Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#235445 gentlemanus Előzmény: #235417

Dícsértessék Bajtársak!

Herceg

Én baromira örülnék neki, ha elkezdenék az emberek érteni és megérteni Orbán Viktort. Figyelnének a mondanivalójára, hogy mit üzen a szavaival. Aki akarta, most is észrevette a lényeget: a határozott kiállást a magyarokért. Aki akarta, észrevette az üzenetet, milyen viszonyra törekszik az uzsorás IMF-vel, Világbankkal: a magyarok nem lesznek a lábuk kapcája. Aki akarta, meghallotta az üzenetet, hogy nincs helye offshorosoknak az MNB-ben. És lehetne sorolni.

Én megmondtam már itt többször a Jobbikos testvéreknek, hogy nekem semmi bajom velük, hiszem, hogy egyet akar a Fidesz és a Jobbik, de Vonáék igazán megpróbálhatnának inkább egy együttműködésre berendezkedni a parlamentben, semmint egy totális konfrontatív politikára. Ezáltal nagyobb esélyük lenne a programjukban vázoltakat is megvalósítani. Az én szememben ez, hogy már az első perctől támadni akarnak, pedig még meg sem alakult az új parlament, a taktikai érzék totális hiányáról árulkodik.

Pokorni szerint Sólyom nem folytatja

#235444 Netmaster

"Pokorni Zoltán a Mokkában azt mondta, nagyon tiszteli Sólyom Lászlót, de szerinte mandátumának lejárta után nem ő lesz a köztársasági elnök. Arra a kérdésre, hogy Simor Andrásnak, a Magyar Nemzeti Bank elnökének le kell-e mondania, igennel felelt."

#235438 Netmaster Előzmény: #235436

Már eddig is vissza akarták, részben sikerült is, hála egy kedves Hitler nevű úriembernek, aztán jött egy világháború meg a komcsik, és lekerült a napirendről.

#235436 Wall street Előzmény: #235435

Jó reggelt mindenkinek !

Persze nem arra gondoltam, hogy szarjuk le. Trianon szörnyű esemény volt és felháborító is, de szerintem ma már ezer fontosabb dolog van annál, mint egy vesztes háború miatti retorzión rágódni, Én szerintem ! És még csak nem is lehet már rajta változtatni.

Meg különben is ez már közel 100 éve történt, miért csak most akarják hirtelen visszaszerezni az elvesztett területeket ?

Na megyek készülök suliba !

Sziasztok !

#235435 Netmaster Előzmény: #235416

Szerintem csak arra gondolt, hogy nem kell a végletekbe esni, nem arra, hogy szarjuk le az egészet. Amúgy sem ártana az érzelmeket kicsit félretéve is számot vetni vele.

Miért szállt ki az RTL Klub üzemeltetéséből a régi tulaj?

#235432 Zabás

Miért szállt ki az RTL Klub üzemeltetéséből a régi tulaj?

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=443553&place=hirlista

Miután a családban nem lett volna, aki továbbvigye a vállalkozást, túladott rajta - mondta a Napinak az IKO-cégekben eddig érdekelt Rákosi Tamás, miután az Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. megvásárolta az IKO Média Holding Zrt. részvényeinek száz százalékát.

#235428 Sumér harcos Előzmény: #235427

ezzel sokan vannak igy manapság,vagyis kivárást választva figyelnek a fideszre...az új parlamentre....egy ideig....

#235427 Kissherceg Előzmény: #235418

Én Kanada után tájékozódom folyamatosan, az egy lehetséges célpont ha itthon minden kötél szakad vagy idegeim :) Esetleg usa fehérek lakta része, mert déli államokba max turiskáskodni mennék. :)

Gyakorlatilag 2év múlva eldől, hogy folytatom itthon az ország építést vagy majd visszajövök nyugdíjas évekre esetleg korábban, ha összejött valami. Fideszen sok múlik, mert legtöbb fiatal kifele kacsintgat, nem lesz radikális változás itthon Én nem fogom törni magamat, hogy a sok hülyét eltartsam, aki összeszavazta az országot tönkretevő bandá elmúlt években. Se komcsi nyugdíjast, se öt ingyen élő családot nem fogok finanszírozni.

Mérlegelni kell majd. Nem véletlen nincs vég a honlap mögött sem... :(

#235418 Ibiza Előzmény: #235414

így van.. munkavállalóról beszéltem.. de egy idegen országban nem hiszem egyből kiismered magad..ha van egy spanod és ad egy mintát talán abban, a legtöbb külföldön vállalkozó max vendéglátós dologban tud gondolkodni..

