Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#233124 Kissherceg Előzmény: #233123

bazz ez akkora hülyeség... Ha több az eladó, mint a vevő, akkor nem lehet pluszban:)))

Long stop megvolt:S

#233123 BudFox Előzmény: #233121

Tegnap is, noha pluszban voltunk de több volt az eladó mint vevő...úgy értve hogy nyögvenyelős emelkedés volt..ami long zárásra utal OTP -ben..és nem nyitottak határidős fedezeti longot mert nem kellett...ezért volt a héten alacsonyan a KT..

elemzők is írják hogy több nagy kiszálló van most...meg volt egy pletyka is.

#233118 BudFox Előzmény: #233109

pedig mintha te mondtad volna hogyha esünk és 550 a KT akkor az fedezeti pozíció nyitás.

egy biztos....megérteni ezt nem lehet..a nőket könnyebb megérteni mint a magyar határidőt :DD

#233117 Kissherceg Előzmény: #233106

egyébként eddig a futikkal lett magyarázva, hogy miért van egekben a kt, tegnap amikor emelkedtek kint akkor is szar volt, most esnek de a helyzet változatlan.

#233114 kerikoma Előzmény: #233107

Már pár napja ezt érzem:D:D Most kellemesen csalódtam, hogy nem zúgtunk be a többiek után..

Igaz még nincs vége a napnak...

#233109 Kissherceg Előzmény: #233106

ilyet sose írtam, mert long pozíciót sose fedeznek longgal. A KT semmivel sem korrerál, összevissza mozog hangulat szerint. Ez egy empirikus index esküszöm. Kötötté kellene tenni a kereskedését, mert ez így csak szopatni jó bármilyen irányba is állsz...

#233106 BudFox Előzmény: #233095

550 -es KT -knál régen mindig azt mondtad hogy azért veszik a hatit, mert kell long pozíció fedezetnek..

De ha megváltozik egy trend és már nem longos az egész piac...féléves távlatból nézve mondjuk..akkor felborulhatnak az erőviszonyok is.

akkor van ez hogy KT teljesen más mint a megszokott...

jól gondolom ?

#233103 Zabás Előzmény: #233097

Krétára meg a szárazföldre nem szabad menni, a leg lehúzósabb helyek! Csak kis sziget!

#233097 Euroman Előzmény: #233072

én azért mennék...jó olcsón...mondjuk ausztriai irodában lehet kifogok 1 hetet fizet, 2-öt mehet akciót....a stílusuk nem tetszik, de az idő jó, a tenger frankó, az időmet meg úgyis osztrákokkal, németekkel, hollandokkal töltöm...mondjuk Krétán egyszer a szállodaigazgató (masszív alkesz külsejű) meg akart verni, mert nem a számomra kijelölt helyre parkoltam a szálloda udvarán...reggel direkt beszorított, aztán a recepción szóvá tettem, odajött és angolul fuck-okat üvöltözött, meg az öklét lengette...

#233093 BudFox Előzmény: #233050

Azért 300 a KT mert már kevesebben hisznek a további emelkedésben...és fedezeti pozíciót se kell annyit nyitni ha minden OTP -ből BLUE -ból ksizállnak..

ez logikus ? szerintem ezért..

#233091 Zabás Előzmény: #233088

1 pozitívum részünkről, hogy szorgalmas nemzet vagyunk , ugyan ezt a Görögökről nemigazán mondható el!

#233089 Zabás Előzmény: #233080

És most mi van??? Nem esünk tovább??? DAX esik, SNP már lassan emelkedni fog, de nem is csodálom, hiszen a utóbbiban shortban csücsülök!

Képes lennék egymagam megmenteni az egész világot elég minden indexet 0,1 shortbatennem! :)

#233088 kerikoma Előzmény: #233080

Igen a semmire pontosan...

Vagy pedig akkor, ha Viktorék belelátnak már a kasszába, és kijelentik, hogy nálunk még a Görögöknél is rosszabb a helyzet.....

Ahhoz képest nem is estünk be annyira, még....

#233080 Kissherceg Előzmény: #233074

overall hangulat bazi nagy bull, kivéve itthon. Ez semmit nem követ, idióta szakadások és tépések vannak. Semmire fogunk majd csinálni egy 3-4%os napot... gyökér piac ez