Én is feljebb hoztam, de parázok...
betettem a stoppot, kiváncsi vagyok megszopom e így hétvégére...
A long még mindig nagyon törékeny USA ha megint esni kezd, nem ehet kiszállni belőle! :(
USA pengeélen táncol egyenlőre nagyon tetőzik, remélem nem megy tovább, mert az SNP shortjaimnak nem tenne jót!
Görög dráma folytatására fel kell készülni, ugyanis megszorításokról a Gr. nép hallani sem akar! De ha bevezetnek a mienkhez hasonló megszorításokat akkor kint elszabadul a pokol emiatt akár a turista áradattól is elesnek és az Gr. végét jelentené!
ez az, de fosi van a beragadástól... Most ebbe a tetű kt játékba szaladtam bele :((
lehet az lenne számomra a legkifizetődőbb pozitció ha mindig ellened tenném meg a tétet! :D:D
Én hét elején próbálkoztam,aztán shorttal szopattam magam,egy hetet kellett volna várni és jó lett volna :D
tudom :) már van egy kis long, 700alatt bővítek. stop délen..
egész héten longgal próbálkoztam és végig kistoppoltak... kt miatt meg nem zártam, mert 300mellett nincs nagy értelme...
visszaesik 600alá morcos leszek..
hihetetlen, hogy még mindig nem hiszik el, hogy hati emelkedni is tud..
tegnap rádobták a 600Kt, ma meg nem veszik olcsón :)
majd jövőhéten 25K fölött
(nem rád gondoltam, csak utolsó hszes voltál, meg hasonlót írtál)
KT 750nél is 330pont
felfele elvileg most nincs nagyobb akadálya...
lehet, hogy a reggeli longom kicsit elkúrtam, de a mai bizonytalan időkben nem könnyű:))
rendkívül boldog leszek 400as kt megmarad. Bux 40ponttal ment előző csúcs fölé, hati 130:D
http://www.imagebam.com/image/b0c36c77684306
DUpla alj szerkesztve!!
nem tudom, de ez az egész tőzsde úgy szar ahogy van. Kalkulálhatatlan...
Addig meg nem vették, míg USA ment is felfelé, most, hogy stagnál veszik!! lAssan lefordul az SNP és néznek majd, hogy most meg miért?
az elsődleges célár én mindig a 200% másodlagost írom!
üres hati könyvet tépnek a gyökerek :D
No Rg vel csak sikerült felhúzni hatit,pusszantás érte aki elkövette :D
24860 volt az előző felszúrás....
duplaalj célára 24880. kt játékot kalkuláljátok bele, szóval lehet már elértük:D