Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: funda vagy TA

#3140 Sumér harcos Előzmény: #2891

"A General Motors Corp. tegnap közleményben tudatta, a vállalat auditorai kételkednek abban, hogy a GM elkerülheti a csődöt, ha nem csökkenti veszteségeit, és ezzel nem fékezi meg készpénztartalékai felélését. A bejelentés 7 százalékos mínuszba lökte a társaság részvényárfolyamát.

A cégvezetés közleménye hangsúlyozza, hogy ha az autógyártó nem kap jelentős támogatást az Egyesült Államok, illetve a gyárainak helyet adó más országok kormányától, akkor jelentősen vissza kell fognia tevékenységét, illetve fel kell számolnia bizonyos üzemeit"

#2893 Ragyas Előzmény: #2888

Én sem vagyok poziban, csak vásárlási kényszerem van. Lehet elmegyek boré.

#2891 Sumér harcos Előzmény: #2884

nagyon olyan képet fest a helyzet mára már,hogy a48-as szabadságharc nem jön el péntekig,de ez aztán képes forogni nasponta,mint a szélkakas...

#2884 Sumér harcos Előzmény: #2872

Az amerikai határidős indexek alapján ismét csak csökkenésre lehet felkészülni az amerikai részvénypiacokon, miután Kína lehűtötte a kedélyeket azzal, hogy bejelentették, nem bővül a gazdaságélénkítő csomag mérete, valamint ismét előtérbe került a General Motors körüli aggodalmak. (ProfitLine.hu)

#2750 Sumér harcos Előzmény: #2620

jó lenne eldöntene vmilyen irányt végre ez is...

43.95-44.38 között vacakol de.fél tiz óta

#2388 Sumér harcos Előzmény: #2374

Nem onnan vagyok,én a Pártos Birodalomból vagyok:)

Köszi,egyébként,

részemről is inkább funda az olaj,főleg ilyen nyilatkozat,hir erős időszakban,stoppokkal tarkitva,

euroval javarészt,

tőkeáttét számomra merész,de majd...hát nem tudom:)

Végül is arra akartam kilyukadni ezzel a kérdéssel,hogy lényegében téged is meg Robb-ot rutinos TA-snak gondollak,(továbbra is) és hogy a csodában történt ez meg,hogy homlokegyenes más pozit vettetek fel?

valószinűleg első látásra mást mutatott a kettő(funda-TA),

én long pozit kedden este abszolut funda alapon vettem fel

#2374 Bakiba Előzmény: #2348

Mindkettő, de én inkább funda.

Régebben a Solar Capital bróker telefonon, de most már csak opciókat kötök velük mert ahhoz kellenek. Online, Saxos vagyok. A pénz $, de szoktam az erste certikkel is kereskedni forintban, főleg rv. fedezettel, mint most az OTP-im a fedezet a sima olajcertire 2-3 szoros tőkeáttétellel. Forint esés+ olaj emelkedés jó eggyüttállás a certire. Ja aranyban is ez a képlet, bár abban forexezni is szoktam, a kedvencem a XAU-AUD.

Remélem nem az APEH-től vagy mert akkormindent tagadok:)

funda vagy TA

#2348 Sumér harcos

Ti egyébként olajjal kapcsolatban,melyik variációra hagyatkoztok jobban?

TA vagy Funda?

Milyen pénznemben kereskedtek az olajjal?

Euro? Dollár?

Hol?

Erste?

Re: olaj

#2318 rbbj11 Előzmény: #2317

de egyébként beadok egy holnapi limitet, aztán majd lesz vmi, nem tudok gép előtt lenni

#2315 Bakiba Előzmény: #2311

Én megvárnám a holnapot, délelöt lehet visszateszt.Viszont a te döntésed, és a határaid a mérvadóak.

#2311 rbbj11 Előzmény: #2301

persze hogy segít, köszönöm. Nem költői kérdés volt, valóban kérdezem azt is, hogy érdemes zárnom, igaz?