Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#234449 Amatoregy Előzmény: #234446

Szerintem ha eur ilyen ütemben megy fel, akkor a 250-es ft-nak akkor van esélye ha:

- Mégis agyon ütik az eur-t és közben a ft nem változik és/vagy

- Jóval jobb a helyzet mint amit az adatok sejtetni engednek (mondjuk mert az mszp is tartalékolt, hogy egy esetleges választás után domborítani tudjon) és/vagy

- Az új kormány valami nagyot alakít (amit most nem látok, de sohase lehet tudni).

#234446 Euroman Előzmény: #234207

megvolt a szokásos péntek délutáni bevásárlás...tesco, aldi kongott az ürességtől, de a közeli osztrák boltokban sem ölték egymást...mostanra ideértem, látom a patkány huf megint erősödött...kicsit sajnálom, hogy az első forduló előtt szombaton nem adtam tovább, de bíztam benne, hogy a jobbik erősebb lesz...sajnos ez nem jött be, és bár a bét gyengélkedett, ezt a foos hufot nem adták be, legalábbis az eurhoz képest...vissza úgysem vettem volna, mert csak 1-2 huf-fal olcsóbban tehettem volna meg...maradt tehát a fele, és bízom benne, hogy az első 1-2 hétben az orange párt jól lejáratja magát, aztán hamar, lehetőleg még nyár előtt megindul a kiábrándulás...én nem fogok kiábrándulni, mert semmit nem várok tőlük jólétben, csak komoly politikai elnyomást.

#234205 Euroman Előzmény: #234159

hát sajnos elmondhatom, hogy a 2 forduló között nem sikerült kiszállni, hála a görögöknek...akkor megmarad....én 260-261-ért nem adom el a 270 és afölött vett eurokat...akkor marad a helyén...aztán majd csak egyszer sikerül eladni....választás utáni reggelen még 266 ment volna, csak elaludtam, meg bíztam a görög helyzet eszkalálódásában...ez meglett, csak nekem nem termelt.

#234151 Euroman Előzmény: #234148

kellene egy jó xar usa adat, aztán ahogy felpattant, úgy le is szakadna...egyébként usa-ban ez az ötödik emelkedő nap, ráadásul nasdaq nem is akárhogyan, úgyhogy hétfőn, kedden jöhetne egy minuszos usa nap...

#234148 Euroman Előzmény: #234147

én azt gondolom, hogy a 13.30-as alj párja 14.30-kor és onnan megint vissza fel....

van egy szép duplacsúcs …

#234140 Suby66

van egy szép duplacsúcs (korr.) az óráson ...sacc 263.5ig le..utána kezdjünk el gondolkozni

lehet megint beszállok EURHUF longba (hetfőn?)

#234135 Euroman Előzmény: #234114

richterre minden elemző ma max 43K-t mondott, erre még fölé is szúrt...pedig ilyen huf mellett nem lesz híres az eredménye....bár a mai forgalom mellett tökmindegy, mert olyan fosch....kis pénzzel is az égbe viszik fingland indexét...

ahoz az új kormány vallo…

#234114 Suby66

ahoz az új kormány vallomása (hogy mennyire van kozmetkázva a szocok általi adat) kell vagy hogy a jobbik előretörjön

az első valószínűbb, mivel 4 éve mondják, hogy minden xar

védi a 261.5ös támaszt, …

#234108 Suby66

védi a 261.5ös támaszt, nem elég?????

#234103 Euroman Előzmény: #234093

köszi...én is előbb olvastam, eco.hu Hírfolyam állandóan frissül, onnan nézegetek...az a baj, hogy csak 3,85-nél interveniál a lengyel jegybank, most meg 3,88....az sajna odébb van...már léphetne most, szerintem ez is túl erős...

#233942 Euroman Előzmény: #233902

hát bár senki sem írt, megjött a válasz...megint erősödik a seggtörlőrongy huf......

#233880 Euroman Előzmény: #233832

vakmajom ír egy csomó borfesztiválról....ez is csak azt mutatja, hogy az sem fogy, különben nem csinálnának ennyi, és ilyen drága programot....én versenysemleges vagyok: egyikre sem megyek el....ilyen költségek mellett baromi luxus az utazás...majd ha lesz helyben, akkor esetleg, bár a jobb fajtákat brutál áron kínálják és hát a közönség is hagy kívánnivalót maga után....