Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#239630 Scipio Előzmény: #239604

A szokásos hétfő reggeli 2-3 perces késlekedés után nálam minden rendben volt...

Nekem nem jön az SMS az …

#239604 Chaby

Nekem nem jön az SMS az Erstétől :S

Másnak?

#237567 Zabás Előzmény: #235458

Equitaszt is ők csinálták! Kezelőfelülete szint ua. mint a Petié, csak színesebb!

Most van szó róla a radiocafféban!

Másnak megjön a belépő k…

#235458 zeeh_

Másnak megjön a belépő kóddal az SMS Ersténél?

B+ poziban vagyok és nem tudok belépni emiatt. :(((

Update 9:01: Megjött.

Megint írok nekik, rohadjanak meg!

#234729 Zabás Előzmény: #234726

DAX ot is felemelték 5-rölt 10-re meg az USA futik is duplázódtak 25-50-re! :((

EURCHF az változott, tegnap volt 7-is, mist 3!

Egyre kevésbé tetszik Fx…

#234726 archenius

Egyre kevésbé tetszik FxPro! :(

Bevezették az 1,6%-os utalási költséget. :(

Valamint úgy tűnik fix-re állították a spreadeket!

Legalábbis most rohadtul nem változik egyik sem. EURUSD 2, GBPUSD 3, EURJPY 3,5!!!!!!! :(((((

Tud esetleg erről valaki valamit, esetleg lefordította valaki a legutóbbi általános szerződésüket?

#234706 Robag Előzmény: #234563

Néhányan itt még a Questort mondják jónak. Kérdezd Bud-ot, vagy pda-t, ha érdekel.

#234563 zeeh_ Előzmény: #234555

Nem lett végül linuxom, kisírtam egy microfos XP-t. :) Nem minden gépnél álltak át, menet közben rájöttek, hogy ez ökörség lenne.

Ez a Random Capital szimpatikusnak tűnik, de én nagyobb bizalommal vagyok olyan cégek iránt, amelyek mögött egy (nagyobb) bank áll.

Jövő héten benézek a KBC-hez.

#234555 Robag Előzmény: #234125

Én petiben nézem a real-t, a pro-t nem szoktam használni. Van pár dolog, amiben az erste rendszere rugalmasabb a kbc-nél, de ehhez elég az erstés alap rendszert használnom. Persze néhányszor már én is szívtam az ersténél ilyen beragadásokkal, mint amit írsz.

BTW, ezek szerint működik neked a pro a linuxos gépen?

Másnál is lassabban fris…

#234125 zeeh_

Másnál is lassabban frissül a könyv Portfolio Proban?

Laza 10-20 másodperces lemaradásban van most is a könyv a kötéslitához és a részvényhez tartozó grafikonhoz képest.

Itt az idő (lelépni tőlük)! Elég volt.

F@sz ki van ezzel a tetv…

#233782 zeeh_

F@sz ki van ezzel a tetves rohadt Ertsével!

Adtam egy eladási ajánlatot, majd visszavontam és vagy 5 percig be volt ragadva, nem engedett semmi se csinálni (ki is léptem, majd beléptem), mindeközben elindult lefelé a Rába.

Hogy rohadnának meg a sz@ros kereskedési rendszerükkel együtt!

Breaking News!!

#230409 lackok

Frissítették a WorldSpreads kereskedési platformot és a grafikonrajoló felületét!

Új megbízás típusok, immáron van If Done és Trailing Stop megbízás, átláthatóbb számlainformációk, stb....

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kicsit vicces, hogy a po…

#226589 zeeh_

Kicsit vicces, hogy a portfolio.hu főoldalon egy nagy KBC-Equitas reklám figyel. :)

Ma másnál is nehezen fri…

#220442 zeeh_

Ma másnál is nehezen frissült a könyv ma Portfolio Proban?

A grafikonokon jól mutatta az árat, de a könyv olykor csak 1-2 perces csúszással frissült.

#216618 Zabás Előzmény: #216614

én igényeltem digipasst, így sokkal biztonságosabb és webbrókeren keresztül is tudok utalni! Anélkül telefonálgatni kell kódokat megadni esetleg levelet küldeni vagy személyesen bemenni! Az egészben az csak a gáz, ha nem viszed magaddal és be akarsz lépni a rendszerbe, mert nélküle nem lehet ha már aktiváltad :( !