Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#233001 BudFox Előzmény: #232996

négy elemző oldalt néztem meg az imént..mindegyik nagy korrekcióról esésekről ír...most ennyire balfing lenne az összes hogy mind melléfogna ?

ez is esélytelen azért...

Trendlines :

Kijelenthetjük, hogy több nagyobb szereplő száll ki a magyar részvényekből, mely tendencia ha folytatódik a következő napokban, nem sok jót tartogat a longosoknak.

#232997 Alex74 Előzmény: #232991

Naposon MACD hét végére akár keresztezheti is a középvonalat, ha ma és holnap is esnénk. Az meg azért elég egyértelmű jel lenne.

Ebben azért valaki megerősíthetne, nehogy hülyeségeket beszéljek

#232996 Zabás Előzmény: #232991

Elemzők minden egyes beadásos nap után korrekciót vártak! :)

Dubai után is, Görög válság kirobbanásánál is és mi lett minden egyek kori vége, új csúcs! :)

Szerintem ha majd új ATH emlegetnek akkor fog elindulni a valós korrekció!

#232991 BudFox Előzmény: #232988

Hmm....nem tudom mi lesz..itt már semmit sem lehet előre kiszámítani...

Azt nem értem hogyha egyszer korrekció van, meg minden elemző erről beszél akkor mi a retkes fenéért nem tud szépen elindulni lefele ?

elemzők se ilyet várnak ezt le merem fogadni..

régen mintaszerűen mozgott a BUX a mostanihoz képest...ekkora egy elcseszett piacot..pff..

#232988 Alex74 Előzmény: #232980

Ha dupla csúcs is lesz, akkor az nálunk 26k magassága. Bár addig nem várom, csak a hatalmas emelkedésben tudta elérni. Választások után kezdődött a le, hétfőn bármi lehet. Ráadásul amerikai indexek is csúcs (célár) közelében, meg a csontvázak is kezdenek kiesni a szekrényből

nekem 24 775-ről van sho…

#232987 pruntyoke

nekem 24 775-ről van shortom...

hogy jól szálljak ki még kicsit lejjebb kellene néznie...

:-l

#232980 BudFox Előzmény: #232966

nézd meg a várt adatokat...szerintem nem fogják tudni hozni őket..és akkor piros lesz, hogy még jobban tudjanak esni rá..

Most csak felmutyizzák hogy a nagyok még jól el tudjanak adni...VIP kiszálló.

de ez csak az én teóriám :D

ha minden borul...tehát megy felfelé a rally..én 24940 ig tartom.