Történt ma meglepetés ahhoz képest, ami eddig is várható volt?
Történt ma meglepetés ahhoz képest, ami eddig is várható volt?
Én már csomagolok. Gyere velem Kanadába ...
;)
"A forinton egyenlőre még semmi sem látszik a 2/3 örömből! :)"
A forinton hogy a p...ba látszana bármi is vasárnap este?:D:D
majd szerez máshonnan...nem kell Teddy-t félteni....most majd ide nyal...
Sajnos a heti7esben még nem fogják tudni az eredményt, pedig megnézném Farkasházi képét, amint szembesül vele, h nem kap több közpénzt a Hócipő..
A parlament előtt meg tüntethetsz. Mit érsz vele?
Eddig mit értél vele?
Az alkotmány alapjainak megváltoztatásához kell a 4/5.
Egyébként az alkotmányt átírhatják 2/3-dal is.
Hogy a 4/5-ös szavazásokat be lehet-e vonni a 2/3-os körbe egy 2/3-os szavazással azt nem tudom. Itthon még ez se lehetetlen.
HA 2/3-a lett volna a szociknak most is tudtak volna módosítani a végeredményen.
Elég lett volna annyi, hogy választási törvényt módosítják és csak listáról lehet bejutni.
Akkor is a Fidesz nyer, de 2/3 nem lett volna.
Nagyon sok múlik a szabályrendszeren, amit kitalálnak ott fent az okosok. Illetve jelent esetben Orbán egyszemélyben.
Politikai analfabétaságomból, nem is tudtam, hogy vannak 4/5-ös törvények! De ahhoz, hogy legen 4/5-ös törvény annak a megszüntetéséhez nem 2/3-os szavazat kell??? :)::))))
egy normál nyugdíjas alapesetben közel 40 évet, vagy néha többet dolgozott...és jó ha 10-15 évig kap nyugdíjat...akkor mit is eszik föl???? fogyasztói kosara: rezsi+élelmiszer+gyógyszer....sajnos elég szegényes élet a XXI. században
Zabás kolléga talán nem kellene rettegni már rögtön.
Senki nem fog elvenni semmit.
Akkor majd megyek tüntetni a parlament elé! De nem fogok egyenlőséget tenni a diktatúra és a 2/3 közé!
5x%-os felhatalmazással is pofánröhögtek az mszp-szdsz politikusai (2006-os választás és ami utána volt) , tehát nem kell ahhoz kétharmad... és az a kormány (kormánypárt), amelyik csak a rohamosztagokban bízhat, az bukásra van ítélve, ahogy most is történt.
Te ha karod írd kérlek csupa nagy betűvel....én nem fogom....és a szó soros értelmében a többi fideszesnek elvtárs, hisz ugyanabban az elvben társak, ugyanabban hisznek...de sem a részvétel, sem a leadott szavazatok alapján nem igaz, hogy Magyarország=fityesz....ezt csak ők gondolják..
Annak az 59 embernek le kéne mondania, úgy sincs értelme, hogy ott üljenek 2/3 után! Legalább már ennyit is spórolhatnának az országnak!
A forinton egyenlőre még semmi sem látszik a 2/3 örömből! :)
Valamit az MSZP frakcióval ki kell találni, mert gyakorlatilag a teljes MSZP frakció 59 fős különítményét azok foglalják el, akik a legszélsőségesebben felelősek Magyarország szakadékba történő taszításáért.