Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Na üdv! Mi thema? Most é…

#233978 Zabás

Na üdv! Mi thema? Most értem haza Téli-nyári gumicsere volt! Látom a longosokat továbbra is szívatják!!! Szemét egy banda!

Re: gk

#233977 Euroman Előzmény: #233969

majd fordul...cseh korona és zloty is gyengült az eur-ral szemben....remélhetőleg követi huf is......

#233969 Hathor Előzmény: #233962

Én egy dojival is megelégszem.

Forint egész nap erősödik..

Na dolgozom picit.

sziasztok

#233964 Hathor Előzmény: #233962

természetesen ráértek.. én is ezt tenném, ha nem lenne pozim..

ha mindenki így tesz, az jó lesz..

hathor,tegnap én is fejt…

#233963 lyonell

hathor,tegnap én is fejtegettem és szerintem jól látod,végül dobtam két napja a longomat bukóban 24540-en két napja,de visszavettem tegnap elég jó áron,ma szerintem megint eggy kicsit beadnak minket záróra akkor kell még venni,mehetünk az új csúcs felé fel.

#233962 Waszeitung Előzmény: #233952

Sokadszorra fordul le 24600ról,rést is csak 24800ig tudta betölteni,pedig ilyen környezetben 26e körül lenne a helyünk,szval ráérek beszállni 25e nél is onnan vszeg lesz még felfelé bőven,ha azt átvisszük...Otiban egymás után 9db fekete gyertya látható naposon,ma talán meglehet az első fehér.

#233952 Hathor Előzmény: #233946

Azért van ez, mert hati törte az emelkedő trendcsatornát és mindenki csak adni akarja, azóta nem hisznek felfele :)

a két hetes alap kivárás miatt felültették őket, majd jövőhéten megveszik..

nem véletlen vagyunk 300as KT-val..

van áll kitörés, és van áll letörés is..

SP is tökéletesen megy fel emelkedő csatiba, hibátlanul.. tgenap leszurt alulra, de ma megint tető fele megy.

Emelkedő csúcsok aljak maradtak benne

ha vissznézitek minden nagy elliottban benne volt ez a visszateszt.. ha jövőhéten kitör, akkor irány 28K. szerintem

de csak gondolkodom, lehet 21K is..

#233946 kerikoma Előzmény: #233936

Tudom, követtelek..

274 kt és nem tudunk kitörni, dax menetel mi nem... lehet tényleg a vasárnapi második kör miatt van ez aztán hétfőn irányba állunk, már nem tudok másra gondolni...

#233930 Kissherceg Előzmény: #233928

lefele és felfele is esélytelen a sziget. LEfele 21600nál van rés... Napos gyertyákat nézzél, ne 60perceseket, azok nem érvényesek ilnyenkor. Max rés lehet.

Nem tudom sírjak vagy nevessek hatin...

#233929 kerikoma Előzmény: #233925

Jó lehiggadok, de ez a heti cummancs már az idegeimet teszi tönkre... Jó fele állok és semmi, mindegy fájó szívvel beraktam a stoppot, de ha lejön értem és után lesz SC akkor a harmadik monitorom egy kilómétert fog repüli.....

#233928 Sparrow Előzmény: #233918

Felületes voltam, a sziget amit én néztem lefelé lehet ,ha átugorja(mondjuk hétfőn) ,akkor bull, nem lehet,h ezért fogják ily piszok módon?