig visszamegy...ez már ellent mond mindenféle józan észnek..ezért van ez hogy kistoppolódok sokszor.

most az lenne jó ha már tényleg elindulna egy nagy korrekció..már nem kell sokat várni rá szerintem.

#235604 kerikoma Előzmény: #235599

Molly miatt ma úgy látom nem sok esélye van a shortosoknak, ha meg nyugat magára talál, lesz itt megint haddelhadd:)

#235599 BudFox Előzmény: #235594

csak el kell indulnia majd egy nagy korrekciónak... 21500 a irnak heti felbontásban...

ezt kéne lefele valahogy megfogni.

#235594 BudFox Előzmény: #235585

alapvetően inkább csak az Egon elemzéseit szoktam figyelembe venni...a többit csak elolvasom.

végülis amikor csütörtökön lement a hati, és napi minimum közelében zárt..24350 -en...nem volt rossz elgondolás hogy lemegyünk majd 23000 -re...

de hát nem jött be... utólag meg mindent meg lehet magyarázni...most fej-vállakat rajzolt be...

de holnap - holnapután már esnünk kell 23000 -felé...mert akkor ez a stratégia is felborul.

#235587 rbbj11 Előzmény: #235583

kezdünk eltávolodni az alapvetéstől, de persze a 30% is jó lehet, ez esetben, sőt, a 20% is. De maradjunk a témánál :)

#235585 rbbj11 Előzmény: #235582

megmondom, sztem mi fog belőle kisülni (de ez csak tanács, indirekt módon): az, hogy sose lesz olyan saját stratégiád, amiben megbízol. Mivel állandóan bele fognak kavarni, amiket összeolvasol. Ha már mások véleményét belekavarod, pláne TA területén, a te elemzésedbe, keress vmi jó elemzőt, de csak egyet!!, mert az aztán végképp nem vezet sehova, hogy minden elemzést elolvasol, mert csak káosz lesz tőle a fejedben, úgy semmivel se vagy előrébb, ha mindenki ellentmondásos írásait olvasgatod.

#235583 RemegoKez Előzmény: #235581

azon gondolkozom, hogy az 50% is jó lehet (?), ha a rossz irányban kevesebbet veszítesz (jól tudsz zárni), mint amennyit nyersz a jó irány esetében... :)

#235582 BudFox Előzmény: #235580

azért minden elemzést el szoktam olvasni..hátha kisül belőle valami...

de ha saját fejem után megyek az sem jobb...

3. szor is kistoppoltak a 10-12 % -os nyerőből...

na nembaj. a tanulság hogy ezután realizálni kell minden ilyen hasznot. majd ha eső trend jön akkor lehet tartani hosszabb ideig.

#235581 banyaiz Előzmény: #235573

sokszor eltalálja? Nagy számok törvénye alapján ha rá sem nézel semmire és mondasz egy irányt, hosszú távon 50% a találati pontosságod. Ennél jobb arány már eredmény. :D

#235580 rbbj11 Előzmény: #235573

ennyi erővel pénzt is dobhatsz fel...az is az esetek akár 60%-ban is igazat mond...ennél sztem csak jobbat találsz...nem értem, miért van szükséged bármilyen elemzésre a neten? Nem saját fejed és elemzésed után mész? Ennyi idő után sem? Nekem bőven elég Jim Rogers, Marc Faber, Nyilasi stb blogjai, szal nem tudom, h. mennyire jó Egoné, ezer éve nem olvasom, kezdőként olvastam.

#235573 BudFox Előzmény: #235569

miért ? tudsz jobb elemzést a neten ?

egyébként a TA is csődöt mondott az elmúlt időkben...

végülis sokszor eltalálja azért az irányt..de sokszor meg nem :D