ideje lenne, mert azt is shortolom...
ideje lenne, mert azt is shortolom...
hogy ne lenne, látod, most is mosolygok :o)
amúgy komolyra fordítva, otiban lassan baj lesz
kiderült, hogy görögöknél nagyobbacska a hiány vagy vmi ilyesmi:)
Szijjasztok!
Mi történt 11:30-kor? Bocsi h így kérdem de 112 hsz-t kéne átolvasnom! :)
nincs humorérzéked:p:)
akkor ha most elkezdenéd longolni minden megoldódna? :o)
megállítottam a hati esését és a fórumot is:D
így van.
Tudja, hogy mit jelent, csak másképp!
- határidős ügylet -tej lejárata
- tőkeáttétel- a jövő havi nyugdíj majd fedezi, addig otthagyja a protkóját a boltban!
- certifikát- molesztálásért feljelent és a retiküljével leüt
- swap- Keresi a háta mögött a kommandósokat!
és nem ismerik a TA-t és hülyére keresik magukat....
:DDDDD
Lásd elmúlt 1 év...
ez így van...még a legtöbb banki alkalmazottnak sincs fingja se az egészről...hát még mari néninek...az vesz 1-2 fajta blue-t ha rádumálják, aztán hagyja...
Marinénik az alábbi fogalmakat nem ismerik:
- határidős ügylet
- tőkeáttétel
- certifikát
- swap
Ennélfogva nem is hatiznak..
meggyőztél, 250 alatt én is duplázom kis pozimat, viszont nem akarta tegnap előtt sem azt a szintet
600 felett esélyünk volt nekünk longosoknak, de túl hamar örömködtünk, Görögök keresztbe tettek. Nagyon türelmes voltam, de már fogytán... Hamarosan lezárom aztán irány a 27 K:(
Hathor sem lehet ideges áááá, Zabás kollega még tartja?
tudom..hülyeségnek hangzik.. :D
és akkor mi van ha kis mennyiséggel feltépik mindig kicsit..hogy aztán önteni lehessen...a sok MAri néni meg addig veszegeti picit..
franc tudja.....nagyok adják -nagyok veszik....nagy kiszállók vannak most, ilyenkor a feje tetejére áll minden..értelmet ebben nem lehet keresni..
ez az, máskor ilyen semmilyen szar forgalommal kitörünk letörünk, most meg semmi. EZt a cumit.
600 környékén megremegtem hogy kitörünk,dobnom kell shortot,de nem volt nagy erő benne,így én még mindig tartom :D
Viszont esés se megy rendesen,a bux mongyon le....akkor leszek durcás ha ezt is megveszik.