Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#235005 Ricsi Előzmény: #234994

érdekes, a hatinál a 420 most betonkemény, kíváncsi leszek, átmegy-e rajta?

#234994 Waszeitung Előzmény: #234956

Nekem az is komoly örömet okozna ha 20e alatt látnám buxot,és 10e alatti érték is csak reálisan tükrözné sajnos az ország helyzetét,de olyanokat pattanunk némi csordogálás után,lásd egy nap alatt 24400ról 25400ra,hogy ilyen csak a mesében van....most Otit is veszik,két bohóccal meg tudnak az indexen csodálatosat húzni,csináltunk egy remek szigetfordulót is,nyoma nincs itt semmilyen problémának,most már csak abban bízom hogy Dow beton falnál van,itt az uccsó fibo is,ha ez nem fog akkor viszlát duplacsúcs :D

#234956 Kissherceg Előzmény: #234948

Azt kalkulálom, hogy 27kig elráncigálnák a buxot, az már 20.000pont esés lehetőségét vetné fel:D

Komolyságra visszatérve határértékeknél vagyunk kint, itthon a bux egy rossz vicc... Összefog omlani brutális módon, mert úgyse hiszi el senki sem ennek lehetőségét. Érts új alj :) Persze lehet madár vagyok, de ez az Én gondom:D

gk

#234951 Waszeitung

Sziklaszilárdan állnak a mi erős nagypapírjaink...márpedig ha esés nem lesz akkor emelkedés van :(

#234943 Kissherceg Előzmény: #234941

muszáj, brókert már gazdaggá tettem, most magamat kell ismét. :) Önzetlenségemnek is vannak határai...

#234912 rbbj11 Előzmény: #234906

van is, de kevés. Szép óvatosan adogattam, mert láttam erre esélyt, amit ma is csinálnak. Csüt.-ön nyitottam az elsőket. A hétfő-keddi zárások után.

p.s.: már sokszor leírtam, én ált. ugy vagyok pozicionálva, hogy 200-400 pont pillanatnyi bukótól nem ijedek meg, sőt, szokásos, és átlagos, és rendre nyerőbe fordul. De ritkán teszek zsebre 300 pont alatti nyerőt, persze ez is hozzá tartozik. És természtesen ezek az értékek a napon túli pozikra vonatkoznak.

#234906 Pityke35 Előzmény: #234902

Napon belül értem...úgy emlékeztem, h Neked van már shortod lejjebről is...bocsi! :)

#234902 rbbj11 Előzmény: #234880

nekem tisztességes nyerőm volt a shortokon, nem értem, mi ez a para.

Ma nyitottakat simán esélyes, hogy még ma le is zárom. Azokat, amiket pénteken nyitottam, talán bukóban dobom ma, azt még nem döntöttem el. És akkor már csak igen kevés marad, csüt.-ről. De amiket nyitottam most, mind nyerőben vannak perpillanat is, hozzá kellett volna tennem: napon belüli cél van.

#234893 Kissherceg Előzmény: #234889

Én bővítek lefele és felfele is. Nem zárom csak 5-6000pont esés esetén, de egyelőre még elemzés alatt áll a várható lefele hullámok mértéke :)) célár természetesen négyjegyű bux index:D

Most nincs időm ezzel foglalkozni, majd hétvégén:)

#234891 Alex74 Előzmény: #234876

Én le várom, ez benne volt abban amire számítottam.

26k fölött elgondolkodnék, de nem látom miért menne el addig...