40 évre? Elég durva.
A célközönség átlagéletkora + 40 év sztem már a jelenlegi átlagéletkor fölött van.
40 évre? Elég durva.
A célközönség átlagéletkora + 40 év sztem már a jelenlegi átlagéletkor fölött van.
Egy kis lazítás! 2005 szilveszteri kabaré! Politikai vonzattal:
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=9d1ed818766cdff67330f93be020b2cb
Letöltés: 02_haumann_bajor_megelhetesi.valasztok.mp3 (2.63 MB)
Letöltés: 03_eles_elnokok.valaszolnak.mp3 (5.89 MB)
Letöltés: 05_bajor_mi.vagyunk.a.legjobbak.mp3 (2.98 MB)
Letöltés: 06_varga_balazsovits_muveletlensegi.vetelkedo.mp3 (3.56 MB)
Letöltés: 08_varga_heilig_balazsovits_ontsunk.vegre.tiszta.vizeletet.a.poharba.mp3 (1.92 MB)
Öngyilkosság, szó szerint.
Pont a héten láttam egy reklámújságban egy pénzügyi szolgáltató cég hirdetését, miszerint most aztán nagyon akciós az általuk kínált hitel.
Futamidő: akár 40 évre is.
Mi lesz itt 40 év múlva? Ki az az állat, aki egy ilyet bevállal? Vannak ilyenek biztosan, különben ezek a cégek már rég megszűntek volna.
nekem sincs hitelem! Ebben az országban öngyilkosság hitelt felvenni!
És? Attól mert nevet változtat meg az elszáradt, lekonyult piros szegfűt lecseréli mondjuk lila bazsarózsára, attól még nem változik semmi. Mindenki tudja kik állnak mögöttük, ahogy a lehet más az szdsz esetében is.
Mondjuk külön kíváncsi vagyok a 2. fordulóra, hogy mennyire megtéveszthetők az emberek: ugyanis a maszop lassan már mindenhol úgy kampányol, hogy semmi sem utal emeszempés vonatkozásukra, sőt lopják mások jelmondatait is, hogy könnyen összekeverhetők legyenek pl. a lehet más az szdsz-szel.
Ja, egyébként az új baloldal nevet nem tudom, hogy megkapják-e, ugyanis az Szűrös Mátyás mozgalmáé állítólag.
Dettó, szerencsére hitelem nincs és ha rajtam múlik, soha nem is lesz. Belőlem egy köcsög bank sem fog ezáltal profitot növelni.
Egyszer ha lesz időm, megszámolom már, hogy csak a kamatadóval mennyivel "csökkentették" a terheimet a szoclib elvtársak.
Én sem, mert ezek a libsik olyanok, mint a macskák, mindig a talpukra esnek.
Milyen emeszempére? Addigra már újbaloldal vagy mi a fene lesz botox pártja.
Ez így van.
Elképzeltem magam elé az utolsó mondatodban vázoltakat.
Na akkor lesz csak igazi nácizás meg holokausztozás.
Egy fideszes nem fog szavazni a lehet más az szdsz-re, emeszempére.
Akkor csak a Jobbik marad.......
Ezen elmélkedni szerintem úgy is felesleges, hogy most ki kire szavazott! Ez a rész már eldőlt, most jöhet a bizonyítás! Az biztos, ha 4 év után nem tudnak semmi érdemleges dolgot felmutatni az mszp sorsára fog jutni!
Hát én azt a fene nagy jólétet 2002-2004-es időszakban sem éreztem, a 2006-2008-asban meg aztán végképp nem!
Nekem maradt csak a nagy adósság amit törlesztenem kell, meg a folyamatos adócsökkentésnek kommunikált adóemelések.
.. és ment át a fideszhez!....
Én ebben nem vagyok biztos Zabás kolléga!
Ugyanis a Jobbiknál azok a régi fideszesek landoltak, akik végleg kiábrándultak a pártból.
Azok még egyszer a Fideszre nem szavaztak.
A Jobbik elleni vehemens támadás max. a bolsikat és a lehet más az szdsz-t erősítette. Szerintem a Fidesz csúcsközelbe került 2010-ben az őket választókat illetően. Egyszerűen nem tud megszólítani 3 milliótól több szavazókorú embert.
Az a baj, hogy az eddigi hírek alapján oda akarják szórni a pénzt, ahová nem kéne.
Álomvasút, BKV, önkormányzatok. Ez többszázmilliárdos tétel. Pláne ha még konszolidálják is az állami cégeket. Naná, hiszen még nem loptak ki belőlük elég pénzt a rendszerváltó káderek.
