Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#235280 matgab Előzmény: #235242

Én örülök Molnár Oszkár bejutásának.

Olyan egyéniség, aki képes és bátor tabutémákat döntögetni.

A Fidesz meg okosan cselekedett, hogy kizárta, mert ha nem határolódik el Molnár Oszkár nem túl diplomatikus kijelentéseitől a kampányidőszakban, akkor a fidesznek nem lett volna meg a 2/3-a.

Először fel kell ismerni, hogy szar van a palacsinátban, és aki nem szól, arról nem tudjuk, hogy azért eszi ilyen jóízűen, mert tudja, hogy szar, csak nem mer szólni, mert azt hiszi lesz az még túrós is, vagy azért, mert olyan hülye, hogy nem tudja megkülönböztetni a nutellát a szartól.

Persze aki először felkiállt, hogy ez bizony szar, ott a többi lelkes fogyasztó hirtelen nem fog örömében táncra perdülni, azzal, hogy "de jó, hogy mondod"!

#235278 Spade Előzmény: #235266

"megmagyaráztátok, elfogadom, mert sokat járok arra, de ez a hazudós állat... Komolyan ciki bazzzz. Azonnal mérje fel a fidesz a körzet IQját és korlátozza a korlátoltakat :D"

.

Az újlipótváros szal bizonyosan nem az IQ-val van ott a probléma hiszen irta is ide valaki valamelyik topicba, h ök a világ legmagasabb IQ-jú népe...:)

#235275 Zabás Előzmény: #235266

Ha még földi lennék, Szanyi miatt égne is a pofám!!!

De már paraszt legény lettem itt Fóton :)))

#235274 TrogerBroker Előzmény: #235272

Már idén nemzeti emléknap lehet június 4. - nem a Jobbikon múlik

A Jobbik egyik első parlamenti kezdeményezéseként országgyűlési határozati javaslatot kíván benyújtani, hogy már az idén nemzeti emléknappá válhasson június 4., az 1920-as trianoni diktátum megkötésének évfordulója; a párt azt is szeretné elérni, hogy augusztus 20-ig visszakaphassák állampolgárságukat az elszakított területeken élő magyarok.

Vona Gábor, a párt elnöke hétfői sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a héten szakmai egyeztetéseket kezdeményeznek a parlamenti pártok szakértőivel, hogy a határon túli magyarok augusztus 20-ig megkaphassák a magyar állampolgárságot.

Megjegyezte: Orbán Viktor Fidesz-elnök hétfői nemzetközi sajtótájékoztatóján bátortalanul utalt a határon túli magyarok ügyére, pedig egy kétharmados többséggel rendelkező pártnak akár a konfliktusokat is vállalnia kell ebben a kérdésben.

A politikus szerint hosszabb távon mindent meg kell tenni az ún. határon túli magyarok önrendelkezési törekvéseinek támogatásában is.

(MTI korrigálva)

#235266 Kissherceg Előzmény: #235255

egyébként ég a pofám angyalföld helyett, hogy szanyi nyerni tudott ott. Másik csókát megmagyaráztátok, elfogadom, mert sokat járok arra, de ez a hazudós állat... Komolyan ciki bazzzz. Azonnal mérje fel a fidesz a körzet IQját és korlátozza a korlátoltakat :D

#235264 TrogerBroker Előzmény: #235227

Politika topik arra van hogy vitatkozzunk nem ? :) Amúgy én meg úgy veszem észre hogy az ide írogató fideszesek egy jó része még a saját pártját is kritizálja, többen le is írták mi az ami nem tetszik nekik :)) Amúgy itt se a fideszesek támadták leginkább a Jobbikot ! :) Abból meg ne csinálj szerintem ügyet ha egy két neked nem tetsző linket bedobnak ide, én is meg te is beraktad ugyan úgy a fideszről is a cinkes cikkeket... Kicsit higgadtabban ha lehet !

Én nekem a nyakamon egy csomó év végi dolgozat, meg a héten már gyakorlati vizsgáim vannak, úgyhogy kevésbé vagyok aktív .

#235255 KawaBazsy Előzmény: #235227

Te valamit félreértettél. Ócsárolni kizárólag a Jobbikosok szoktak minden nem "magukfajtát". A szélsőség már csak ilyen, kirekesztő. Az, hogy belinkelek a netről érdekes anyagot, az a véleményformálást segíti (információ).

A Fidesz anno megfelelően kormányzott. Legalábbis jobban, mint bárki addig, s azóta. A Jobbik meg mutassa meg, várjuk.

#235227 Wall street Előzmény: #234704

De az is érdekes, hogy mikor a Jobbikot lehet ócsárolni, akkor hirtelen olyan sok Fideszes összetud gyűlni ! linkelgetnek itt lejárató videókat, meg hozzák a formájukat ! Az MSZP, meg a Fidesz az már rég bemutatkozott, már volt kormányon mind két párt, őket mért nem ócsároljátok ? pedig őket aztán lehetne feszt. A Jobbik, még csak most jutott be a parlamentbe !

#235200 Zabás Előzmény: #235198

Higgadt, megfontolt és a legtöbbször őszintén nyilatkozott! Nem véletlenül szállt ki a politikából, ami itt folyt ahhoz már nem volt gyomra!

#235198 zeeh_ Előzmény: #235141

Függetlenül attól, hogy mit gondolok az SZDSZ-ről, amihez köze volt gazdagon, a parlamenti kuplerájban valóban ő az egyik olyan ember, akinek a véleményére kíváncsi voltam a szélső liberális baloldalon :)), még ha nem is értettem vele egyet.

#235193 Koffein Előzmény: #235141

Mondhatni nagy klasszikusok egyike Kuncze is, még ott van Csurka, Tárgyán... Mindegyiknek olyan szövege van, hogy behal az ember rajtuk... :)))

#235182 zeeh_ Előzmény: #235141

Felvetette azt, hogy anno vityáék az útalap beolvasztásával szereztek zsetont a költégvetésbe. Először nem akarta kimondani, de végül kibökte, hogy nem lenne a magánnyugdíjpénztárak helyében.

Kíváncsi leszek, megszüntetik-e őket.

#235136 zeeh_ Előzmény: #235091

Jó példa erre a múlt heti cikk hambizabálóéknál, amiben a Jobbik cselekedeteihez a Fideszt írták.

Ha a heti hét megélhetési "sztár" nem fogja rontani a levegőt hétről-hétre, akkor már megérte Stumpf biznisze.

Tegnap és még ma reggel is elképesztő módon ferdített a TelaViv2 a Jobbikkal kapcsolatban. Van egy vérprofi, nagy arcú műsorvezető reggel. Ma konkrétan a fülére súgták a kérdéseket.

Tegnap Kuncze osztotta az észt Kérivel az ATV-n, de le a kalappal azért Kéri előtt, kikérte ő is magának, hogy egy miniszterelnök-jelölt lefasisztázzon 850 ezer embert.

#235116 gentlemanus Előzmény: #235109

Sőt továbbmegyek, nem ártana a legfőbb bérrettegő országokban, megfelelő médiaképviseletet is kialakítani Magyarország számára, kvázi a frontvonalakat kitolni, az adott országok területére, erős szövetséget kell kötni ezekben az országokban a jobboldali elkötelezettségű médiákkal.

#235109 gentlemanus Előzmény: #235091

Na látod, ezért kellett átvenni nagyrészben az rtl-t is, hogy hadd tudja már egy brutálisan felhatalmazással bíró, demokratikusan választott kormány majd megfelelően kommunikálni a kormányzását is a kereskedelmi médiában is. Mert különben csak a bérrettegés van minden fronton.