ajjha,nem túl jó ómen holnapra a Lyonnak ez a busszal menetelés....már a Barcelona példáját látva....
nem gondoltam ilyen eredményre.....
ajjha,nem túl jó ómen holnapra a Lyonnak ez a busszal menetelés....már a Barcelona példáját látva....
nem gondoltam ilyen eredményre.....
elnézést minden Barca drukkertól, de én az Internek drukkoltam....és remélem találnak 1-2 gólt Barcelonában is...nagy kár, hogy a Real olyan gyenge, mert akkor végre a bajnokságban is szívhatna a Barca....én már nagyon rühellem őket, különösen az edzőjüket és Ibrát....nem hiszek az übermenschekben és az übercsapatokban, egyszer már ők is kerülhetnek szopóágra....
jó éccakát mindenkinek...
jó lesz az a visszavágó, csak nehogy beálljanak 10 emberrel védekezni és antifocit játszani...
Mourinho nagy edző... s meg tudja ezt csinálni....
Otthon nagyon jó a Barca, kettőt simán be fog passzírozni Mourinhoéknak.
Bíró = nagyon nagy no comment.
De azért meg kell hagyni, Mourinho alatt nagyon jó lett az Inter.
mert minden csapatot halálra futtatnak ezzel a sok passzos játékkal :) Csak inter végzetéig harcolt és bejött. Ma minden labda hozzájuk pattant elől hátul, de Pique hihetetlen hogy nem tudta betérdelni vagy pöccsel beverni a lbdát 3méterről... bosszantott. :)
ja a piros-fekete szemüvegében jól mutathat... :)
meglepően jobb volt a barca állóképessége...
legyen úgy!
Én se akartam nyílvánosan háborogni a parasztján :) Oda haza egy sima 4-0 és kacagunk :)
Balotelli pedig ritka egy idióta... nem csodálkoznék kiszórnák a keretből...
inkább nem mondok véleményt a bíróról...
háát, hogy pont egy elcseszett olasz csapattól kapott ki a barca... Ma nem ment a játék, de jó meccs volt. Bíró meg egy madár...:))
ebből következő meccsen nagy védekezés lesz, hol marad az élmény:)))
hihetetlen, minden bejön nekik :) egy olasz csapatnak...
védők nagyon benézték ezt is :)
ha összehasonlítom a pizza-t a paella-val, háát..
Én voltam Milánóban, és Madridban (igaz az nem Barcelona)
Ha zongorázni tudnám a különbséget...
én kérek bocsánatot helyetted. :)
jó az 1:1 idegenben, de a másodikban villan messi és nyerünk!
Barca is így jött :) ejj, de üresen maradtak interesek...