Április 20án lett feltöltve a youtube-ra.
Április 20án lett feltöltve a youtube-ra.
akkor gáz!
Mindegy, 4 év van hogy mindenki bizonyítson! Én hétvégén már nem szavazok!
Kifelejtetted a palotád felújítását! Te sem vagy már a régi...
Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király a polgári kormányzatot előrelépésnek tekinti, azonban arisztokráciára is szükség van! A Magyar gazdaság gyorsabban fog növekedni, a forint erősödik, de monarchiaként ezt Őfelsége meg fogja gyorsítani! Őfelsége mindenkor fenntartja, hogy Nyugat-Európához és az USA-hoz kell mérnünk magunkat! Gazdasági szinten meg kell célozni a Holland Királyság gazdasági szintjét GDP 650 Mrd €/év (Magyarország 117 Mrd €/év 2008), mivel lényegében egy Dunántúlnyi terület! Nagy-Magyarország viszonylatában természetesen az Egyesült Királysághoz kell mérnünk magunkat (GDP UK 2000 Mrd €/év vs. GDP kb 500 Mrd €/év!)
Aha ez is érdekes...
Kóka társaságában...
Ezek után nyilvánvaló hogy egy banda... Tuti eljátszák az elkövetkezendő 4 évben a jó fiút és sokan be is fognak nekik dőlni. Emlékezzünk csak az SZDSZ hogy is kezdte a rendszerváltáskor ? Senki nem gondolta volna hogy ilyenek lesznek aztán amikor tűz közelbe kerültek csak kibújt az a szög a zsákból...
De oda copyrózták! :)))
mikor készült a felvétel?
Csak halkan kérdezem Zabás és Netmaster kartársakat, hogy nincs semmi hozzáfűznivalójuk a Koffein kolléga által berakott videóhoz?
Ugye, hogy Lehet Más az Szdsz??????
Másik érdekes kérdés, hogy a Lehet Más az SZDSZ honnan szedett össze ilyen gyorsan több, mint 100 millát kampányra?
A Jobbikét is 100 milla körülire hozta ki saccra talán a Transparency International, de utána cáfolta Duró Dóra, miszerint 2 tétel miatt ez (kb. 40-45 millával) kevesebb.
Róluk még el tudom képzelni, hogy pár év alatt a támogatók összedobtak ~60 millát, de hogy az LMSZDSZ honnan szedte pár hónap alatt, azt azért megnézném.
Ma botox Ildi a köztévén a tiszteségről és a hitelességről prédikált Kövér kijelentése miatt.
Pont ezek dumálnak, mi az a hitelesség és mi az a tisztesség?
Mindeközben továbbra is kőkeményen védte a zsidókat, a cigányokat és a b*zikat. Gondolom a beszélgetés nemsokára felkerül a köztévé honlapjára is.
Orbán, Szíjjártó részéről megy a ködösítés adócsökkentés ügyében, ezek szvsz nem akarnak 2/3-ot.
Tisztában vannak vele, hogy ha meglesz, semmi mentségük nem lesz arra, ha 4 év alatt nem tudnak a sz.rból várat építeni, mert 2/3 birtokában lényegében szinte mindenhez hozzányúlhatnak. Ha pedig nem sikerül a produkció, akkor ez a 2. és egyben utolsó kormányzati szerepvállalásuk.
Abban egyetértek, hogy ha a nép 2002-ben másképp szavaz és maradnak, ma eurónk lenne és jóval magasabb életszínvonal.
Az MSZP-SZDSZ miatt az ország gyakorlatilag elveszített egy évtizedet.
Most be kellene járni a Mikuláš Dzurinda féle utat.
tényleg fantasztikus..mszpsek nem véletlenül tanultak szovjet speckó sulikban és volt nekik israeli kampányfőnükük.. pontosan tudják hányszor kell az embereknek elmondani hogy amit akarnak befészkelje magát a fejekbe...
akasztás..orbán bánya..
Nem, erre azt szokták mondani, hogy cinikus. :)
Én csak pezsgőben iszom meg az édest, de borban csak szárazat. Már azt a keveset, amit egyáltalán megiszok.
na, erre szokták azt mondani , hog ypicit demagóg, nemde? :)
Az azért érdekes, h a világon mindenhol száraz pezsgőt isznak, csak mi vagyunk ráállva az édesre. Én borban is azt szeretem, pedig azt még a készítői is "búzibor"-nak hívják.. :-)
Igaz, elnézést az uraktól, így bármelyiket megfelelőnek találom.
:)
Jah, meg volt vagy minden héten vmi beszélgetés az Orbánnal műsor a TV-ben. De ez nem zavart. A sem, ha megkoronáztatja magát. Rend legyen, meg fejlődés, a többit letojom.
"Ha azon a pályán tudtunk volna haladni tovább, amire ráállították az országot, akkor ma már Eurban kapnánk a fizetésünket és az életszínvonal jóval magasabb lenne."
...és miniszterelnöki útivideókat vetítenének a multiplexek. ;)