Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#232168 Kissherceg Előzmény: #232166

sajátjánál... van egy bankja:))

rohadjanak meg a ktjukkal együtt ezek a tetvek... 23970es bux óta longolom hatit... 0-n vagyok...

#232166 BudFox Előzmény: #232165

Rahimkulov melyik cégnél van ?

KBC ? CIB ? valaki tudta a portfolion hogy melyiknél van..én elfelejtettem.

#232164 BudFox Előzmény: #232154

Lehet hogy Rahimkulov ???

hétfőn voltam benn brókeremnél, és megnéztük hogy melyik cég adja...Rahim melyiknél van ?

vagy csak valamelyik nagybefektető adja a Jobbik megerősödésére..ettől félnek a nyugatiak, mert a Jobbik a multik, a bankok ellen van.

#232156 Zabás Előzmény: #232154

Lehet, hogy valamelyik MSZP-s aki menekülőre fogja a helyzetet! De lehet, hogy a komplett banda önti és disszidálni fognak! :) GYF úgyis már 1 országot megvett vagyis a felesége! Onnan biztos nem adják ki őket!

#232154 wizes Előzmény: #232149

Nem tudok többet, csak amikor kérdeztem magyar-e akkor aszonyta meglepetésemre: igen. Nem tudja, meg nem is fórumozik, nincs ideje, nem simeri a fórumoket sem. A telcsijét rögzítik és ezért ő is csak virágnyelven beszélhet, de ha nagyon fontos felhívhatom a privi telcsijén és rákérdezhetek bővebben, de azt mondta: nem sokkal többet tud, -ez is szóbeszéd,- mert ők sem értették ezt a széllel szembeni hugyozást.

#232151 Zabás Előzmény: #232148

Akkor kezük ügyébe kellet volna egy kis aszfaltot tenni, hogy azt is öntsék a sok kátyúba! Ilyen ütemben 1 hét és nem lenne kátyú Mo-n! :)))

#232149 BudFox Előzmény: #232130

nem kell megmondani hogy hol fórumozol..egyébként is...az én brókeremnek is fogalma sincsen hogy van ez a fórum..a portfoliot azt mindenki ismeri..de fórumozni senkinek sincsen ideje..nem azért fizetik őket...meg nem is nagyon érdeklik a brókereket a fórumok..

Ők azért vannak hogy figyeljék a monitorokat, és az ügyfelekkel tartsák a kapcoslatot..kapkodják fel a telefont..stb...

privátban azért megírhatnál valamit nekem..ha tudsz valamiről..köszi :-))

#232148 Ricsi Előzmény: #232143

Mert nem otp részvényt adott, hanem az OTP brókercég öntött mindent, ami a keze ügyébe került...

#232145 izolta Előzmény: #232130

Kell egy 'nem hiteles info' topik, csak tagoknak, indexelők kizárásával, és a hszek törlődnek x idő után :)

#232143 wizes Előzmény: #232136

?

Nem tom, - nem olvtam tegnap különben, mert egy figyelmetlen alak vok, -, de ha megkérnek valamire azt be szokom tartani.

Azonban nem tudom ez mé befolyásolta a többit olyan erősen, -plö ricsi,stb, - ép ezért erős fenntartásom van ezzel kapcsolatban.

#232136 Ricsi Előzmény: #232130

Ezt én is megírtam tegnap, az OTP alapkezelő önti a piacot... Mi ebben a titok?

#232130 wizes Előzmény: #232098

Tudom, de külön megkérdeztem beírhatom-e ahol szokom fórumozni: megkértek ne tegyem 2 okból: ha hamis az a baj, ha igaz akkor meg az. Nem annyira fontos de valaki ha igaz állítólag kiszáll és az öntögeti otit, nem tudják mennyije van ezért meddig tarthat. Mese is lehet.???

Kamuhíreket senki sem szereti.

#232127 BudFox Előzmény: #232119

a nyitót egész jól eltaláltam tegnap..24577 -et mondtam..598 lett belőle...

Ilyen futuresek mellett , ha szerencsénk lesz tartani tudjuk az eső csatornát.