A kapitulál szó nem is ezt jelenti amiről a cikk szól....szerintem.
A kapitulál szó nem is ezt jelenti amiről a cikk szól....szerintem.
Ez a beszéd:DD
Lassan bekeremnél leszek, kérdés, hogy mi legyen akkor.... dobjam, vagy ha már ilyen türelmes voltam akkor várjak...
költői volt a kérdés:)
ez bameg **** nagy öröm, gyökerek...
shortban...
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=132087
Érdekes hír!!!!
dobtam a longot.. :S nyitom a shortot...
tegnap is azzal cumiztam be, hogy nem akartam 300as kt mellett longot zárni, ma is ezzel fogom sztm...
Uff.
Ezt a kamatytartalmat elolvastam de nekem ez magas. :(
Nem érdekel, az számít merre megy és mennyit. A többi statisztika. o)
Puff!
nana először kitágult a kt 370ig, utána fel... amióta longban kt nem ajándékoz sok plusszot...
550 felett keresek...:S
Ma is erektálunk,elbaszott egy hét....
Henci shortba voltál és direkt figyeltem, hogy megindulunk fel, hagyhattad volna még egy kicsit:D
Tegnap előtt ugyanez volt, dax fel mi stagna, aztán irány le áhhhh...
persze, valaki. Én már longban..
azt a shortot sosem tudtad volna realizálni megsugom..
de melletted vagyok éni is ,-)
és tudom, hogy kitartó vagy.. éppen ezért azzal az 5perccel semmit nem tudtál volna keresni 40pontos broki díjjal
na mi a ratykóra várunk már.. irány fel.
végem van ettől a 300as KT-tól.. ez visz a halálba..
Kijött egy szar brit gdp, erre elindul a dax felfelé. Érti ezt valaki?
Onnan 440-ről lement 322-re. Az azért 15 perc alatt más valami. Fordult a minitrend, most már inkább észak-kelet van.
Amire felállítasz egy szabályt, addigra érvényét veszti. Kb hetente változnak a feltételek. Valahogy olyan érzésem van, a programok egyre könnyebben paraméterezhetők, van mondjuk 6 lehetőség, és hétfőn dobókockával kidobják, melyik paraméter alapján kereskedjenek a héten.
már shortban... játék pakkal...
Előbb azt sajnáltad, hogy nem shortoltad :)
áh, nem jó ez a kapkodás..
én nem kapkodom mondjuk így is bukóban vagyok, de ezt köszönhetjük annak, hogy nem mentünk nyugattal..
ha visszajövök nullába, akkor kicsit átértékelem a dolgokat.. más nyitási feltételeim lesznek, más szabályokkal.