Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#232845 Euroman Előzmény: #232814

így is van...igo8 full verzió úgy fut rajta, hogy örörm nézni...nem is kell tartóra tenni, ingem mellzsében van, és úgy mondja, hogy merre menjek...fényképezője is jó, kisegítő szükség megoldásnak mindenképpen....rádiója, mp lejátszás kiváló hangminőség, és még rádiót is lehet rögzíteni....nem bántam meg, és csak 60%-a volt a ifon árának

#232814 KawaBazsy Előzmény: #232812

Amikor az Omniát ("Iphone killer" :-) vettem, alaposan körülnéztem, a legjobbat akartam a pénzemért. Az, hogy a 3G-n nincs rendes széles sáv fel sem tűnt, viszont volt 3 dolog, amit a Sami tudott, a Szifon meg nem, ez eldöntötte a kérdést. Fontossági sorrend:

1. Jelentős részben navigálni akartam vele. A 3G-n nem fut navi szoftver.

2. Mobil internetre is használom. A Szifon nem tud külső modemként működni, s a laptopnak netet megosztani.

3. A 3G nem rögzít videót..

#232812 Mikey Előzmény: #232798

Nekem iphone3Gs-m van és tökéletes!Mindig egy ilyen készülékre vágytam.Egyetlenegy vetélytársa van csak!!!HTC HD2

A samsung omnia a közelébe sem ér!De hát kinek a pap kinek a paplan.:-)

#232798 Euroman Előzmény: #232786

nekem is olyan t-mobilos eladó ajánlotta, aki omnia 1 fan...és tényleg...az amoled kijelző csodálatos, ha nem űzöm akár 12 nap standby....remek e-mailezési lehetőség...opera mini 10-et is rátettem, brutál gyors, wifi kiváló...telefonként is nagyon jó...és főleg intuitív...első kézbevétel után 1-2 órával minden megszokott volt és könnyen ment, a kézikönyv elolvasása nélkül....lófaxt az apple seggébe....

#232786 KawaBazsy Előzmény: #232573

Én Omnia I-et vettem tavaly. Nézegettem a II-est, de ez is annyira jó, h annak csak a kijelzőjét irigylem, egyelőre nem cserélem le. Az Ihone 3G pedig, ami ennek a vetélytársa volt, a fasorban sincs. Meglepődtem, h egy netezésre kihegyezett telefonon nincs 3.5G, minden fél órát töltődik..

#232781 Euroman Előzmény: #232777

ugyan ki hiszi el az usa vállalati eredményeket...rohadt manipulált csalás az egész

#232611 Euroman Előzmény: #232603

Na az tényleg jó. Gratulálok! Az egyetlen igazán jó "befektetés"!

Annak idején én is jól tanultam, emlékszem szüleim is büszkék voltak. Nekem nincs gyerekem, úgyhogy ez kimarad. Nem alakultak jól a kapcsolataim, úgyhogy inkább nem erőltettem....válást, csonka családot elutasítom, én nem is tudnám kezelni...akkor már jobb így.

én mondjuk a kisfiamra v…

#232603 Suby66

én mondjuk a kisfiamra vagyok büszke, tarol a suliban :)

#232573 Euroman Előzmény: #232544

büszke vagyok rá, hogy az apple bevételéből egyetlen cent sem származott tőlem...egyetlen xarát sem vettem meg, mert mindegyik túlárazott....kicsit várva, mástól ugyanannyi tudású készüléket töredék áron megkapom....mondjuk mp3 lejátszó nem izgat, knőttem belőle...iphone helyett van más (omnia II) az nekem jobb....apple notebook, ipad nem érdekel, steve jobs feldughatja....

#232544 Euroman Előzmény: #232525

qrva eurhuf mindjárt megint töri a 15-én indult emelkedő trendet...pedig 265-nél bíztam benne, hogy feltépik 267-268-ra...

csak nehogy megtegye, eg…

#232525 Suby66

csak nehogy megtegye, egész héten mosolyognál :D

#232410 Euroman Előzmény: #232279

persze ott is abból van, csak a műbélbe itt is és ott is xar van tőltve!!

Én ma csak részben voltam, mert E85-re álíttattam az autómat, elektronikai szerelés volt....első tapasztalatok kiválóka, bár csak 50 km...

én is így látom....nekem most a fele huf-ban, a fele eur-ban...270-nél kitárazás, 255 alatt betárazás....