Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Komolyan mondom, elképes…

#233736 zeeh_

Komolyan mondom, elképesztő, amit a komcsik művelnek Kövér benyögése óta.

Egyfolytában arról dumálnak, hogy hitelesség, kiszámíthatóság, ígéretek betartása. Az elmúlt 8 év országrombolása alatt ezek a fogalmak miért nem jutottak eszükbe? Tükörbe kellene nézniük, mielőtt ezekről tartanak kiselőadást.

Botox novemberben a GDP 2%-át kitevő adócsökkentést akar számon kérni az új kormánytól. Mire fel?!

Re: Királyság és polgári kormány

#233440 zeeh_ Előzmény: #233435

Ne bántsd szegény monitort, nem az tehet róla, hogy ilyenek osztják az észt, mint botox.

#233435 Koffein Előzmény: #233385

pfőőjj 4perc31mp-ig bírtam, majdnem leköptem a képernyőt :-S

#233434 zeeh_ Előzmény: #233385

Megható, hogy mennyire a szívén viseli a cigányok, zsidók, b*zik sorsát.

#233420 Őfelsége Előzmény: #233385

Őfelsége világosan elmondta, hogy az erkölcsös jobboldal az arisztokrácia; mennyire fontos a szeretet, az emberi méltóság tisztelete, az emberi élet védelme! Őfelsége a Jobbik programjával kapcsolatosan a Szent Korona Tant fogadja el. A Szent Korona Tan tartalmazza az emberi méltóság tiszteletét! A Jobbiknak világos kinyilatkoztatásokat kell tennie, mely szerint erkölcsös jobboldal kíván lenni Szent István Király nyomdokain!

#233418 Ibiza Előzmény: #233393

ja bakibának is egy kecó.. mellesleg őt javasolnám kincstárnoknak..ezüst arany..nagyon penge

én a részemről az ország vászontarisznyájára egy jóóó nagy lakatot tétetnék (copyright bendegúz)

#233399 KawaBazsy Előzmény: #233393

Részemről koronázhatunk, piedesztálra emelhetünk, lovaggá üthetünk, csak legyen meg a kecó, dunai panorámával! :-)

#233387 Ibiza Előzmény: #233383

nem..elöször lakás nekem meg kawának..oszt utána koronázunk téged...

#233383 Őfelsége Előzmény: #233373

Őfelsége az arisztokráciának kastélyokat fog adományozni, de először történjen meg Őfelsége koronázása a Szentatya által Budapesten a Szent István Király Bazilikában!

#233376 KawaBazsy Előzmény: #233373

Nekem is! Idétlen idők óta a várban szeretnék lakni! Csak k. drága..

#233373 Ibiza Előzmény: #233359

akkor már nekem vegyünk egy jó kecót mert az növeli az ország gazdasági stabilitását és prosperitását!

#233359 Őfelsége Előzmény: #233168

A Budavári Királyi Palota felújítása fontos, növeli az ország gazdasági stabilitását és prosperitását!

én 6évesre változtatnám …

#233197 Ibiza

én 6évesre változtatnám a választási idót.. 5év kell egy programhoz. a választási év az lecsó..

egyfordulós összevont választás lenne csak pártra ( a párt delegálná a parlamenti képviselőjét) és önkormányzati jelöltre lenne egyidőben a szavazás..

eltörölném az 5% bekerülési limitet.. minden párt akinek 10000 ajánlása van automatikusan bekerülne a parlamentbe.. a választási győztes alakítana kormányt.

300.000 hiteles aláírás után a 3.évben a kormányt megerősítő vagy leváltó népszavazást lehetne indítani... az előrehozott választásra vonatkozóan.