Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#231799 Kissherceg Előzmény: #231792

Én napok óta shortolom otpt, nincs is ezzel semmi gond. Csak kockázatkezelés miatt nem viszem tovább, elég hati...

Telekom longom volt csak, de múlt idő :)

#231797 big-ebuy Előzmény: #231794

holnap görög mentés....

jön 2. forduló választások,ill trendforduló közeleg...lehet vminagy száll ki ja...nem éri senkinek huzogálni fel..kicsik meg nemmereik

#231796 Ricsi Előzmény: #231794

Én azzal nem foglalkozom, mert mi most valahogy máshogy megyünk.

Te hogy látod egyébként?

#231792 Ricsi Előzmény: #231791

Figy főnök...

Napok óta papolom, otit adják keményen. Reggel is beírtam, az ereszkedő trend akkor 930-on volt, ezért is adtam el 903-on. Lehetet volna jobb, mert elment 930-ig, de utána lecsúszott.

Reggelre az a szám már csak 6880. Ha rendesen átviszi, és felette marad, akkor elgondolkozom rajta, hogy vége a csökkenésnek, de addig nem.

Tegnap is mentünk lefelé. OK, zárás előtt (sajna túl korán) longba keveredtem 600-on, de ma el tudtam dobni 710-en. Aztán már shortot nyitottam, amikor ott tökölt, de 800 fölött már izgultam kicsit. De kb ott van a hatiban az ereszkedő trendvonal. És amíg alatta van, nekem lesz shortom, kivéve, ha nagyon beadnak minket.

Ma nem nagyon adtak be, kb úgy zártunk, mint a csehek. Én azt látom, valakik szállnak kifelé, adnak minket, az ár nem nagyon számít.

A Djia ugyan most feljött 50 pontot a zárásunkhoz képest, de még hosszú a nap, azonkívül egész nap pluszban volt, és mégsem mentünk, max arra volt elég, délelőtt ne adjanak nagyon minket.

#231790 BudFox Előzmény: #231788

ha most USA picit emelkedik nekünk még az is belefér...ha holnap kinyitunk 24577 körül...a sávtető 24850 -en van délelőtt...addig kizárt hogy felmenjen..vagy ha fel is megy ott már vissza fog fordulni...addig USA nak is van ideje hogy a futuresekben esni kezdjen...

igy haladunk lefele az eső csatornában.

ez a rosszabbik forgatókönyv..

a jobbik hogy USA estére visszamegy 0,35 % alá, és akkor ott folytatjuk ahol ma abbahagytuk.

#231786 BudFox Előzmény: #231770

Á..köszi. nagyon jó ez a grafikon :-))

ez is pszichológia..minél többen beszélnek a korrekcióról annál valószínűbb hogy be is fog teljesedni.

#231782 Zabás Előzmény: #231743

És milyen magas lesz a B pont, Főnök? Mert 1197,5-től shortolom! És ez az istenért sem akar esni!