A külföldön élő magyarok inkább lehúzni akarják a friss husokat.. ezer példát tudok rá.

#235417 Kissherceg Előzmény: #235295

sztm is jól beszélt, már amit hallottam belőle. Okosan kell, nem forró fejjel.... Aki pókerezik, annak tudnia kéne:)

#235416 Kissherceg Előzmény: #235313

ebben tévedsz, ha Erdély az ország háromrészre szakadásánál leszarta volna, nem beszélnél várhatóan magyarul és Magyarország se lenne. Sosem szabad elfelejteni a múltad. A tröténelem nem 90évből áll....

#235414 Kissherceg Előzmény: #235411

ez így van, egyetértek teljes mértékben. Azért azt kiemelném, hogy kint van lehetőség vállalkozni is, amivel lehet eltérni a megszokott élettől:)

#235411 Ibiza Előzmény: #235266

itt is olvashatsz érdekedeseket.. :) a lé határozza meg a tudatot..ki honnan merített..honnan kapta a koncot..kit érdekel a hazaárulás a rablás a hazudozás..a morális csőd..pusztulás romlás mindenfele..a befizetett adódat látod füsté válni..... most fájnak a kis szivek.. de ez így van rendjén hadd fájjon...

Volt egy ismerősöm kiházasodott kanadába.. írta ugyan úgy kínlódnak mint itthol..egy szinttel feljebb de kínlódnak..és még sz@r hideg is van..(spanyol kiköltözőt is ismerek..tózse szív de legalább jó az idő)

Nyugaton megvannak az életpályák.. elég pontosan lehet tudni milyen végzettséggel hány éves korodban hol lesz házad milyen autód van..hányszor mész nyaralni...én meghalnék ha ilyen lenne az életem.. első generációnak sehol sem könnyű egy új hazában..

Ha külföldön keresel..jól keresel..mert az ottani élethez kapod a pénzt..te meg nem mész sehova..konzerveket eszel..meg a fagyasztott hazait.. ezért marad meg a pénzed egy része.. ha felveszed az ottani életritmust..nem marad sok pénzed.

A nyugati társadalmakban a bérből élő elfogadható életminőség mellett a bérének a 80%át költi a 20%-al szabadon rendelkezik.. spórolhat utazhat..

Ez a biztonság hiányzik Magyarországon.. a legtöbb család örül ha 0-ra kijön.. minden hónap egy túlélés... ezen kell változtatni..

#235410 Ibiza Előzmény: #235266

itt is olvashatsz érdekedeseket.. :) a lé határozza meg a tudatot..ki honnan merített..honnan kapta a koncot..kit érdekel a hazaárulás a rablás a hazudozás..a morális csőd..pusztulás romlás mindenfele..a befizetett adódat látod füsté válni..... most fájnak a kis szivek.. de ez így van rendjén hadd fájjon...

Volt egy ismerősöm kiházasodott kanadába.. írta ugyan úgy kínlódnak mint itthol..egy szinttel feljebb de kínlódnak..és még sz@r hideg is van..(spanyol kiköltözőt is ismerek..tózse szív de legalább jó az idő)

Nyugaton megvannak az életpályák.. elég pontosan lehet tudni milyen végzettséggel hány éves korodban hol lesz házad milyen autód van..hányszor mész nyaralni...én meghalnék ha ilyen lenne az életem.. első generációnak sehol sem könnyű egy új hazában..

Ha külföldön keresel..jól keresel..mert az ottani élethez kapod a pénzt..te meg nem mész sehova..konzerveket eszel..meg a fagyasztott hazait.. ezért marad meg a pénzed egy része.. ha felveszed az ottani életritmust..nem marad sok pénzed.

A nyugati társadalmakban a bérből élő elfogadható életminőség mellett a bérének a 80%át költi a 20%-al szabadon rendelkezik.. spórolhat utazhat..

Ez a biztonság hiányzik Magyarországon.. a legtöbb család örül ha 0-ra kijön.. minden hónap egy túlélés... ezen kell változtatni..

Re: Orbán Viktor interjú

#235361 RemegoKez Előzmény: #234698

"Ezt a választást meg amúgy egyértelmű, hogy nem a fidesz nyerte meg eddigi tevékenysége alapján, hanem a szoci-szadesz páros bukta el az eddig teljesítményének jogos értékeléseként..."

Na, ebben egyetértünk.

#235322 Őfelsége Előzmény: #235312

Őfelsége trónra lépése óta (2008) az államforma alkotmányos monarchia, királyság. A Parlament feladata a királyság államformájának törvényben és alkotmányban való rögzítése!