esetleg elmondja,hogy üres az államkassza és nagy a gáz :) jövőre már törleszteni kell imf hitelt, érdekes lesz...
esetleg elmondja,hogy üres az államkassza és nagy a gáz :) jövőre már törleszteni kell imf hitelt, érdekes lesz...
Igen. Az olyan lenne, mintha az embernek eltávolítanák a szívét.
Nagyon be van épülve már a gazdaságba...
ezekkel a célárakkal az a bajom, hogy a pillanatnyi hangulattal sodródnak általában. Azt az elemzőt mutassák meg aki egy éve jósolt 1230-as S&P-t. Talán Mark Möbiustól olvastam ilyet mikor folyamatosan vett mindent pánikban az alapja.
Azt súgja az ösztönöm csavaros egy év lesz ez még, de meglátjuk pihenjünk egyet. :D
de a bloomberg is valami 1230 célárat adott snp-re még vmi guru 1340-et
nem politika vezeti ezt,utólagos duma,pénzáramlás nagyoknál..ha vesznek- veszik és tépik....de 1hete vmi megtört van vevő de itt már óvatosabbak...haladnak nemzetközi trenddel pontosan :)fidesz ha csodát művel is és USA esni fog ,eresztünk mi is....kis mutyit pézáramlás vezeti főleg OTP utána MOL-lal egyik nap egyik ,másik nap másik...kényszeres vevők vannak...ez jön nekem le buxról még usa nem esik
elég magas az árazásunk most, de amíg Usa nem tud legyengülni, mi max néha alulteljesíthetünk szvsz, ők lesznek igazán lényegesek. Persze kivéve, ha Fidesz vmi nagyon rossz megítélésű programba kezdene, de azt nem hiszem.
azért mire fel snp-be meg 1597.....van különbség még:)
na igen ezen a szinten 1000 pont 4% az akár egy nap nem egy nagy tétel, viszont rossz irányban elég kellemetlen.
buxban az a hihetetlen, hogy a történelmi csúcs volt kb 28 k körül, ha Mol felvásárlást nem számítom, most annyira jó lenne a helyzet és a kilátások és annyira nincs kockázat, hogy ezt kellene ostromolnunk? Persze ne keressünk ilyen rövid távra magyarázatot, tömegpszichó úgyis mindent visz.
hetes 72 rsi -nél,ill. 67 fibó 1240 nél snp-nél nem hinném gyenge bux is olyan túl nagy menettel mehetne még fel ,de 1000pont lehet még hatiba is akár....
nem tudom, logika azt mondatja velem kell jöjjön egy rendes zakó még akkor is ha V lesz kilábalás. De, hogy az honnan indulhat passz. Azokon a szinteken van most Usa amit maxnak gondoltam kb hosszú időre, meglátjuk hét végéig mit művelnek.
Csak akkor próbálom a shortot, ha rendesen elkezdenek esni, és lefelé bővítve. Mert mi van akkor, ha rosszul gondolom és egy menetben lerendezik a válság témát? Ritka nagy szopás lehet az shortban.
de minden forduló pánikos ,az tény ellentétes irányba...
lefelé is nulláig....még utolsó pakkok röpködnek ,,...a öröm mámorba ...jé bull vagyunk vegyünk rv-t lemaradunk....emberkék szegények...HA NEM ÉN IS TÖKÖN SZÚROM MAGAM
:) csak nem. Kezd kicsit olyan érzésem lenni mint 2300-as Otp-nél, akkor azt gondoltam ez alá aztán már tényleg nem tud menni, most fordított előjellel van ugyanaz, de annyi a különbség, hogy felfelé bármeddig mehet elméletileg. :D
sztm amikor itt lesznek, lesz ám fosás gazdagon. Ellenben megtanultam azon kereskedni, szóval szeretettel várom... Persze egyértelmű, hogy sávszélesítésekkel tarkított mókák lesznek :D
Biztos fölé megy usa, de hetes gyertyákat lesz érdemes nézni sztm. Ahogy a bux se tudott 25200as fibom felett zárni tartósan egyelőre... Nem kell naponta nézni a katyvaszt és ennyi:)
pedid átviszi..1220-1240 a cél....tudok jóga tanárt:)
Nem tud egyelőre megtörni emelkedés náluk, rózsaszínben látják már a jövőt. Azért egy év végi zárótippre most kíváncsi lennék, szerintem eléggé megoszlana közönség, még a negatív, pozitív irányt illetően is.
egy nagy tisztító esés után sokkal normálisabban lehetne kereskedni, minél később jön el annál tovább szívjuk majd ezt a tötymörgést, nagyon furcsa tavalyi év után ez a sokszor kinyitunk nyitóban réssel vmerre aztán ott állunk egész nap, jó ma kivételesen nem így volt. Hol vannak azok a jóféle 10%-os Oti mozgások fel le stb. :D
Bakker annyira spekiznek erre a szintre hogy ezért tuti fölémegy,vagy önbeteljesítővé válik a TA :D
Bár az is lehet itt tötyörgünk pár hétig....
Ha átviszi, Én híd alá megyek tartósan :D