Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#235183 Alex74 Előzmény: #235180

írtam, hogy fedezeti pozik miatt szerdán pluszba kerültem - most épp kicsi mínusz - és azt is, hogy 24.600-nál a nagy pakkot stop visszavette. Azóta adtam rá, ami hozott, majd pénteken nem voltam és vitt

Most a tervezett pakk tizede van, ennek háromszorosa lehet emelkedésben, a maradékot esésben több részletben adnám rá. Ha nagyon megyünk, újra fedezném, de most nem látom mivel tudnám.

#235180 wizes Előzmény: #235172

Miből finaszírozod az újabb összeomlást?

o)))

Halált megvető bátorsággal mész a trend ellen, ez becsülendő!

Csak sokkkban van!

;<))

Sok igazságod van főnök,…

#235176 Ricsi

Sok igazságod van főnök, de a piac mégsem ezt csinálja...

Ezek az érvek már augusztusban is igazak voltak, mégis megyünk, mint a rakéta...

Miért pont most lenne vége? Mi változott?

A cégek jókat jelentenek, pénz van dögivel, másba meg nem tud áramolni, mert az ipar nem működik...

Majd ha az elindul, akkor kell oda is zsé, addig meg miért nem rv-t vegyenek?

#235173 Zabás Előzmény: #235150

Nagyon gáz volt, ez sokkal jobb!:)

Na tessék máris esik, hogy miért nem kellek én a piacnap, pedig szép kövér shortom várta ott!

Hazai piac elemzése felesleges, talán csak egy irány mutatás miatt, célárak miatt! USA a lényeg, ha az fordul lehet itt akármilyen erős long jelzés úgy sem bírjuk sokáig!

Az ék célárát elérte! Sajnos nélkülem!! :((( 100K vissza kell hoznom!! És longban nem bízok annyira, mint a shortban! Hamarabb lesz 20K a piac, mint 30K az tuti! Shortban nem félek a beragadástól, mert fölfele már kiülöm! Viszont ha ténylegesen fordulunk akkor nem jön vissza 1 hét alatt erre a szintre!

#235172 Alex74 Előzmény: #235171

én tavaly óta ezt várom... eddig nem jött be, de legalább akkor nem shortoltam végig

#235167 Kissherceg Előzmény: #235161

Példa a múlthét, hogy a fórumon mindenki vett, jól emlékszem Te is longoltál, otp topikban napon túl 1-2n shortoltak, mindenki vásárol... Szóval ez nem igaz sztm és nagy esésben sem hisztek nagyon, új aljban meg csak Én:D

#235166 Alex74 Előzmény: #235161

valószínűleg pénteken ha vagyok, visszavettem volna shortokat. de innen akkor is adtam volna újra. bár erre az otira nem nagyon voltam felkészülve

#235164 Kissherceg Előzmény: #235154

nekem ezek már jó szintek a hosszútávú shorthoz, nem fogok ugrálni, se longolni hatin. Prompt piacon ettől még igen:) Ellenben usat kéne vizsgálnod, mert ők finganak, de itt lesz büdös... Nem fogják feljebb húzni otpt, mert usa shortosok fájdalom küszöbe közel van, kinti piac is befog esni. Kintieket nézd meg milyen szinteken járnak és utána vizsgáld meg hazai piacot, mely őrülten felül teljesít. Ellenben olyan szépen fog összeomlani, hogy pislogunk :)

#235161 Ricsi Előzmény: #235158

Azt én is várom, de a példa a múlt héten azt mutatta, ahogy egy kis lefelé, azonnal mindenki dobál el mindent. Még nincs itt az ideje a shortnak, majd ha már nem dobálják olyan lelkesen, mert csak kis korrekciónak gondolják...

olyan 26 000-26 100-as p…

#235157 Ricsi

olyan 26 000-26 100-as prompt érték. Ez akkor hatiban 26 400 körüli, reálisan nézve...

#235154 Ricsi Előzmény: #235152

most nem látom át, mitől várjátok lefelé?

oti-t szerintem (halkan mondom csak) felviszik, hogy a következő sáv 7400-8K legyen (kb persze, én ilyet nem tudok számolni).

MOL nagyon gyanús, nem is értem, Richterben még van 1K pont szinte biztosan, mtel meg annyira vicces, komolyan gondolom, vágás után feljön ugyanide.

Mindjárt számolok...

#235145 Zabás Előzmény: #235124

Mondjuk az fura, hogy sokkal lendületesebben veszik, mint ahogy adták a BUX-ot! Nem fordítva kéne lennie???