Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#234648 Ozzy_ Előzmény: #234640

havi 50 ezerből megnézem te kinek a jövőjét zabálod fel.

Van az a réteg is, főleg fegyveres erők tisztjei akik tényleg sokat kapnak kevés meló után, de általánosítani nem lehet.

#234646 Ozzy_ Előzmény: #234638

Nem vagyok se mszp se fidesz se jobbik, se lmp szavazó. Csak objektívan próbálom értékelni a választási eredményeket. Már amennyire ezt lehet.

Te viszont naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem tehetnek meg mindent kényük kedvül szerint 2/3-dal.

Csak az alapvető emberi alkotmányos jogaidat nem vehetik el, bármi mást igen.

És ha neked valami nem tetszik a válasz az lesz, mint eddig, is, hogy "ez törvényszerű". Az más kérdés, hogy a törvényt is Orbán írja majd egyszemélyben.

#234643 gentlemanus Előzmény: #234637

Euroman,

nem elvtársozzuk Orbánt, hanem megadjuk neki a tiszteletet, és a nevét nagybetűvel írjuk. Ha lehetne kérni... Mégiscsak Mo. régi-új miniszterelnöke.

#234642 Ibiza Előzmény: #234622

a paparazzik is közterületen fényképeznek (zömében) a köztéri kamerák sem tömegrendezvényen zoomolnak rád.. valamiért lehet... ombuci is zizegettvalamit erről

#234639 KawaBazsy Előzmény: #234634

Mint a szövegkörnyezetből sztem kiderült, a nyugger alatt a csőlátású, nyugdíjas, komcsi szavazókat értem, nem pedig a nyugellátást kapó réteget.

#234638 El Kebir Előzmény: #234630

Miért riogatsz, ennyire nem szophattad be az mszp propagandát...Mo. gyakorlatilag az EU-tól, az EU-s multiktól függ, gazdasági összeomlás nélkül nem tud bevezetni itt senki semmilyen diktatúrát, azzal meg úgy járnának, mint az mszp...elkergetnék őket, választással, vagy anélkül, de mindenképp elkergetnék.

Közvetett módon, meg lehet bárkinek bármilyen média túlsúlya, lehet bármilyen kedvező választási törvény, akkor is megbukhat, ha nagyon elégedetlenek az emberek. (élő példa a jobbbik sikere jelentős "szembeszél" ellenére, vagy a fidesz 98-as sikere a baloldali médiatúlsúly ellenére)

#234635 Euroman Előzmény: #234631

ugyan-ugyan...a bérből és fizetésből élőket sem kérdezi senki, csak kőkeményen levonják az adójukat...mégsem halnak éhen, csak rosszul élnek....senki nem mondta, hogy a vállalkozó, az legyen gazdag....csak ők gondolják azt, hogy ez "jár" nekik...

#234632 Spade Előzmény: #234624

Stilszerűen, bár nem halt meg de legalább elbukott a cselszövő maszop :)

Erkel Ferenc: Hunyadi Laszlo Meghalt a cselszovo

#234631 KawaBazsy Előzmény: #234626

Nézd, én a saját Mszp szavazó öreganyámat is lenyuggerezem. Cigányozást, zsidózást utálom, elítélem, de ez más. Tényleg nem szeretem őket, ezentúl kérésednek megfelelően nem hangoztatom. A vállalkozók pedig kényszerből adócsalók, máskülönben csődbe mennének.

Azt nem értem, hogy besz…

#234630 Ozzy_

Azt nem értem, hogy beszéltek itt arról, hogy a Fideszt is elszámoltatják majd, ha nem teljesítik, amit teljesíteniük kell.

Ez idáig ok lenne, de abba miért nem gondoltok bele, hogy ki lesz az aki elszámoltatja őket????

2/3-dal ha jól tudom akár a választási törvényt is módosíthatják egészen nyugodtan.

Kitalálják a 3. év végén, hogy milyen formában tudják magukat akár 100%-ra újraszavaztatni aztán hali.

Pl ha most nem lett volna lista, csak egyéni bekerülés, akkor bőven 90% fölött lenne a Fidesz.

Azért ezen elgondolkodnék, amikor a 4 év múlva választásról kezdek beszélni, meg becsléseket adni. Még fogalmunk sincs, hogy akkor mire, kire és milyen szabályok alapján fogunk tudni szavazni...

#234626 Euroman Előzmény: #234616

tisztelettel kérlek a szüleim nevében is, hogy NE nyuggerezzél....ez a fajta megbélyegzés egy csomó emberre nem igaz...és nem mond, hogy akinek nem inge, ne vegye magára....nekem olybá tűnik, hogy Te az öregeket globálisan ne szereted....pedig sokan közülük becsületes dolgoztak, és egy nagy LÓPHASZ a nyugdíjuk...ha nem tudod konkrétan megnevezni, kire haragszol, akkor ne minősítsd őket...mert erre mondhatnám, hogy az adócsaló vállalkozók sokkal több kárt okoznak...erre is sokan joggal megsértődhetnek.