nah, most végképp elegem lett...megjelenik 200 kontival 500-as kt-nél vevő....eladó semmi továbbra se. Akkor most nem nézem ezt tovább, és majd pár óra mulva, ha észhez tértek, ránézek...
nah, most végképp elegem lett...megjelenik 200 kontival 500-as kt-nél vevő....eladó semmi továbbra se. Akkor most nem nézem ezt tovább, és majd pár óra mulva, ha észhez tértek, ránézek...
Nem, csak egyszerűen beraktam a vétel 25235-re és nagy vígan azt hittem teljesült, azt nézem visszautasított... passz.. Lesz időm mégegyszer megnézem, hátha valami rosszul volt beállítva...
Akkor így már világos, azt hittem itt is százalékos értéket írtok, százas alapon. Petiben a százalékos értéket írja, az aktuálisat.
cac -1%-ban mindjárt, bux hatiban meg nincs eladó, hát a fene se látott még ilyet. Úgy látszik bux a világ legjobbja, azért nem ad el senki benne. De komolyan, így nehéz esni, ha 50 pontonként 2-3 konti vár eladáson...
pedig egy szigetet jobban értékelnék..
és ezt pontosan hogyan kell kimatekozni?
van valami formula?
Petit nem ismerem, viszont ez nem egy rossz feature. Ahhoz lehet viszonyítani
Én megvárom a 700as kt-t, lúd legyen kövér alapon...
Visszautasított a reggeli visszavételem, pedig 08.38-kor raktam be, átnéztem sztem minden jó:( Pedig teljesültem volna...
nah mindegy, ha már ezt játszuk, akkor örülök a kellemes short bővítési lehetőségnek, és éltem is vele
jön majd pár 100 db eladó, hirtelen megzuhanunk 200 pontot, és el lesz intézve
Amit a peti ír, az valszeg a reális, százalékos kt, itt meg a pontbeli különbség van írva. Egy ideig engem is megzavart...
bux indexet és bux hatit egymás mellé teszed, aztán matekozol:)