Én 19 800 on adtam most, hát ha ma 19k lenne bőven kiegyeznék vele, bár szerintem ugyis zárnám hamarabb.
Én 19 800 on adtam most, hát ha ma 19k lenne bőven kiegyeznék vele, bár szerintem ugyis zárnám hamarabb.
Ahhh, reggel gondolkodtam 20160 körül h adni kellene, de másnapra nem vihetek át shortokat, úgyhogy inkább letettem róla, és kimentem a kertbe.
Most láttam beadtak mindent délután elég rendesen, a reggeli +2 +3 % ok eltüntek.
reggel vettem 70-en, eladtam most 250-en. Sajnálom, azt hittem, nagyobb felhúzás lesz benne:(
ezt az agyonmanipulált fost...
remek papír...
A többinek sem :D
GS ma jelent, kiváncsi vagyok a fogadtatásra
"Semmlegesről vételre minősítette fel ma reggel a MOL részvényeit a Goldman Sachs. Az elemző az eddigi 20,500 forintos célár helyett 25,000-rel állt elő. "
"Tegnap tartotta rendkívüli közgyűlését az INA, melyen feltételes alaptőke emelésről szóló ponttal egészült ki a társaság alapszabálya - írja a Napi. Ezt követően az átváltható kötvényekről a május 18-ai rendkívüli közgyűlésen döntenek majd. "
Új ár a MOL-ra?? Vicces, nem tudom miért nem tudják már átolvasni, amit kiadnak a kezükből:
"A Mol-papírok 1,7 százalékos mínuszban 25 000 forinton zártak. "
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=442526
napon belül nekem elég lenne a 100 Forint mozgás is, csak a megfelelő papírt kell kiválasztani (mondjuk Tcom)
napon belül nekem elég lenne a 100 Forint mozgás is, csak a megfelelő papírt kell kiválasztani (mondjuk Tcom)
nekem 0,2%, szerintem neked sem lehet sokkal több
persze napon belül...