Én napok óta shortolom otpt, nincs is ezzel semmi gond. Csak kockázatkezelés miatt nem viszem tovább, elég hati...
Telekom longom volt csak, de múlt idő :)
Én napok óta shortolom otpt, nincs is ezzel semmi gond. Csak kockázatkezelés miatt nem viszem tovább, elég hati...
Telekom longom volt csak, de múlt idő :)
holnap görög mentés....
jön 2. forduló választások,ill trendforduló közeleg...lehet vminagy száll ki ja...nem éri senkinek huzogálni fel..kicsik meg nemmereik
Én azzal nem foglalkozom, mert mi most valahogy máshogy megyünk.
Te hogy látod egyébként?
Sp tegnap - 0.5-böl jött +0.3-ba. Ma forditva adják?
Figy főnök...
Napok óta papolom, otit adják keményen. Reggel is beírtam, az ereszkedő trend akkor 930-on volt, ezért is adtam el 903-on. Lehetet volna jobb, mert elment 930-ig, de utána lecsúszott.
Reggelre az a szám már csak 6880. Ha rendesen átviszi, és felette marad, akkor elgondolkozom rajta, hogy vége a csökkenésnek, de addig nem.
Tegnap is mentünk lefelé. OK, zárás előtt (sajna túl korán) longba keveredtem 600-on, de ma el tudtam dobni 710-en. Aztán már shortot nyitottam, amikor ott tökölt, de 800 fölött már izgultam kicsit. De kb ott van a hatiban az ereszkedő trendvonal. És amíg alatta van, nekem lesz shortom, kivéve, ha nagyon beadnak minket.
Ma nem nagyon adtak be, kb úgy zártunk, mint a csehek. Én azt látom, valakik szállnak kifelé, adnak minket, az ár nem nagyon számít.
A Djia ugyan most feljött 50 pontot a zárásunkhoz képest, de még hosszú a nap, azonkívül egész nap pluszban volt, és mégsem mentünk, max arra volt elég, délelőtt ne adjanak nagyon minket.
hati shortokat.. 400alatt aktiválódtak ráadásaim...
ha most USA picit emelkedik nekünk még az is belefér...ha holnap kinyitunk 24577 körül...a sávtető 24850 -en van délelőtt...addig kizárt hogy felmenjen..vagy ha fel is megy ott már vissza fog fordulni...addig USA nak is van ideje hogy a futuresekben esni kezdjen...
igy haladunk lefele az eső csatornában.
ez a rosszabbik forgatókönyv..
a jobbik hogy USA estére visszamegy 0,35 % alá, és akkor ott folytatjuk ahol ma abbahagytuk.
hááát bazzz és tényleg zárni kellett volna... remek...
Á..köszi. nagyon jó ez a grafikon :-))
ez is pszichológia..minél többen beszélnek a korrekcióról annál valószínűbb hogy be is fog teljesedni.
lezárod és kiderül...:S
És milyen magas lesz a B pont, Főnök? Mert 1197,5-től shortolom! És ez az istenért sem akar esni!
Vagy átvertek a minusszal, vagy a bux elöre jelez megint.
hasonló :)
http://www.marketwatch.com/story/banking-crisis-not-over-yet-imf-warns-2010-04-20
hmm, ki figyel erre ilyenkor
a sok shortos.... vérszagra gyűlik... :)))