Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#235091 matgab Előzmény: #235065

félnek a kinti újságok, hogy elvesztik az eddig jelentős reklámbevételeiket az épp felszálló hattyúkkal, amiből és ezen pénzek visszaosztásából nagyon sok ember nagyon szépen éldegélt eddig.

Kvázi ez egy zsarolás: vagy fizettek nekünk, vagy olyanokat írogatunk rólatok, hogy leesik az arcotok...

#235065 gentlemanus Előzmény: #235021

Kicsit snasszok ezek a hazudozó, állandóan rettegő külföldi lapok.

A saját országával foglalkozzon mindegyik, nem kéne állandóan belerettegni egy független ország dolgaiba.

Kétlem, hogy a Fidesz nem tudja, hogy mit akar.

Aki hülye az itteni viszonyokhoz, minek ír cikket??

#235021 Zabás Előzmény: #234972

"A Fidesz nem tudja mit akar" - Megint külföldi címlapokra kerültünk

smét kiemelten foglalkozott a nemzetközi sajtó a magyar választási eredményekkel. A külföldi lapok tudósításai elsősorban a Fidesz kétharmados többségéről, valamint az új kormány előtt álló feladatokról számolnak be, a Jobbik szereplése - az elmúlt hetek sajtóvisszhangjával ellentétben - csak mellékszerepet kapott. Egyes elemzők szerint azért, mert az új kormány erős támogatottsága kizárja annak lehetőségét, hogy a Fidesz egyezkedésre kényszerüljön a szélsőséges párttal.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=132179&hl=1&is=1

#234972 Sanguis Előzmény: #234963

Ha elfelejtik a demagógiát, és a lózungokat (értelem nélküli szlogenek az én értelmezésemben), akkor nem lesz velük bajom, ha a felvázolt irányt viszik véghez.

#234970 Ricsi Előzmény: #234962

Egyetértek, nekem pl nagyon tetszett, hogy meg akarja várni, hogy felkérik, addig nem hirdet kormányt. Pedig megtehetné, a választásoknak vége, mondhatna bármit.

Én teljesen meglepődtem rajta, komolyan mondom.

#234962 Sanguis Előzmény: #234924

Nem volt ez annyira rossz.:) Én kellemesen csalódtam benne.:) A felvázolt irányvonal nem hangzik rosszul, kérdés, hogy megvalósítják é....?

#234935 zeeh_ Előzmény: #234932

Nem tv, netről néztem a tátogást.

Tv meg nincs az irodában. Majd este megnézem a rémhírtévén, gondolom, leadják majd.

Hú, de szarul beszél OV!…

#234924 Csusza

Hú, de szarul beszél OV! Hebeg, habog. Ennél lehetne sokkal határozottabb...

Hajós András

#234916 Sumér harcos

"Segítettél az LMP-nek a kampányban?

- Segítettem, eleinte aktívabban, majd rájöttem, hogy többet használok, ha nem a személyemet tolom előtérbe, ami talán túl ismert, és túlságosan megosztó, hanem inkább a háttérben maradok. Például a Bolhacirkusz-ban igyekszem lehetőséget biztosítani nekik, hogy interjúkban fejtsék ki az elképzeléseiket, vagy éppen a Heti hetes-ben állok melléjük. Arról nem is beszélve, hogy bár nagyon szurkolok nekik, és bízom bennük, én azt hiszem, nem tudok kötelékekbe tartozni. Én magányos, hajnali sün vagyok. Egy igazi Omega Hím."