Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#234363 banyaiz Előzmény: #234353

lehetséges az a kérdés, hol éri el azt a pontot a piac ahol átbillen legalább egy komolyabb korrekció felé nehéz megítélni mert az adatok a gyors kilábalást támogatják, csak a pénz kiszívásától való félelem törheti meg lendületet. Nézd meg Kínát olyan növekedés van mint a világ összes gazdaságában együtt véve kis túlzással. :D és mégis a tőzsdéjük fél éve 0 emelkedést mutat mióta likviditást kezdik csökkenteni. FED persze a végtelenségig tartaná itt a kamatot, ha az infláció nem szólna közbe. Ezt nagyon finoman kell csinálniuk, ha túl későn kezdik infláció elszabadul, ha túl korán gazdaság befullad. Ekkora emelkedés után tőzsdei rövid távú reakció nem kérdés szerintem, inkább az mikor indul meg erre a speki.

Elteszem magam hétvégére folyt köv jövő héten. :D

stoppot nem használok se…

#234362 lyonell

stoppot nem használok semmiképpen,igy nagyobb a kockázat de eddig majdnem mindig kiszedték volna a stopjaimat a szemét niggerek.:)

#234360 Kissherceg Előzmény: #234358

igen, de hamar is fogod visszavenni :) 2008januárjában kezdték el kilikvidálni az embereket, sztm köv január is ilyen lesz, pedig akkor még nem is volt meredek esés... Stoppokkal is okosan, mert a piac megesz, Én elég aktívan végig szívtam, stop is sokat tud zabálni...

igazad van herceg,teljes…

#234358 lyonell

igazad van herceg,teljes mértékben.Minden kisebb esésnél eldobom a longot,általában,most a múltkor egyszer nem dobtam el mikor a hati lejött 26100-ról,az jó kis minusz lett,mostmár mindig elfogom dobni minden longom ha esni kezd valami.:)

#234356 Kissherceg Előzmény: #234341

az biztos, hogy csak úgy könnyű pénzt keresni, ha hiszel ebben a emghúzásban, mert minden porcikéád ellen cselekedni észbontó... Fel nem tudom fogni, hogy lehet ilyen szinteket várni, persze értem, mert nem rég kezdted. Azért kerestél ennyit :)

Ellenben amikor esés lesz okos legyél, mert sokan fogytak már el fórumokról lefele..

#234350 banyaiz Előzmény: #234341

6400-at gondolnám dax tetejének hosszabb időre, ha egyáltalán elkínlódják addig. dow 11250 körül, sp 1225 körül, bux jóslatra nem merek vállalkozni attól függ éppen felül, vagy alul teljesítő kedvünkben leszünk.

Azt gondolom, hogy lassan olyan időszakba kell érjen a piac ahol a jó hír = közelebb a kamatemelés. Persze ezt elég nehéz felmérni mert tőzsdén bármi lehet, és ki tudja mi jár a többi speki fejében. :D

megbeszéljük majd 2-3 hónap múlva kíváncsi leszek.

szerintem arra.hogy elvi…

#234349 lyonell

szerintem arra.hogy elviekben gondolataim szerint amerika,európa,és németország kimegy új csúcsra,nálunk pedig a 25 ezer feletti nyitó elvileg visszajön 24700-ig ha onnan 25ezer felé megy megint akkor elkezdik venni szép lassan,26 környékéről pánik vételek és 2-3 nap alatt felrángatják 27ezer fölé.

én eszt gondolom,most má…

#234341 lyonell

én eszt gondolom,most már hetek óta,nézd meg esni nem tudtak ők sem ,eggyik sem,sok jó adat

,midenki pesszimista,ilyenkor nagy up még fel,és vételi pánik,még eggy nagy upp!

elvileg ha bejön,akkor hati 28750,dax 6900 max,dj meg 12000ezer max,onnan ki kell szedni mindeggyikből a nyerőt várni picit mert utána még szopatni fognak a longgal,asztán short,hati vissza 25,dax 6200,dj meg 11000,asztán meglássuk.Eszt gondolom eddig ,remélem jól.

#234340 wizes Előzmény: #234322

Pedig az érik több okból is ahogy látom.

Ez nem az én hetem volt: 3 nagy bukta 2 kis nyerő.

Valahogy annak a fúrótoronynak is be köllene szóni egy kicsínyt nem de?

Minden bukta után megfogadom: a stratégiám betartom, nem ötletelek mert csak rábafok.

És mi lesz? hatolok, nem is 5letelek.

Fene a pofámat!

Kellemes 7végét Mindenkinek!

#234339 banyaiz Előzmény: #234335

gondolod? hát ez is egy lehetőség, de emlékszel amikor utoljára erről beszélgettünk vagy 2 hete azóta csak jó adat jött náluk, és kb ugyanott vannak. Mennyire tudja bevonzani még ez a jó adattömeg longra a népet ilyen szinteken ez a kérdés, hát majd kiderül.

longokhoz grat.

#234333 banyaiz Előzmény: #234328

van ez így, de legalább a vége jó lett, jobb mintha shortban maradtál volna.

Usa meg ki tudja mit csinál zárásig, képesek bármire bár pluszból mínuszba mostanában szökőévente mennek. :D

snp mostmár szerintem 9…

#234329 lyonell

snp mostmár szerintem 90%,hogy elmegy 1223-ig,dax longom van meg hati long reggelről,24300-ról,dax 6200-ról,dax új csúcs 6700,hati is mehet jó sokat még akkor elviekben remélem

#234328 Kissherceg Előzmény: #234325

öreg hiba volt, hogy nem álltam be megint 100fölé adni... :S Egyébként persze nem akkora pakkom volt, mint amivel végig szoptam a hetet, hanem kisebb...

#234325 banyaiz Előzmény: #234317

csak összejött a nagy megugrás azért még nincs a régi fényében a bux, ilyenkor már új éves csúcson szokott lenni. :D

#234322 Kissherceg Előzmény: #234314

statisztikai alapon két hete:) 1500k korrekt

Már kicsit sajnálom nem lett shortom feljebb egyből fordítani kellett volna... :S

#234320 Zabás Előzmény: #234317

Nagyon lekötötték, megnyugtatóbb lett volna a long ha 25 fölött tud zárni!