Mindeközben rengeteg kkv az életért küzd és számukra sovány ígéret az, hogy majd 2011. januártól csökkentünk és 4 év múlva elérjük a régiós szintet.
Ide egy kamikaze kormány kellene, amelyik szembe megy az államból élők népes táborával azért, hogy a dolgozók a fizetéskor ne a fizu 3x%-4x %-át át kapják csak meg nettóban. (Ha a tényleges nettóból még levonjuk az ÁFÁ-t is.)
Legyen meg nekik a 2/3, de ha ennek ellenére nem javul a helyzet és nem élnek vele, akkor 2014-ben mehetnek a levesbe. Addigra a Jobbik letisztulhat valóban.
A választás előtti baloldali és jobboldali együttes média letámadás miatt veszített a Jobbik legalább 3-4 %-ot szvsz, egyébként simán megelőzték volna az MSZ(M)P Új Baloldalt.
Ugyanis azért nem tudott a maszop elé kerülni a Jobbik, mert sok ilyen eset 11. előtt a napvilágra került., és ez elvitt jó pár százalékot a Jobbiktól.
és ment át a fideszhez!
Nem védeni akarom az MSZPt de ott sem lett kivárva a II. 4 év! Az elsőben jól teljesítettek a lakosság felé! Sorra vette mindenki az új lakásokat/autókat stb... emelkedtek a fizetések, nyugdíjak, csak azt felejtették elé, hogy erre nem volt fedezet! Vagyis lett mert eladósították az országot és még elloptak amit csak lehetett.
Bajtársak
Fel fogják vállalni és meg fogják csinálni.
Ésszel és szakszerűen.
Én csak annyit kértem Zeeh kartárstól, hogy a kritikát vonjuk meg a négy éves ciklus végén, és ne kezdjük el már őket előre akkor kritizálni, amikor még a kormány meg sem alakult. A lehetőséget megkapják, bízok benne, hogy 2/3-os felhatalmazással. Ha egy ilyen óriási felhatalmazással nem élnek majd, a magyarság sorsának radikálisan pozitív irányba történő fordításában, és kardinális, a magyarságot védő törvények meghozatalában, akkor négy év múlva menniük kell. És jönnie kell a Jobbiknak.
A Jobbiktól viszont már most elvárnám, hogy az elkövetkező 4 év alatt, radikálisan tisztítsa meg magát a soraiba férkőzött régi mszmp-s, szdsz-es múltú emberektől, mert vannak belőle bőven, valamint azoktól az elemektől, akiket bármilyen a Jobbik degradálására alkalmas anyagokkal összefüggésbe lehet hozni. Ha kell, ehhez vegyen igénybe nemzetbiztonsági eszközöket.
Ugyanis azért nem tudott a maszop elé kerülni a Jobbik, mert sok ilyen eset 11. előtt a napvilágra került., és ez elvitt jó pár százalékot a Jobbiktól.
Fidesznek is csak addig volt nagy a pofája míg hatalomra nem került!
Eddig is nagyon pontosan tudhatták, hogy mi a helyzet MO-on, mivel Varga volt a költségvetési bizottság alelnöke! Én ezért orroltam meg a fideszre, mert könnyű a partvonalról dumálni és semmit nem csinálni!
De most ha 2/3-uk lesz, nem lehet majd mást hibáztatni, mert az ellenzék még takarítani sem takaríthat a fidesz beleegyezése nélkül a parlamentben! Most csak bánok fognak ott ülni az ellenzék helyén!
Hercegnek igaza van a BUX topikban, külföld fél a jobbiktól!!! Miért és Ficó? Jobbik totálisan döntésképtelen a többi ellenzéki párttal együtt! Sőt ha összefogna az ellenzék akkor sem érnének semmit!!!
ez a feladat, ha nem akarják felvállalni, akkor nem kellene jelöltetni magukat.
Ez igaz.. De szerintem a jövő évtől ez meg is lesz, amikor már a büdzsé minden egyes elemét a Fidesz fogja összerakni, és a pénzügyi kiadások totálisan az ő kontrollja alá kerülnek.
Ez a legnagyobb szemétség az egészben, hogy a bollibsik döntötték be az országot a 8 év alatt, horror hitelállományt vettek fel, miközben minden pénzt elloptak a magyaroktól, a Fidesz kormány meg majd fizesse vissza és közben stabilizálja az országot mindenféle téren. A jövő évi büdzséből is, jövő tavasszal kb 1300 milliárdot kell kiszorítani IMF hiteltörlesztésre.
NO COMMENT.