a hat nagyot adták...
a hat nagyot adták...
sajátjánál... van egy bankja:))
rohadjanak meg a ktjukkal együtt ezek a tetvek... 23970es bux óta longolom hatit... 0-n vagyok...
Rahimkulov melyik cégnél van ?
KBC ? CIB ? valaki tudta a portfolion hogy melyiknél van..én elfelejtettem.
Lehet hogy Rahimkulov ???
hétfőn voltam benn brókeremnél, és megnéztük hogy melyik cég adja...Rahim melyiknél van ?
vagy csak valamelyik nagybefektető adja a Jobbik megerősödésére..ettől félnek a nyugatiak, mert a Jobbik a multik, a bankok ellen van.
Lehet, hogy valamelyik MSZP-s aki menekülőre fogja a helyzetet! De lehet, hogy a komplett banda önti és disszidálni fognak! :) GYF úgyis már 1 országot megvett vagyis a felesége! Onnan biztos nem adják ki őket!
Nem tudok többet, csak amikor kérdeztem magyar-e akkor aszonyta meglepetésemre: igen. Nem tudja, meg nem is fórumozik, nincs ideje, nem simeri a fórumoket sem. A telcsijét rögzítik és ezért ő is csak virágnyelven beszélhet, de ha nagyon fontos felhívhatom a privi telcsijén és rákérdezhetek bővebben, de azt mondta: nem sokkal többet tud, -ez is szóbeszéd,- mert ők sem értették ezt a széllel szembeni hugyozást.
Akkor kezük ügyébe kellet volna egy kis aszfaltot tenni, hogy azt is öntsék a sok kátyúba! Ilyen ütemben 1 hét és nem lenne kátyú Mo-n! :)))
nem kell megmondani hogy hol fórumozol..egyébként is...az én brókeremnek is fogalma sincsen hogy van ez a fórum..a portfoliot azt mindenki ismeri..de fórumozni senkinek sincsen ideje..nem azért fizetik őket...meg nem is nagyon érdeklik a brókereket a fórumok..
Ők azért vannak hogy figyeljék a monitorokat, és az ügyfelekkel tartsák a kapcoslatot..kapkodják fel a telefont..stb...
privátban azért megírhatnál valamit nekem..ha tudsz valamiről..köszi :-))
Mert nem otp részvényt adott, hanem az OTP brókercég öntött mindent, ami a keze ügyébe került...
Kell egy 'nem hiteles info' topik, csak tagoknak, indexelők kizárásával, és a hszek törlődnek x idő után :)
?
Nem tom, - nem olvtam tegnap különben, mert egy figyelmetlen alak vok, -, de ha megkérnek valamire azt be szokom tartani.
Azonban nem tudom ez mé befolyásolta a többit olyan erősen, -plö ricsi,stb, - ép ezért erős fenntartásom van ezzel kapcsolatban.
Ezt én is megírtam tegnap, az OTP alapkezelő önti a piacot... Mi ebben a titok?
Tudom, de külön megkérdeztem beírhatom-e ahol szokom fórumozni: megkértek ne tegyem 2 okból: ha hamis az a baj, ha igaz akkor meg az. Nem annyira fontos de valaki ha igaz állítólag kiszáll és az öntögeti otit, nem tudják mennyije van ezért meddig tarthat. Mese is lehet.???
Kamuhíreket senki sem szereti.