Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: gk

#233809 Hathor Előzmény: #233798

spt 1210re várom innen, ha nincs nagy görög rossz hír.. ha meg jó van, akkor pláne..

azzal kéne kerskednem :( mindig úgy megy ahogy várom, és arra várom itt is a csodát, mert állítólag azt követjük..

#233798 Kissherceg Előzmény: #233793

sztm semmi köze hozzá. GOndold végig jobbik nincsen döntési helyzetben... Kutyát nem érdekli. Azért estünk, mert ez a fos piac brutálisan felülteljesített...

#233794 kerikoma Előzmény: #233785

Úgy látom mindenki csinálhatja ma a dolgát, nem lesz itt semmi különös.... Stoppokat berakni aztán óránként rá pislantani...

Aztán ki tudja....

#233793 Hathor Előzmény: #233785

Én azt gondolom hogy külföld 2/3ot vár, és a jobbik nem tetszik nekik.

Most kivárás van, hogy megkapja-e a 2/3ot. Első körben ez lehet a jó hír. Lehet, hogy sejtik az emberek, de a tény az tény a befektetőknél

már leírtam, akkor mégeg…

#233784 Ricsi

már leírtam, akkor mégegyszer...

ha a fidesz nyer, és nyer, akkor rossz adatokat fog mondani, akár rosszabbakat, mint a valóság, mert onnan szép emelkedni. Így az adatokat árazzák előre...

gk

#233780 Waszeitung

Uuhh,lelkiekben 24600körüli nyitóra számítottam,shortokat tartom egyenlőre...

Ursa azt mondta Cc-on hogy választások után "be szokták"adni a piacot,vkinek erről vmilyen emlékei?

Re: nincs cím

#233775 wizes Előzmény: #233768

Ezt a választási mizériát nem értem: absz lefutott. 99% a 2/3-ad, a fidesz peg megnyerte előre mondták: nem várható fidesz besz.

Volt valami enyhe és annyi, lefutott.

De többször elszakadtunk dax és sp futitól ami ritka, ezt kajoltam be.

beraktam 440-től shortot aztán kikaptam. Nem az én világom a short.

Bejött volna.

Re: Gl

#233771 Ricsi Előzmény: #233767

bocsi, nekem is longjaim voltak, de lezártam mindent 0-ban, most kicsit berágtam...

egy beverésnék USA -100 pontnál nyitottam, és így kellett zárnom...

Re: nincs cím

#233768 Hathor Előzmény: #233754

Futik vételen nálam, dollár gyengül picit, nyersanyag fel lassan..

Talán jön egy görög hír, rossz már volt, már csak jó jöhet.. Most már tartom, ha esünk 1.5%ot, akkor is 24Kfölött maradunk.. nikkei futit már pluszban láttam, a Fidesz győzelem miatt meg talán lezárják a shortokat ma, a bónusz ha még veszik is..

sp csinálja jobb vállat, utána remélem fel..

KT 300ismét.. remek

Re: Gl

#233765 Ricsi Előzmény: #233759

én már kezdem feladni, beálltam 440-re zárni a shortjaimat... nem értek én itt semmit már...