Hú de szar lenne az országnak..
totál más forrásból hallottam ezt a hírt, kb 2 hete
Gyöngyös környéke állítólag a kiszemelt terület
szórakoztató elektronikai cuccokat gyártó üzemeket telepítenének ide
Ja, a jobbik majd betiltja a neked nem tetsző weblapokat, gratulálok...
Én fˇszságnak képes vagy te felülni? Te jó isten...
Napiszar sem volna, ha senki nem nézegetné ezeket a genetikai hulladékokat, meg akkor sem lenne, ha az emberek normális képeket tennénewk ki magukról !
Szerintem a jobbik már rég elintézte volna .
Igaz, már nem mostani hír, de talán ez még nem volt tárgyalva :) !
Orbán hazaárulást követett el Kínában ?
Orbán a HírExtra információi szerint komoly ajánlattal érkezett Pekingbe. Amennyiben igazak az információink, akkor Magyarország - a várakozások szerint - leendő miniszterelnöke a Nemzetközi Valutalaptól kapott 25 milliárd dolláros hitelt eladná Kínának, cserébe százezer kínait fogadna be az ország. Azaz százezer kínai kapna nálunk letelepedési engedélyt.
Nem elég munkanélküli van itthon ?
Majd a 100 000 kínainak lesz munkahelye, meg minden, a magyar meg jóformán éhen hal a saját hazájában a sok kínai miatt !
Nálam most megy. Gyorsan be is zártam mielőtt elhányom magam. :)
Mi van a kuruc.infóval, sehol senkinek nem jön be ? Akár hányszor próbálom megnyitni az oldalt, mindig a Hungarica-Ide születtem című számát adja ki . Pedig dél fele még semmi gond nem volt !
Biztosan túl van terhelve a sok látogató miatt, vagy ilyesmi lehet az oka.
Szerintem sincs semmi értelme a kampánycsendnek, nem soktól való ! Még az utcán sem lehet betartani, nem hogy még itt a neten, ahol a monitor mögé bújhatsz :) !
SZVSZ ez legalább részben a magyarországi politikai helyzetet minősíti. Minek törje magát bárki csak azért, hogy más kapargassa a gesztenyéjét a tűznél? Egyáltalán, miért kéne vonzódni egyik vagy másik ilyen gesztenyekaparóhoz?
ez a szomorú, hogy ennyire nincs tartás az emberekben, egy mustáros kolbászé, mellé egy jó pofa sör oszt oda húzza az x-et amelyik pár autójából dobták a fejükhöz...
Pedig lehet, csak arra vár, ki ebédelteti meg aznap. ;)
Passz.
Szvsz a kampánycsendnek semmi értelme.
Aki a válaztások előtti napokig nem döntötte el, hogy kire szavaz, az egy idióta és meg kell tőle vonni a szavazati jogot. Akinek ennyire nincsenek tervei, jövőképe, az ne döntsön az ország sorsáról, ha a sajátjáról se tud.
Az egész országban van kampánycsend, vagy csak ott van, ahol van második forduló ?
Fidesz: Leköpve is imádunk, Amerika!
Jópofiztak a leghírhedtebb antimagyarokkal isMiközben fidesznyikek járják kalaplevéve Washington olykor második, de főként harmadik sorba tartozó politikusait, hogy meggyőzzék őket, semmi köze pártjuknak a nemzeti elkötelezettségű Jobbikhoz, atlantista barátaik ismét belerúgtak Orbán Viktorba és csapatába.
A legújabb botrány az egész világon terjesztett, vitathatatlanul befolyásos Newsweek magazin heti bevezető cikke. A szerzője Denis Macshane, volt londoni Európa-ügyi miniszter.
Európa új félelmi politikája című cikkében azonnal nekiront a Fidesznek, mert az választási győzelmét „az egész világot felfalni akaró zsidó tőke” elleni támadásnak köszönheti.
A Fidesz tengerentúli Mekkájában kiadott politikai heti magazin Molnár Oszkárt a cikkben később név szerint idézi, de azt elfelejti közölni a Fidzsi-szigetektől Alaszkáig ismertté tett edelényi polgármesterről, hogy igaz szavai után azonnal kivágták a Fideszből.
Globálisan ég a Fidesz, mint a rongy. Barátai égetik ismét.
Vajon mit mondanak majd erre a Fidesz közismert atlantistái, akiket most éppen bálványuk nagy lapja, a Newsweek rúgott úgy arcon, hogy kihullott a felső állkapcsuk?
Mit tesz most Németh Zsolt, aki majd Martonyitól veszi át 2011-ben a külügy vezetését? Mit mond majd Martonyi János, a Fidesz külügyese?
Mit mondanak majd az olyan fideszes zugatlantisták, mint Cion hervatag szegfűje, Hankiss Erdős Ágnes?
Esdekelnek barátaiknak, hogy ne rágalmazzák őket tovább? Vagy nyíltan a pástra állnak, hogy elküldjék őket, ahová valók?
És mit tesz a KDNP zsidó tagozata, amelyik úgy van, hogy nincs?
Mi megjósoljuk, hogy mit tesznek. Lapítanak. Két hét múlva pedig az első adandó alkalommal ismét az erősebb transzatlanti kapcsolatokért szállnak síkra, ahogyan ezt megtanulták a szovjet idők magyar elvtársaitól, akik anno Moszkváért szálltak síkra, nagyjából kéthetente.
A Jobbiknak mindez nem meglepetés. Vezetőik azt is tudják, hogy miként a magyar nép végre ráébredt arra, hogy el kell kergetnie az SZDSZ-t, az MDF-et és az MSZP-t, nemsokára arra is rájön, nem azokban kell keresnie kéretlen szövetségeseit, akik rendre eltörik bordáját, elviszik pénzét, nyomorba döntik gazdaságát, eladósítják az országot és népét, majd antiszemitaként még le is köpik.