indik:
bux: 25 500
oti: 7195
Azért, hogy még tovább bonyolítsák a napot a MOLt leminősítették!
Itt már nem kell a MOL (UBS)
Tartásra minősítette le az eddigi vétleről a
MOL
részvényeit a UBS. A célárfolyam nem változott, továbbra is 21,500 forint.
Azért most egyenlőre tanácstalan vagyok! 25K nyitónál vennék, de 25,5 nyitásnál adni kéne!
Ha nem csesztem volna el a pénteket most betenném nyitóba 25,6-ra :)
Ha extrém nyitás lesz akkor nagyon extrém lesz!
Amíg pluszban van... :)
Nehéz napok jönnek ránk shortosokra... minden happy, sehol egy felhő...
az a baj, hogy azt se tudom mi tudná elrontani ezt a felhőlen jókedvet...
kitartás... széles utat... :)
Örülök, hogy tartottad. Én is ezt tettem. Legalább több időm maradt a munkámra koncentrálni. :)
Most lesz igazából nehéz eldönteni, hogy 0 felett meddig tartsa majd az ember.
Hello!
Igen maradtak a Long pakkok, ha 24250nél tartottam, akkor a felfelébe nem vágom ki, főleg hogy kiültem ezt a szerencsételn kivárós 2hetet.
Úgy lett minden mint vártam. S&P zászló, fordítot fej-váll, OTP 7050tickre, Bux fel.. mondjuk hogy hol zárt nem néztem meg, mert nem is akarom tudni. Elvileg nekem cél 28.3K környéke vagy mi, a hármas fibo szint.
Fidesznek meg van a 2/3. Világraszóló győzelem!! Hatalmas fölénnyel nyert, megbuktatta a szockó rendszert. Külföld példálozhat, holnaptól vehetnek minket!
Szép estét!
hétfőn rally tovább, első céláram után jön a második 25600, onnantól már csak mese...:)
Hát lehet igazad van, mondjuk záró kicsit nem esett jól, de mutyisztán után Dji nullán volt, most meg kicsit feljebb, mondjuk még hétfőn reggelig sok minden dönt....
Tartottam longjaimat aztán lesz ami lesz:)
sztem semmi nem lesz, bőven beáraztunk ennyit a záró meghúzásban.
Hát most tudtam végig olvasni az egész topikot... Usákia ismét csúcson... Ebből mi lesz az szerintem iskolai tananyag lesz az tuti:)
Röhögném ha -1 %-on zárnának innen.
Mondjuk valami hasonló komoly indok miatt, hogy a Kínaiak megvették az összes szigetet a görögtől.
Úgy gondolom, lehet itt bármi usa nélkül mi se fogunk esni...
Max lokálisan 1-2 nap, de utána exponenciálisan hozzuk be a lemaradást...
semmi, mert usa csúcson, mi még nem...
meg lesz az:)
az a baj hogy a mobil netem nem működik Ausztriából..próbáltam..affene..
mondjuk fehívhattam volna a questornál a brókert is hogy tegyen be Stop ot...ezt elbaltáztam..
mondjuk ha USA eséssel zár ma...mi meg emelkedtünk több mint 2 % -ot..akkor nem tudom mi lesz hétfőn...
most is virtuális pénzt esznek..dolgozol és kapsz a számládra egy számsort..amire tesco moslékot kapsz meg borárért iszol vizet világítasz..számsorok cserélnek gazdát..műanyag lapocskát mutogatsz..meg neked is...és nem pirosat
Az emberek többet dolgoznak mint válság elött.. ez egy munkateljesítmény.. ez ott van a reál gazdaságban.. és üveggyönggyel fizetik öket..
vsz 4442 lesz az otp alja.. vannak aggszűz rések ilyen vsz a te 2k-sod is ,)
engem megdöbbent usa vezetése a világban.. túlsúlyban van.. európával ázsiával azt csinál amit akar.. ez változni fog.. változnia kell..pl sz@rházi lufi usa bankok minősítenek más banokat (pl otp) miközben a saját dolgaikat sem látják...röhej usa munkanéküliségre vagy ingatlaneladásra mozgunk..
Sztm a következő történelmi lehetőség ismét itt lesz. Nem tudom a reál gazdaságnak hogy meséled be, hogy lehúzás volt, mert emberek nem tudják megenni a virtuális pénzt. Mindegy, Én várom vissza, hogy uccsó rést is betöltse 2k körül...
a mostani válság lehúzás volt vsz.. ez volt benne a poén.. azért nagy V...és nem W.. azért mondták W lesz ne szálljon be a birka..ráér majd a csúcson
mesterségesen gerjesztették.. belengett a rendszer.. ismerik a brokivilág reakcióit a gyors információ áramlásba rakott adatokra.. már letesztelték .. ismerik mert ők idomították öket..
Pl. semmilyen adat..bizalmatlanság..funda nem indokolta az 1500 forintos otp-t..
Történelmi lehetőség volt a meggazdagodásra.
A magas részvényárakból ingatlanokból kiszálltak a tisztánlátók.. benyomták a shortokat.. 911el végigvitték a rendőrállamos törvényeket megszállásokat
és áthelyezték a pénzeket árfolyamnyereség formájában A-ból B-be
mellesleg lefelezték az usát finanszírozó arabok és ázsiaiak pénzeit..most pedig megkeresik rajtuk.. tehát lenullázták az adósságot.. csak a majmok még nem tudják.tózse a nyugdíj- és befalapok pénzei..