Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

azért komolyabb nyitót v…

#233757 Ricsi

azért komolyabb nyitót vártam, mondtam én, a long sem lesz ma annyira jó:(

lemerült a telcsim, ezér…

#233756 Ricsi

lemerült a telcsim, ezért késtem picit...

kb 360-as nyitót vártam …

#233754 wizes

kb 360-as nyitót vártam beraktam eladásra 361-re, hát nem ott nyitott?

brokim enyhe longos, társai shortos napot várnak.

Én kiszórtam az összes hatim, nem bízom semmiben.

Most látom, 401 már. buktával dicsérd a napot!

Re: Gl

#233737 KawaBazsy Előzmény: #233699

A legközelebbi talin remélem vki elmagyarázza ezt a KT változást. Ha hétfőn vágnak kamatot, akkor ok, de egyébként..?

#233729 Hathor Előzmény: #233709

Sziasztok!

Reggelente azért benézek helyzetjelentésre.

Na kérem, nem csak Ti szívtok (shortosok), Longos is.

Már tiszta ideg vagyok én is.. tegnap egész nap 300pont volt KT, amikor mentünk fel.. még 24.600on is, pedig 24330volt bux.. milyen jó lett volna akkor egy 500as KT legalább, ha már 700sosem lehet. :((

SC előtt pont bevágták a görög hírt.

Nagyon örültem neki.. bux tartotta magát, de 300as KT már 200körülire változott, benyomtak minket, egészen 26.250re kb.

Akkor megint keresztbe állt a toj bennem, de láttam dax-ban, sp-ben a órás 4óráson, hogy fordított fej-vállban visszajön, meg 4órás indig vételen voltak, így meghagytam a pakkot.

Sajnos nem vagyok nyugodt a görög helyzet miatt. Elég idétlen helyzet ilyen hírek mellett tartani a longot, de három dolog miatt nem vágtam ki még, vagy több.. összeszámoljuk.

1.) Elliottom szerint benne van ez a kori (csak kár hogy majdnem csúcsóta ülök benne)

2.) Fidesz 2/3ad miatt jövhéten vehetnek (az utóbbi két hétben ezért voltunk lemaradóak, mert kivártak az alapok, befektetők, és a realizálok voltak piacon, meg a shortosok)

3.) Tegnap elvitték 7000-re otp-t nagy mínuszos Ázsiára, és lagymatag USAra

4.) Görög megmentést vártam szerdára, de valamiért ez is húzodik 2hétig.

5.) Szerintem megkapják a megmentőt, ha már ezért ültek le, nem hiszem, hogy most elküldik úgy a Görögöket, hogy bocsi, de még sem segítünk, akkor minek két hétig tárgyalni.

6.) A magas CDS-ük miatt be kell már jelenteni valami megmentő hírt, mert feszült a piac, és ennek semmi értelme

7.) Telekom miatt is tartom, mert osztalékkor ugrik a papír, illetve gondolom az index is..

8.) Szarrá van ütve bux, má nem sok longot látok benne, lehet egy SC és egekbe..

Kérdés: Ki bírom-e még várni ezt a pár napot?!

Nagyon a saját likvidálási szintemen vagyunk.

24500nagyon határ volt.. az alatt nehezen bírom..

DAX, SP feljött nyakvonal környékére, még abban lehet egy kör fel, bár sp 4órás eladáson.

Dollár sajna részemről tartja magát, pedig abba is vártam egy fordított fej-váll szerint feljövetelt.. ezzel maradtak a nyersanyagok is lent..

Szóval sok mindenfoglakoztat.

Tegnap este megint aljakra ütötték a papírokat, kíváncsi vagyok ma felpattanunk-e, vagy a görög vita erősebb lesz?!

1 éves lettem

#233714 Robag

Na látom, eleget bosszankodtatok. :)

Ünnepélyesen jelentem, hogy most jubiláltam. Egy évvel ezelőtt kezdtem bele ebbe a marhaságba. A nemes alkalmat csendes távolmaradással ünnepeltem. (Na persze a longom megvan még, de szinte rá sem néztem.)

Gyj-t inkább nem készítek, mert elsírnám magam. :)

#233709 Kissherceg Előzmény: #233699

engem minden zavar. :D Tegnap nem tudtak 0,5%ot emelkedni az új csúcshoz, de ma bazzeg **** fontos volt feljönni 1,5%ot, hogy tovább szopassák a világot új csúcs alatt... esküszöm beszarok, longgal nem keresek, pedig türelmes voltam, shorttal nem ,mert esni sem tudunk, ergo abba hagyjuk az egészet :)

#233699 Zabás Előzmény: #233696

Engem csak az zavar, hogy csak lefele vagyunk hajlandók követni! Fölfele csak a KT változik!

#233696 BudFox Előzmény: #233660

Ez nem lehet igaz amit odakinnt művelnek....

amúgy nem izgatna...csak ezek az állatok vezetik az egész világot...tőzsdeileg...pfff...

holnap csak a zárásra érek ide...Stop betéveé

Re: nincs cím

#233680 Alex74 Előzmény: #233678

Boldog párkapcsolatban élek, nincs esélyed :o)

Egy csinos lánnyal

De mit csináljak, ha ez egy ilyen sport...

Re: nincs cím

#233678 Amatoregy Előzmény: #233645

Már itt is elvesztettem a fonalat.

A te személyi számod páros vagy páratlannak kezdődik?

:D