Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#235218 Kissherceg Előzmény: #235213

akkor jó, mert brutál szopó elé néztél volna ki ricsivel, beszartam mit téptek rajta... Öröm lesz, hogy a telekomot megszabadítják osztalékától és azzal kezdik el tépni a piacot... :)

#235217 Waszeitung Előzmény: #235207

Pénteken és ma összesen mentünk indexileg 5%ot bravo,kivi leszek hogy új csúcsra húznak-e bennünket,még a hétre várok hambisoktól egy igazán emberes lefordulást.

#235216 wizes Előzmény: #235210

Lyaaaaaaaaaaa!

o)

Tsak az a baj, hogy hogy a régi könyvek eldobhatók pár éve, semmi sem igaz.

#235215 Kissherceg Előzmény: #235212

sanyi nem fideszes, pártatlan. :) Ez biztos:) ill politikán felül álló, mondjuk ferit valóban nem szerette. Mégis, hogyan védi meg a fidesz, ha kivonják a tőkét? Állam a válság közepén visszaszáll az otpbe?:))) Államosítás hírére még többet adnak el. Nem tud védekezni az otp és nem is akar, mint írtam már le, 2008ban is shortolta magát a tetű állat....

#235213 Ricsi Előzmény: #235209

Zártam...

Mol short maradt, az mint sokszor mondtam 18,2K-ról van.

Hatiban 10K short péntekről 24 500-ról, ezekkel most nem tudok dicsekedni:)

Richtert 44 500 körül nyitom újra asszem...

#235212 Ricsi Előzmény: #235204

Azért azt ne feledd, Sanyi eléggé fideszes. Meg tudják védeni, ha akarják, legalábbis, amíg ő ki nem száll...

De nekem mind1, merre megy, csak menjen, de most felfelé látom addig a szintig, amit írtam.

Én 26K fölött tervezek shortot bővíteni, vagy 24,5K alatt.

#235210 Alex74 Előzmény: #235202

közgazdász vagyok, még ha nem is használom a munkám során a tanultakat. nekem ez büdös. most olvasgatom a régi mikro, makro könyveimet, mert tudnom kell mi ez itt.

közben meg pénzt szeretnék keresni Zabás kollégának is a házammal ;o)

#235209 Kissherceg Előzmény: #235207

többi shortoddal mi lett? Főleg ricsi. Nekem ezek már tényleg kifutásig maradnak szinte, de persze értékfüggő. :)

#235207 Ricsi Előzmény: #235203

ez így van...

nekem is van hati shortom, igaz az beragadt pénteken (kellett nekem motorozni:))), azt megtartom mindenképpen. A többit majd meglátjuk...

#235204 Kissherceg Előzmény: #235176

Kinti piacok most tesztelik vissza a letörési szinteket, csak ez a szájba vert bux az amelyiknek a semmire is ATH-ra kell törnie. Elvileg 19knál kellene járni a piacnak, ha ütemünk és szinteket összevetjük a kintiekkel. Amit felette fogsz az grátisz:))) A piac csinál itthon egy dupla csúcsot vagy egy kicsit magasabbat, amit aljnál is kellett volna és abból fordult.

Kinti piacokon nézd a meghatározó szinteket sztm, mert itthoni egy vicc ahol jár, de ráfognak kúrni erre az itteni okosok, mert sanyi bá megerőszakolta a piacot, hogy egekbe tegye. Megmondta tavaly shortosok szívni fognak és iszonyat pénzeket tolt be a piacba, mivel gazdaságba úgyse kell, csak a Forint erősödése miatt még mindig jól vannak a nagy hedgek a pozijaikkal. Sztm ennek köszönhető, hogy ez az idióta szánalom index ilyen magas szintekre mászott, ellenben a friss tőkések, akik agyon keresték magukat felfele ugyanúgy meglesznek szopatva lefele, mint a 2008-as longosok. A FED intézkedései előtt esés lesz, de a pánikot az fogja fokozni.

Attól még, hogy a cégek termelnek az emberek nem fogyasztanak...

Na mindegy, Én kinti piacból indulok ki, mert előbb vagy utóbb, de betörik sanyi orrát csúnyán...

#235203 Waszeitung Előzmény: #235195

Minél fentebb kerülünk annál nagyobb lesz a zakó...tétemet megtettem 25500ról,legfeljebb fentebb zárom :D

#235202 wizes Előzmény: #235183

Azért komálom a kitartó bátor shortosokat!

Nekem qrva nehéz, mert az agyam eleve pozitívra van hangolva, a tőzsde pozitívja az emelkenés, és nekem az az irány. A shortra majd mindíg rácseszek. pedig kezdetektől stratégiám része, de valahogy nem áll kézre, sőt van amikor zuhanásban még eszembe sem jut, pedig a napnál világosabb: SHORT nints mese!

USA ma mit akarhat csiná…

#235201 Zabás

USA ma mit akarhat csináli zárásunk után? Letörni, vagy kitörni???

#235195 Ricsi Előzmény: #235192

persze, csak először 5K-s otinál vártunk 20% esést, aztán 6,4K-n, most meg innen. Lassan a 20% eséssel sem lesz 6K alatt, figyeld meg...

#235192 Waszeitung Előzmény: #235176

Ez igaz,de ha így is marad akkor minden index új csúcsra megy....márpedig a sok longosnak eladnia is kell hogy legyen pénz a sokféle jó részvényből,és ha ezt ez emelkedést megjátsszák lefelé is akkor dupla píz :D

Nem tudom hol és mikor borul a bili,de hogy borul az tuti....ha meg ATH ra megyünk sosem késő beszállni :D