szépen beszűkült piac ebbe a 300-600-as sávba vajon merre fog kitörni innen? :D
Ami külön szép, hogy dax, usa csúcsközelben mi alatta jópár százalékkal. Kénytelen voltam shortomtól megválni.
szépen beszűkült piac ebbe a 300-600-as sávba vajon merre fog kitörni innen? :D
Ami külön szép, hogy dax, usa csúcsközelben mi alatta jópár százalékkal. Kénytelen voltam shortomtól megválni.
dehogy lesz.. mondtam otp-nek 900ra visza kellett volna néznie fordított fej-vállban, moindjuk most nem néztem hogy áll.
Végre elindultunk.. sp1210em még nincs meg, kell egy kis pihi..
az is visszanézhet 1202ig, akkor itt megint dobálnak , hogy úr isten.. délután meg fel, SC. ez a tervem..
OTP 04.19óta emelkedő csatiban, annak aljánál most nálam
kezdő topik sztm. nincsen ott rés, mert hati 884ig ment fel kb, így 884-930között van rés azt hiszem. Sziget az amikor átugorja a rést a piac, ilyenünk felfele nincs.
A hatiban rés még kb 770-860-ig van nyitva ,ami ez alatt van ,az miért nem sziget?
ui. Már értem...
készvagyok komolyan, el adom az egész pakkot, már 800-at kéne ostromoljuk... itt nagy zuhi lesz ez tuti........
váááááááááááááááá
sziget már nincs, rés van az is 880nál, semmi köze hozzá.
o)
Én is erre gondoltam, csak megerősítésre vártam!
;<))
Most ezt a kt-t honnan veszitek, mert amit én a Peti-ben látok, az 1,59%.
:D:D beszarok, hogy öntik hatit, itt vagy **** nagy szakadásra spekáznak vagy iszonyat gyökerek...
...azért vannak eladók szépen a könyvben...én már lesz@rom az egészet...nincs okosság nyomda van.
Hogy mi abban az öröm, hogy becsődöl? Hacsak az nem, hogy lehet neki kölcsön adni jó sokat, még jobban belelökni a sárba.
Megütöm aki azt mondja hogy a logika,tőzsde és cégek valós értéke szavak bármilyen kapcsolatba hozhatók egymással :DD
280 alatt a kt, mi ez itt ,ezt meghúzzák még felfelé?
A sziget(ill a rés) ellenáll? Vagy mi?
ez kész ami megy :D:D beszarok nem tudják kitöretni hatit:D
szerk: short nyitássla várhattam volna persze, de akkor nem lenne a műsor:)
Erre futik tényleg elszállnak,még pár országcsőd és tényleg meglesz a 64e bux....este bepálinkázom az tuti,mert ezt ép ésszel nem lehet csinálni.
bux index és bux1012 különbsége a kt, ránézek és látom:) megy a matek:D
sztm se, de blikk pf ezt adta...
Perceken belül kapitulál Görögország! - Szárnyalnak a piacok
2010.04.23 10:44
A görög média meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a rendkívüli piaci helyzetre tekintettel ma délelőtt 11 órakor hivatalosan is kéri a nemzetközi hitelcsomag aktiválását Görögország.
A sajtójelentésre az eszközárak világszerte szárnyalásba kezdtek: a görög bankrészvények 6%-os pluszba lendültek, a tőzsdeindex a reghgel 1%-os esés után már 3%-os pluszban jár. Az euró/dollár kurzus napi csúcsára ugrott és az európai vezető részvényindexek is intenzíven emelkednek.
Erste hír.
Pardon, nem láttam a többit.
"A sajtójelentésre az eszközárak világszerte szárnyalásba kezdtek: a görög bankrészvények 6%-os pluszba lendültek, a tőzsdeindex a reghgel 1%-os esés után már 3%-os pluszban jár."
Nah gondolom akkor erre kimegy új csúcsra usákia,ezt a világátvágást ami ezen a bolygón megy,törvényes keretek között,bravo bibsik!
Jó hírre szárnyalunk,a rosszakat megveszik,váááá!